Dodaj do ulubionych

Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójciak...

19.03.13, 12:23
Widzę że SLD chce, żeby można było nazywać papę ch*ujem bo "podobno donosił". "Podobno donosił" również TW Bolek i cała masa innych czerwonych autorytetów - i O DZIWO - w Polsce SLD i ich koledzy lustracji NIE CHCĄ. Bo grzebać w teczkach to polski zaścianek, szczucie i katofaszyzm. A w ogóle zwolnienie za obrazę - nie wiem, czy to dobry pomysł. Przede wszystkim należałoby się zastanowić, czy miasto w ogóle powinno finansować ten lewacki teatrzyk.
Obserwuj wątek
    • cornelius-ltd Menelka nie moze byc szefem teatru... 19.03.13, 12:47
      Utrzymywanego z miejskich srodkow.Niech sobie menelka otworzy prywatna placowke i wtedy niech sobie chuligani medialnie...
      • Gość: Alka Re: Menelka nie moze byc szefem teatru... IP: *.icpnet.pl 29.03.13, 22:01
        Nie jestem specjalnie kościelna, ale jestem za odwołaniem Wójciak, robi wstyd i nie wypada, aby starsza kobieta i to z tzw kultury tak rzucała mięsem. będę głosować na tych co nie lubią chamstwa
        • Gość: Tolka Re: Menelka nie moze byc szefem teatru... IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.13, 22:08
          POdrzucam Ci b.dobrego kandydata,ktory b.nie lubi chamstwa..!! NIESIOL..!!
          • Gość: Ewa Męska Twarz Dlaczego Wojciak Penera od Palikota IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:10
            jescze jest w Poznaniu. Won podnizku palikota do swojego alfonsa z Bilgoraja.
    • Gość: biały papież Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.13, 12:57
      Tak w ogóle to trzeba by się zastanowić czy miasto i państwo powinno finansować te prawicowe szopki, które są odprawiane w każdym kościele, na które co roku różnymi drogami idą miliardy złotych.

O tym że donosił trochę w poniższych linkach.
      www.rozbrat.org/publicystyka/polityka/3903-papiez-ktory-wspolpracowal-z-rezimem
      www.rozbrat.org/publicystyka/polityka/3906-ersatz-czyli-papiez-gorszej-jakosci

Oczywiście to lewacka propaganda więc nie polecam obrońcom nienarodzonych, zwolennikom mocniej władzy i mocnej armii, wierzącym w nieomylność papieża i wszelkiej maści innym obrońcom wartości zasiadającym w urzędzie miasta, sejmie, na komisariatach... oraz ich klakierom, którzy każdego dnia z uśmiechem idą do roboty dygać na ich ciepłe posady. Wam obrońcom porządku pozostaje wsłuchać się w głębie bzdur nowej wyroczni Watykanu i starych dobrych władz Poznania i posłusznie ich wielbić każdego dnia myślą uczynkiem i zaniedbaniem.
      • Gość: gość Re: Oczywiście to lewacka propaganda IP: *.icpnet.pl 19.03.13, 16:18

Owszem, w dość znacznym stopniu.

marekmagierowski.salon24.pl/494205,oskarzony-jorge-bergoglio
        madel.salon24.pl/493867,jezuita-j-lics-o-brudnej-wojnie-i-ojcu-bergoglio
    • resu usłużny POPiS pełną gębą.. 19.03.13, 13:52
      Zaplusowali u kapłanów Jahwe....
      • a.lojewska Re: usłużny POPiS pełną gębą.. 19.03.13, 14:09
        niestety, masz rację. Wiemy już, że na tych radnych nie możemy liczyc celem powstrzymania ekspansji kościoła poznańskiego. Swoją drogą; w Poznaniu jest kilka liczących się teatrów alternatywnych, powstających już po 1989 roku. Nie otrzymują one innych dotacji miejskich niż wygrane granty, gdzie konkurencja jest naprawdę duża, a ich roczny obrót niemniejszy niż "Ósemek". Repertuar conajmniej dobry!
      • a.lojewska Re: usłużny POPiS pełną gębą.. 19.03.13, 14:11
        resu napisał:

> Zaplusowali u kapłanów Jahwe....

niestety, masz rację. Wiemy już, że na tych radnych nie możemy liczyc celem powstrzymania ekspansji kościoła poznańskiego. Swoją drogą; w Poznaniu jest kilka liczących się teatrów alternatywnych, powstających już po 1989 roku. Nie otrzymują one innych dotacji miejskich niż wygrane granty, gdzie konkurencja jest naprawdę duża, a ich roczny obrót niemniejszy niż "Ósemek". Repertuar conajmniej dobry!
      • Gość: fan Rucha Palikota Ujadnaie Ścierw Palikociarni ma swoj urok IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:10
    • Gość: prawdziwypoznaniak Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.wolterskluwer.pl 19.03.13, 13:55
      Skoro donosil, to inaczej tego faceta w sukience nazwac nie mozna.
      • Gość: Alkoholiczka Ewa Wojciak tez donosila jako lewaczka IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:11
        kocha terrorystow ma brzydka morde....
    • xagona Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójciak... 19.03.13, 14:06
      Może się mylę, ale czy owa Pani nie powinna być oceniana za swoją pracę na rzecz teatru i z tego rozliczana a nie z prywatnych poglądów wyrażanych na prywatnym koncie w serwisie społecznościowym? Wszak istnieje coś takiego jak wolność słowa. Do tego nie jesteśmy państwem kościelnym by takie sankcje stosować. Mam nadzieję, że Rychu będzie logicznie myślał i nie ugnie się pod naciskami i zakończy się na pouczeniu. Bowiem Pani ma prawo do własnego zdania, ale wypadałoby w jej przypadku przynajmniej zrobić konto zastrzeżone i widoczne jedynie dla znajomych. Wówczas można by to potraktować jako prywatną dyskusję a tak znalazły się kablujące oszołomy religijne.
      • Gość: Agata Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 14:17
        Pewnie że się mylisz!!! Cham to cham ktoś kto się tak "inteligentnie" wyraża powinien ulice zamiatać a nie być dyrektorem teatru abstrahując od tego w kierunku kogo te słowa były skierowane.
        • Gość: mika Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 18:51
          Otóż to!!! Według mnie w tym tkwi sedno sprawy. Jestem ateistką, a więc nie utożsamiam się z kościołem katolickim, ani żadnym innym, a mimo to oburzyła mnie wypowiedź tej pani. Ktoś o tak niskiej kulturze osobistej, jeśli nazywa inną (jakąkolwiek, żeby nie było wątpliwości) osobę w taki sposób, nie powinien piastować eksponowanego stanowiska (zwłaszcza w jednostce kulturalno -oświatowej finansowanej z budżetu miasta). Jego reputacja rzutuje przecież na sposób postrzegania instytucji, a w tym wypadku również miasta. I naprawdę sympatie i antypatie polityczne, oraz światopogląd tej pani nie mają w tym wypadku najmniejszego znaczenia.
      • Gość: Tom Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 14:23
        A czy ja mogę tą panią nazwać publicznie -prywatnie ku...?
    • l.george.l Przewiduję wkrótce wiele wakatów 19.03.13, 14:11
      Jeśli za to, że coś ktoś tam chlapnął prywatnie do znajomych będzie usuwać się ze stanowisk budżetowych, to obawiam się, że za chwilę 99% dyrektorskich stanowisk w Poznaniu będzie wolnych. Jak ja teraz żałuję, że nie chodzę z zestawem nagrywającym pod marynarką. Iluż dupków można by już udupić metodą na arcybiskupa i tym podobne świętości.
      • renepoznan Re: Przewiduję wkrótce wiele wakatów 19.03.13, 14:36
        Ja cię George zaraz prywatnie, na ogólno dostepnym forum, nazwę "organem" i powiem, iż donosisz.
        Będziesz darł gębę?
      • szmecierecie Re: Przewiduję wkrótce wiele wakatów 19.03.13, 15:09
        l.george.l napisał:

> Jeśli za to, że coś ktoś tam chlapnął prywatnie do znajomych będzie usuwać się
        > ze stanowisk budżetowych, to obawiam się, że za chwilę 99% dyrektorskich stanow
        > isk w Poznaniu będzie wolnych.

Jeśli dyrektorskie płatne z kieszeni podatników to jak dla mnie niech będą nieobsadzone, a najlepiej żeby ich nie było.
      • Gość: adonis Re: Przewiduję wkrótce wiele wakatów IP: *.173.42.48.tesatnet.pl 19.03.13, 15:22
        Czas jasno powiedziec LEWACKIE ścierwa won z Poznania. Czy to przydupas Michnika czy Czarnoty.
      • Gość: Żul Kuroń Dupkiem jestes Ty georga a Wojciak to penera. IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:12
        Szkoda ze to miastoa ma honorowego obywatela Walese,prymitywa i kapusia.

Jakos wtedy alfons george cieszyl morde ze taki cham jest do zaszczytow wyniesiony.
    • drogowypies Baba ma chociaż jaja, nie tak jak... 19.03.13, 14:12
      PISdzielce i pełowcy z rady miasta .. tfu poznań. Czarni u nas kolaborowali ze wszystkimi, kto miał władzę i co? Ponieśli jakieś konsekwencje? Tu niestety może być podobnie. Pozdrawiam radnych SLD - choć w tej sprawie zachowali się dobrze.
      • Gość: Dwa pindole. Wojciak ma jaja? Jak 160kg Grodzka tez ma pindola IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:25
        Rozpie... mnie uroda komunisek:

Anna Komorowska 200 kg
        Anna Grodzka 180 kg i udaje kobiete majac pindola
        J.Paradowska udaje Zombie
        Senyszyn udaje Kastrata
        Środa wyglada jakby sie nigdy nie myla.
        Wojciak ma męska twarz i pindola:D
    • szczurek22 Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójciak... 19.03.13, 14:26
      Osoba na takim stanowisku nie powinna się tak wyrażać - a opinie Wasze świadczą o waszym kurzyn móżdźku, - zreszta tacy dyrektorzy jak polaczki zwierzaczki nie myslące samodzielnie, tylko nienawiść i nienawiść a gdzie miłość do drugiego człowieka- czarne owce są wszędzie w kazdym zawodzie i domu - .Dobro niech zwycięzy a niwe nienawiść
      • warsz-awka Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci 19.03.13, 15:39
        szczurek22 napisała:

> Osoba na takim stanowisku nie powinna się tak wyrażać - a opinie Wasze świadczą
        > o waszym kurzyn móżdźku, - zreszta tacy dyrektorzy jak polaczki zwierzaczki ni
        > e myslące samodzielnie, tylko nienawiść i nienawiść a gdzie miłość do drugiego
        > człowieka- czarne owce są wszędzie w kazdym zawodzie i domu - .Dobro niech zwy
        > cięzy a niwe nienawiść

