Dodaj do ulubionych

Dojazd - Sąd Apelacyjny

23.04.13, 08:32
Witam serdecznie, nie jestem z Poznania stąd mam pytanie do Was. Musze sie dostać na rozprawe do Sądu Apelacyjnego (Trójpole 21). Będę miała bardzo mało czasu. Ile czasu zajmie mi dojazd z Dworca PKP taksówką? proszę Was również o podanie numeru telefonu na taksówki, jakiaś sprawdzona korporacja. Z góry dziekuje za pomoc!
Obserwuj wątek
    • ajulia7 Re: Dojazd - Sąd Apelacyjny 23.04.13, 17:37
      Ktoś mi pomoże?
    • l.george.l Re: Dojazd - Sąd Apelacyjny 23.04.13, 18:04
      poznan.jakdojade.pl/
      www.targeo.pl/
      maps.google.pl
      Jesteś z tego pokolenia, które w szkole nauczyli tylko pacierz wyklepać, a na samodzielne docieranie do wiedzy zabrakło czasu?
      • ajulia7 Re: Dojazd - Sąd Apelacyjny 24.04.13, 00:16
        Nie chcesz pomóc, to nie zabieraj głosu. Czy ja się zwróciłam bezpośrednio do Ciebie, że się poczułeś w obowiązku poinformować mnie jaka jestem beznadziejna, bo nie potrafię sobie sama poszukać informacji? nie masz czasu, ochoty, dobrej woli, nie zauważyłeś, że poprosiłam i podziękowałam z góry za pomoc, to się nie udzielaj. Ostatnio byłam w Poznaniu i widziałam, że są remonty. Nie wiem zatem, czy nie wprowadzono jakiś zmian w komunikacji. Przejechanie przez Poznań zajęło bardzo dużo czasu, właśnie z powodu tych remontów i związanych z tym remontem korków. Musze dotrzeć do sądu na określoną godzinę a będę miała mało czasu dlatego tramwaje nie wchodzą w grę. Muszę wziąć taksówkę i tyle. Chciałam jednak się upewnić, ile taka taksówka może jechać, tak realnie, w obliczu tych remontów itd. Stąd moje pytanie. Dlatego następnym razem zastanów się zanim wyskoczysz z jakąś tępą gadką. Albo najlepiej w ogóle nie zabieraj głosu.
    • renepoznan Re: Dojazd - Sąd Apelacyjny 24.04.13, 06:24
      Taksówką pojedziesz z 30-40 minut - korki. Zależy o jakiej godzinie. Poza godziną szczytu powinno być mniej.
      W sumie lepiej i szybciej byłoby tramwajem - w kierunku osiedla Sobieskiego - wysiadka przy alejach Solidarności, ale musiałabyś się do stać do przystanku przy Moście Teatralnym więc oszczędność czasu żadna. Niestety - w związku z pracami remontowymi, przy dworcu nie masz żadnego tramwaju.
      Powodzenia na rozprawie.
      • ajulia7 Re: Dojazd - Sąd Apelacyjny 24.04.13, 07:36
        Dziękuje bardzo za informacje. Jesli to będzie 30-40 minut to zdąże. Dziękuje i pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka