alfalfa 03.08.13, 01:07 Ta trasa, którą gazeta.pl proponowała jako alternatywną do tej przez Piłę to droga przez mękę dla zawieszenia praktycznie aż do Czarnkowa. Winny grobelas ofks. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Fatalny stan drogi nad morze 03.08.13, 01:35 ŁOJ ŁOJ Marudzisz thusku mówi że jest dobrze a Ty gnojku nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.free.aero2.net.pl 03.08.13, 10:58 CIESZ SIE, ZE NIE MA AUTOSTRADY, BO BYS KISIL W KORKU PRZED BRAMKA... Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 00:47 Jutro jadę ponownie. Nie mogę się doczekać. W tym roku Bałtyk jest rewelacyjny. Reszta nieważna. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.31.98.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.13, 10:42 Tak woda jest w tym roku cieplutka, jak na Bałtyk oczywiście. Pewnie dlatego że oprócz mnie zsikało się do niego kilkadziesiąt tysięcy wczasowiczów. A droga nie jest taka zła, może tylko zbyt dużo wlekących się aut. Jedź w nocy to dojedziesz w miarę sprawnie, udało mi się w 2 godz i 50 min ma trasie Poznań - Ustronie Morskie przez Oborniki, Trzciankę, Wałcz, Czaplinek, Połczyn - Zdrój , Białogard. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 08.08.13, 11:41 Pewnie masz rację, że wczasowicze po to jadą nad Bałtyk żeby do niego sikać. Natomiast jadąc tą trasą z nikim się nie ścigam. Raczej sobie podśpiewuję. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.31.96.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.13, 11:50 Piwo na plaży smakuje wybornie a do wc daleko i kolejka niemała więc, jest pretekst do kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 09.08.13, 12:20 Mi nie smakuje. Przymula i za chwilę spać się chce. Jak się śpi to się nie zauważy, że np. dziecko się topi. Poza tym śpię w nocy natomiast dzień spędzam aktywnie, nie kumam tych działkowców z piwami na plaży przykutych do leżaka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.30.106.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 12:34 Mnie piwo nie przymula, no może jak za dużo wypiję. Dzieciaków już pilnować nie muszę bo dorosłe, a przynajmniej tak nam i im się wydaje, w każdym bądź razie na wakacje czy weekendy mykają sami. Do leżaka się nie przykuwam, raczej charczę na piachu wyprostowany. A jak się jakieś dziecko będzie topić to oczywiście pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. 09.08.13, 13:41 Żeby nie było, jak nic nie sugerowałem :) Dla mnie to pewna nowość, to piwkowanie na plaży i tak sobie patrzę, że na jednym to raczej się nie kończy. Z drugiej strony jakiegoś chamstwa czy słaniania się też nie ma, o dziwo. Przynajmniej ja nie doświadczyłem. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZtrach Re: Fatalny stan drogi nad morze ale woda ciepła. IP: *.30.8.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 14:41 Wszystko w odpowiednich proporcjach i odpowiednio schłodzone. Kultura musi być, bez nadmiernego alkoholizowania się, szczególnie jak się chla piwo z puchy ma plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 11:35 A CZEMU NIE JEDZIESZ DO SWINOUJSCIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Fatalny stan drogi nad morze 08.08.13, 11:42 Tradycja. Szósty sezon w tym samym miejscu. Głównie ze względu na dzieciaki. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk ratownik Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.13, 11:56 Nie jedz do Swinoujscia...!! Syf kila i mogila - szczegolnie kolo wiatraka - tyle smieci woda wyrzucila na brzeg ze glowa mala...!! PS Wszystko tam znajdziesz - POczawszy od POdpasek a skonczywszy na prezerwatywach... Jantaru nie uswiadczysz...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimota Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.free.aero2.net.pl 08.08.13, 14:14 SZCZAW TEZ TRADYCYJNIE WCINASZ ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk ratownik Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.13, 17:45 BIMOTELKI.....!! Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Fatalny stan drogi nad morze 10.08.13, 12:39 Poznań - Gorzów i dalej S3... jeździłem w tym sezonie z sześć razy i jest spoko, a będzie jeszcze lepiej, bo cały czas robią... dość ględzenia i narzekania panowie! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawomir Nowak Re: Fatalny stan drogi nad morze IP: *.pools.arcor-ip.net 10.08.13, 15:30 Nalezy zachowac spoko... Asfalt odchodzi platami jak w Warszawie...!! PS Zegarkow mam do ciula - nie POzyczac...!! PS POzdrawiam Slawomir Nowak Minister transportu,budownictwa i gospodarki morskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś