Dodaj do ulubionych

Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu

09.11.12, 00:57
Czy ktoś też miał w ostatnim tygodniu dość często zanikającą sieć Plusa w różnych miejscach, często nawet w czasie rozmowy przez telefon?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: *.wtvk.pl 09.11.12, 09:49
      Ja miałam. Przedtem się to nie zdarzało, a w ostatnim tygodniu faktycznie były kłopoty.
    • l.george.l Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 09.11.12, 10:04
      Mam dwa telefony na swoim biurku, jeden w Plusie, drugi w Inea (Orange). Pierwszy czasami wskazuje minimalny zasięg, zdarza mu się też go zgubić, drugi trzyma zawsze na maks.
      • bassooner Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 09.11.12, 12:25
        miałem podobny problem, miał też kolega z pracy. poradzono mi zmienić tryb sieci z podwójny (3G - UMTS) na pojedyńczy - tylko GSM. zadziałało u mnie i u kolegi też. problem polega na tym, że telefon preferuje G3 a nie wszędzie jest pełny zasięg 3G i w trakcie przechodzenia na GSM traci na chwilę zasięg. teraz problemu nie ma.
      • lukask73 Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 22.11.12, 10:25
        l.george.l napisał:

> Mam dwa telefony na swoim biurku, jeden w Plusie, drugi w Inea

Zdecydowanie najlepszym pomysłem jest, aby na biurku mieć telefon podłączony kablem do jakiejś centrali.
    • Gość: abc Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.12, 18:26
      Od pewnego czasu są powtarzające się problemy z transmisją 3G i HSDPA
      Praca na iPlusie prawie niemożliwa
      Im więcej LTE, tym więcej problemu z innymi usługami Plusa
      • Gość: poznaniak Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: 95.108.107.* 10.11.12, 03:07
        Gość portalu: abc napisał(a):
        > Od pewnego czasu są powtarzające się problemy z transmisją 3G i HSDPA
        > Praca na iPlusie prawie niemożliwa

dokładnie, mam to samo ;/
        Od kilku tygodni (2-3) to jakaś masakra jeśli chce się popracować on-line na iPlusie. Ciągle się rwie ;/
    • Gość: poznaniak 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsie! IP: 95.108.107.* 20.11.12, 13:04
      Dziś dzwoniąc w sieci Plusa w zasadzie co druga próba połączenia jest nieudana - tylko "pi.. pi.. pi.." i komunikat - sieć zajęta.
      Do licha - jeśli te ziezdary dają superszybką sieć internetową w ramach sieci Plus - to niech mierzą siły na zamiary i dają także możliwość normalnych rozmów!!!!
      • Gość: baba Re: 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsi IP: 95.108.75.* 20.11.12, 22:07
        Popieram! Plus to jakieś nieporozumienie! Od tygodnia nie mogę wykonać jednego udanego połączenia, a muszę ich dziennie zrobić około 30. To naprawdę denerwujące. W sieci proponują złożenie skargi. Składałam wcześniej, ale nie było odzewu.
        • bassooner Re: 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsi 21.11.12, 14:32
          kurde dziwne to, bo ja w plusie jestem i problemów żadnych nie mam z połaczeniami?
    • po-chwa_lony Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 29.11.12, 19:53
      a problemy z siecią Plus trwają już dobry 3. tydzień... Czyżby w Plusie przedobrzyli jednak z najszybszym netem bezprzewodowym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka