amgc63 05.06.13, 15:54 Tylko jelenie jeszcze robią prawo jazdy w tym kraju.Kazdy normalny olewa leśnych dziadków z WORD i robi prawo jazdy zagranicą .Tylko w tym kraju ten kurs,to tak stres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mic Re: Chcesz zdobyć prawko na samochód? Wiemy gdzie IP: *.173.11.72.tesatnet.pl 05.06.13, 18:23 Gratulacje dla OSK "PEGAZ" i OSK "AB-AS"!!! W poprzednim takim rankingu w 2010 roku zajęli pierwsze dwa miejsca. Po trzech latach nadal trzymają poziom. A to nie lada sztuka przy ciągłej tendencji wzrostowej liczby wyszkolonych osób. Właściwe osoby na właściwym miejscu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123456 Re: Chcesz zdobyć prawko na samochód? Wiemy gdzie 07.11.13, 09:05 Nie miałam możliwości robienia prawka w Poznaniu, mimo, że bardzo chciałam. Trafiłam tutaj i nie żałuję, choć tak naprawdę wybierałam się do Pegaza. Ale mniejsze szkoły nauki jazdy też są spoko;). Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Chcesz zdobyć prawko na samochód? Wiemy gdzie u... 07.11.13, 12:13 A TO NAJLEPSZY PROGRAM DO NAUKI PRZEPISOW I JESZCZE "GRATIS" W ZESTAWIE FILM UCZACY BEZPIECZNEJ JAZDY: rowerowe.otwarte24.pl/248,KODEKS-DROGOWY-NAUKA-TESTY :) Odpowiedz Link Zgłoś