Oto zwyciężająca miłość do drugiego. Skoro słowami miłości są już "kurzyn móżdźku", "polaczki zwierzaczki" to słowo na "ch" wokół którego się od kilku dni wszystko kręci może zostać uznane za wyraz miłości "a niwe nienawiść". Niech żyje szczurkowa miłość do drugiego człowieka! :)
        • Gość: Męska Twarz Ewy Waraszawka kiedy schowacie Czubaszek i Paradowska IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:26
          bo dzieci strasza!!!
    • renepoznan No to wiemy już kto lubi "organa" 19.03.13, 14:40
      Przewidywalnie lubią te części ciała członkowie SLD i Katarzyna Kretkowska.
      Ciekawe. Nawet bardzo ciekawe.
      ;)
      • l.george.l Re: No to wiemy już kto lubi "organa" 19.03.13, 15:14
        Skup się raczej na nieobecnych i niebiorących udziału w głosowaniu. Oni przynajmniej wiedzieli, jak się zachować. Reszta się wygłupiła i skompromitowała.
        • renepoznan Re: No to wiemy już kto lubi "organa" 19.03.13, 15:24
          Pochwalasz tchórzostwo?
          • Gość: zimnylechu polowa panow w czarnej sukience to pedaly, lubia.. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.03.13, 16:27
            Polowa panow w czarnych sukienkach to pedaly, lubia lubiacy bawic sie ta czescia ciala zwlaszcza u maloletnich.
            Skromniejsi ograniczaja sie do lizania im kolan przez dzieci.
            • Gość: marsz pedalstwa Geje to w 70% przypadkow pedofile IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:33
          • l.george.l Re: No to wiemy już kto lubi "organa" 19.03.13, 16:42
            Nie, pochwalam rozum. Sprawa nie jest godna tego, by zajmowały się nią władze miasta.
            • Gość: Żul Kuroń Geroge rozum chwali?Walese chwaliles IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:08
              pamietasz alfosnie ? Tego prostaka i kapusia chwaliles.

Miasto Poznan pohanbione ze taki prymityw jak Walesa czy Mazowiecki sa honorowymi obywatelami.
        • Gość: jan Re: No to wiemy już kto lubi "organa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 13:05
          To znaczy, że Ci, którzy byli "przeciw" tez sie wygłupili ? Dziwny tok rozumowania! Otóż wygłupili się Ci, którzy nie głosowali - typowa postawa zachowawcza.
        • Gość: córki georga Ci co nie byli to slugusy scierwa Palikota IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:13
    • cwks5 Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójciak... 19.03.13, 16:11
      Ale fundamentalno-katolicki smrodek, co ma wspólnego prywatna wypowiedż p.Wójcik z jej pracą zawodową? Wasze /ich/ marzenia- och gdyby tak jak kiedyś istniała INKWIZYCYJKA to dopiero moglibyśmy demokratycznie działać.Poza tym może należałoby zapytać dlaczego p.Wójcik ma tak fatalne zdanie o F1.
      Co? autocenzura zła? - no tak, jak p.WOjcik ma inne zdanie niż PiS i biskupia banda to do szamba z nią.
      ALE DOCZEKALIŚMY SIĘ DEMOKRACJI.
    • szydlo4 Brawo Ewa! 19.03.13, 16:11
      Wartykan to nasz totalitarny okupant od stuleci. Co dobrego można więc powiedzieć, czy spodziewać się o/od szefach(ów) tego Okupanta? Radni nie oburzajcie się więc bo będę miał was za kolaborantów.

Musimy się od Okupanta wyzwolić tak jak wyzwoleni zostaliśmy (z też naszą pomocą) od innych okupantów totalitarnych.

Państwa, które wyzwoliły sie od totalitaryzmu katolickiego stały sie potęgami: Anglia, Litwa w XIII w., krótko Polska z Litwą do powrotnego przyjęcia chrztu przez Litwę, Szwecja, Prusy, Rosja (od Konstantynopola) itd.

Jak się wyzwolimy od Watykanu to też będziemy przynajmniej nie tak biedni jak teraz.
      • Gość: Męska Twarz Ewy Ewa Wojciak oficjalny Podnóżek Ścierwa Palikota IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:14
    • Gość: zimnylechu ch.. nie ch.. IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.03.13, 16:38
      Kloci sie dwu facetow.
      Ty ch..u mowi jeden. Ty nawet ch...m nie jestes odpowiada tamten.
      Coooo?. Ja nie jestem ch...m?. I buch go w ryja. :))
    • fletniapana Dlaczego tytuł brzmi "Którzy z radnych byli za.."? 19.03.13, 16:52
      Tytuł powinien brzmieć: "Którzy z radnych byli przeciw". Wiem, że w tekście są wszystkie nazwiska ale ten tytuł od razu ustawia czytelnika tak, że ci którzy byli za to co najmniej łobuzy.

