Dodaj do ulubionych

Fatalny stan drogi nad morze

03.08.13, 01:07
Ta trasa, którą gazeta.pl proponowała jako alternatywną do tej przez Piłę to droga przez mękę dla zawieszenia praktycznie aż do Czarnkowa. Winny grobelas ofks.
A.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Fatalny stan drogi nad morze 03.08.13, 01:35
      ŁOJ ŁOJ Marudzisz
      thusku mówi że jest dobrze

a Ty gnojku nie wierzysz
    • Gość: Bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.free.aero2.net.pl 03.08.13, 10:58
      CIESZ SIE, ZE NIE MA AUTOSTRADY, BO BYS KISIL W KORKU PRZED BRAMKA...
    • alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 00:47
      Jutro jadę ponownie. Nie mogę się doczekać. W tym roku Bałtyk jest rewelacyjny. Reszta nieważna.
      A.
      • Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.31.98.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.13, 10:42
        Tak woda jest w tym roku cieplutka, jak na Bałtyk oczywiście. Pewnie dlatego że oprócz mnie zsikało się do niego kilkadziesiąt tysięcy wczasowiczów. A droga nie jest taka zła, może tylko zbyt dużo wlekących się aut. Jedź w nocy to dojedziesz w miarę sprawnie, udało mi się w 2 godz i 50 min ma trasie Poznań - Ustronie Morskie przez Oborniki, Trzciankę, Wałcz, Czaplinek, Połczyn - Zdrój , Białogard.
        • alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 08.08.13, 11:41
          Pewnie masz rację, że wczasowicze po to jadą nad Bałtyk żeby do niego sikać. Natomiast jadąc tą trasą z nikim się nie ścigam. Raczej sobie podśpiewuję.
          A.
          • Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.31.96.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.13, 11:50
            Piwo na plaży smakuje wybornie a do wc daleko i kolejka niemała więc, jest pretekst do kąpieli.
            • alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 09.08.13, 12:20
              Mi nie smakuje. Przymula i za chwilę spać się chce. Jak się śpi to się nie zauważy, że np. dziecko się topi. Poza tym śpię w nocy natomiast dzień spędzam aktywnie, nie kumam tych działkowców z piwami na plaży przykutych do leżaka.
              A.
              • Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.30.106.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 12:34
                Mnie piwo nie przymula, no może jak za dużo wypiję. Dzieciaków już pilnować nie muszę bo dorosłe, a przynajmniej tak nam i im się wydaje, w każdym bądź razie na wakacje czy weekendy mykają sami. Do leżaka się nie przykuwam, raczej charczę na piachu wyprostowany. A jak się jakieś dziecko będzie topić to oczywiście pomogę.
                • alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 09.08.13, 13:41
                  Żeby nie było, jak nic nie sugerowałem :) Dla mnie to pewna nowość, to piwkowanie na plaży i tak sobie patrzę, że na jednym to raczej się nie kończy. Z drugiej strony jakiegoś chamstwa czy słaniania się też nie ma, o dziwo. Przynajmniej ja nie doświadczyłem.
                  A.
                  • Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.30.8.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 14:41
                    Wszystko w odpowiednich proporcjach i odpowiednio schłodzone. Kultura musi być, bez nadmiernego alkoholizowania się, szczególnie jak się chla piwo z puchy ma plaży.
    • bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 11:35
      A CZEMU NIE JEDZIESZ DO SWINOUJSCIA ?
      • alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 11:42
        Tradycja. Szósty sezon w tym samym miejscu. Głównie ze względu na dzieciaki.
        A.
        • Gość: Borsuk ratownik Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.13, 11:56
          Nie jedz do Swinoujscia...!! Syf kila i mogila - szczegolnie kolo wiatraka - tyle smieci woda wyrzucila na brzeg ze glowa mala...!!

PS Wszystko tam znajdziesz - POczawszy od POdpasek a skonczywszy na prezerwatywach... Jantaru nie uswiadczysz...!!
        • Gość: Bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.free.aero2.net.pl 08.08.13, 14:14
          SZCZAW TEZ TRADYCYJNIE WCINASZ ? :)
          • Gość: Borsuk ratownik Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.13, 17:45
            BIMOTELKI.....!!
            • bassooner Re: Fatalny stan drogi nad morze 10.08.13, 12:39
              Poznań - Gorzów i dalej S3... jeździłem w tym sezonie z sześć razy i jest spoko, a będzie jeszcze lepiej, bo cały czas robią... dość ględzenia i narzekania panowie! ;-)))
              • Gość: Slawomir Nowak Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 10.08.13, 15:30
                Nalezy zachowac spoko... Asfalt odchodzi platami jak w Warszawie...!!

PS Zegarkow mam do ciula - nie POzyczac...!!

PS POzdrawiam
                Slawomir Nowak
                Minister transportu,budownictwa i gospodarki morskiej..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka