po-chwa_lony 09.11.12, 00:57 Czy ktoś też miał w ostatnim tygodniu dość często zanikającą sieć Plusa w różnych miejscach, często nawet w czasie rozmowy przez telefon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: *.wtvk.pl 09.11.12, 09:49 Ja miałam. Przedtem się to nie zdarzało, a w ostatnim tygodniu faktycznie były kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 09.11.12, 10:04 Mam dwa telefony na swoim biurku, jeden w Plusie, drugi w Inea (Orange). Pierwszy czasami wskazuje minimalny zasięg, zdarza mu się też go zgubić, drugi trzyma zawsze na maks. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 09.11.12, 12:25 miałem podobny problem, miał też kolega z pracy. poradzono mi zmienić tryb sieci z podwójny (3G - UMTS) na pojedyńczy - tylko GSM. zadziałało u mnie i u kolegi też. problem polega na tym, że telefon preferuje G3 a nie wszędzie jest pełny zasięg 3G i w trakcie przechodzenia na GSM traci na chwilę zasięg. teraz problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 22.11.12, 10:25 l.george.l napisał: > Mam dwa telefony na swoim biurku, jeden w Plusie, drugi w Inea Zdecydowanie najlepszym pomysłem jest, aby na biurku mieć telefon podłączony kablem do jakiejś centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.12, 18:26 Od pewnego czasu są powtarzające się problemy z transmisją 3G i HSDPA Praca na iPlusie prawie niemożliwa Im więcej LTE, tym więcej problemu z innymi usługami Plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu IP: 95.108.107.* 10.11.12, 03:07 Gość portalu: abc napisał(a): > Od pewnego czasu są powtarzające się problemy z transmisją 3G i HSDPA > Praca na iPlusie prawie niemożliwa dokładnie, mam to samo ;/ Od kilku tygodni (2-3) to jakaś masakra jeśli chce się popracować on-line na iPlusie. Ciągle się rwie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsie! IP: 95.108.107.* 20.11.12, 13:04 Dziś dzwoniąc w sieci Plusa w zasadzie co druga próba połączenia jest nieudana - tylko "pi.. pi.. pi.." i komunikat - sieć zajęta. Do licha - jeśli te ziezdary dają superszybką sieć internetową w ramach sieci Plus - to niech mierzą siły na zamiary i dają także możliwość normalnych rozmów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsi IP: 95.108.75.* 20.11.12, 22:07 Popieram! Plus to jakieś nieporozumienie! Od tygodnia nie mogę wykonać jednego udanego połączenia, a muszę ich dziennie zrobić około 30. To naprawdę denerwujące. W sieci proponują złożenie skargi. Składałam wcześniej, ale nie było odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: 20 listopada - parodia z połączeniami w Pulsi 21.11.12, 14:32 kurde dziwne to, bo ja w plusie jestem i problemów żadnych nie mam z połaczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
po-chwa_lony Re: Problemy z siecią Plus'a w Poznaniu 29.11.12, 19:53 a problemy z siecią Plus trwają już dobry 3. tydzień... Czyżby w Plusie przedobrzyli jednak z najszybszym netem bezprzewodowym? Odpowiedz Link Zgłoś