A jest odwrotnie. W Polsce osoba, która żyje z publicznych pieniędzy nie może równocześnie nie szanować odczuć większości (wiem, w Sejmie jest RP i SLD ... )
      • Gość: pyk Re: Dlaczego tytuł brzmi "Którzy z radnych byli z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 18:39
        gdyby akt apostazji mozna by bylo zalatwic od reki to zobaczylibysmy coz to za wiekszosc:))
        • Gość: Finwal Re: Dlaczego tytuł brzmi "Którzy z radnych byli z IP: *.aster.net.pl 19.03.13, 19:45
          ok 450 osób dokonało tego aktu w ub roku
          zakładając, że to tylko 1% z tych którzy by chcieli to i tak daje 45 tyś
          dużo?
        • Gość: Męska Twarz Ewy Jedyne akty pani Wojciak to rzyganie po picu wody IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:23
    • 45starsza Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci 19.03.13, 17:18
      Byłoby dobrze, żeby osoby zawodowo zajmujące się kulturą, posługiwały się poprawnym językiem polskim; mam trudności w znalezieniu różnicy między sposobem wyrażania swoich myśli przez Panią Dyrektor a tym co jest normalne u zwykłego żula.
    • 22lullaby33 Męczennica Wójciak? 19.03.13, 17:38
      1. "Wybiórcza" ze sprawy dotyczącej Wójciak, banalnej, dotyczącej menelskiego zachowania, które wymaga porządnego wytargania za uszy, włącznie z daniem kopa ze stanowiska, robi sprawę niesłychanej wagi, tak niesłychanej, że musi podawać nazwiska radnych, kto za czym głosował. Tak jakby chodziło nie o Wójciak, dyrektora maleńkiego, od dawna nie liczącego się teatrzyku, ale o samego prezydenta miasta lub o wagę zgoła państwową. Albo jakby chodziło o ujawnienie wrednych opresorów dręczących biedną cierpiętnicę.
      2. Ale lista ma i dobre strony. Widać mianowicie jak na dłoni kunktatorstwo większości radnych z PO, którzy po tchórzowsku schowali głowy w piasek, bo albo nie głosowali, albo byli nieobecni.
      3. Co ciekawe, po stronie Wójciak stanęło SLD. To jakaś ironia czasów. Za histeryczną lewaczką ujmuje się partia postkomunistyczna.
      Przypomnę: "odważna" lewaczka uciekła teraz na zwolnienie lekarskie. W stanie wojennym nie protestowała przeciw reżimowi Jaruzelskiego, a przynajmniej nikt tego nie słyszał, może więc nawet z reżimem współpracowała (to jej logika myślenia). Nazwała Franciszka z wrodzoną sobie kulturą, nie mając żadnych przeciw niemu dowodów oprócz donosów lewacko-medialnych, ignorując oświadczenia jednego z więzionych wówczas zakonników, a także argentyńskiego laureata pokojowej nagrody Nobla i samego Franciszka, jak również decyzję argentyńskiego sądu. Natomiast autorytetem był dla niej były argentyński terrorysta.
      W obronie lewaczki stanął - ha,ha,ha - oczywiście Paligłup, robiąc z siebie głupa (jak zwykle) swoją groteskową argumentacją.
      • Gość: Mlody_Marych Re: Męczennica Wójciak? IP: *.pools.arcor-ip.net 30.03.13, 01:46
        No coz znow wiekszosc zaglosowala nie po mysli - trzeba jednak odrzucic demokracje, tylko tym razem oczywiscie!
      • Gość: czynnik Re: Męczennica Wójciak? IP: *.icpnet.pl 06.04.13, 11:43
        Męczeństwo (chwilowo?) odwołane ;)
      • Gość: córki georga Brzydka Mordka Wojciak Podnózkiem Palikota IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:15
    • krystin9 Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci 19.03.13, 17:45
      zero85 napisał:

> Widzę że SLD chce, żeby można było nazywać papę ch*ujem bo "podobno donosił". "
      > Podobno donosił" również TW Bolek i cała masa innych czerwonych autorytetów - i
      > O DZIWO - w Polsce SLD i ich koledzy lustracji NIE CHCĄ. Bo grzebać w teczkach
      > to polski zaścianek, szczucie i katofaszyzm. A w ogóle zwolnienie za obrazę -
      > nie wiem, czy to dobry pomysł. Przede wszystkim należałoby się zastanowić, czy
      > miasto w ogóle powinno finansować ten lewacki teatrzyk.

SLD i pani Wójciak, współautorka słynnych "Teczek"...
      Jak widać, punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...
      • Gość: teczki syf sztuka Teczki wybielaja ta penere Ewe... IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:22
        Sztuka na zasadzie obrazania lustracji i ochrony kapusiow i zbrodniarzy.

Cala wyborcza na tym zbudowala swoja reneome. Bronic zbrodnairzy komunu za wszelka cene.

Pewnie spita podpisala ze bedzie kapusta. Taka ojciec Zieba, ks, Czajkowskie z Wyborczej czy inny Malinski.

Jeba c konfitury a zwlaszcza takie paszetety jak Wojciak.
    • kilov I słusznie 19.03.13, 18:11
      Pozbawiona kultury osoba nie może kierować placówką kulturalną.
    • a.lojewska Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójciak... 19.03.13, 19:52
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13588060,Ksieza_bronia_arcybiskupa_Glodzia___Otaczamy_pasterza.html?lokale=poznan#BoxWiadTxt
      A jak drodzy radni, którzy zamiast miastem, w tym ustalaniem rozwiazan komunikacyjnych (co mieliście dzisiaj zrobic) nazwiecie zachowanie "ksiądzy", ktorzy przyłapani na świńscie, krzyczą, że to praktyki rodem z PRL? Mam nadzieję, że po najbliższych wyborach pójdziecie w ch..oj.
      • renepoznan Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci 19.03.13, 20:17
        a.lojewska napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13588060,Ksieza_bronia_arcybiskupa_Glodzia___Otaczamy_pasterza.html?lokale=poznan#BoxWiadTxt
        > A jak drodzy radni, którzy zamiast miastem, w tym ustalaniem rozwiazan komunika
        > cyjnych (co mieliście dzisiaj zrobic) nazwiecie zachowanie "ksiądzy", ktorzy pr
        > zyłapani na świńscie, krzyczą, że to praktyki rodem z PRL? Mam nadzieję, że po
        > najbliższych wyborach pójdziecie w ch..oj.

Podaj sobie ręce z koleżanką - miłośniczką tego samego organu.
        Swoja drogą - jak łatwo obnaża się menelstwo.
      • Gość: Żul Kuroń komunistko Łojewska mnie alkoholu na Rozbracie IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:17

bo widac po Wojciak ze jej mozg wyplynal jak rzygala alkoholem.

Tobie tez ale jescze masz szanse. Skup sie zeby nie obrazac Komunistko Lojewska Zolnierzy Wojska Polskiego

Wiem ze to dla scier z ktorymi pijesz alkohol trudne pojciea. Honor,Trzezwosc,Ojczyzna ale moze sie uda twoje znajome scierki przywrocic spoleczenstwu.
    • Gość: Hania Re: Którzy z radnych byli za odwołaniem Ewy Wójci IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 11:00
      Ja jako poznanianka już tę trupę zwolniłam. Nie stać mnie na dalsze wyrzucanie pieniędzy. Mogłyby pójść na przykład na kulturę.
      • Gość: Pijana Wojciak Prymitywnemu brzydactwu jak Ewa placimy IP: 95.108.56.* 06.04.13, 14:20
        pieniadze.

Dlaczego jej Alfons Palikot nie placi?

Ewa?
        Co?
        Brzydka jestes!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka