pan.nikt 01.10.13, 14:00 Homoseksualiści, niech spokojnie żyją, ale bez wielkich przywilejów niezalezna.pl/46603-wazny-glos-przeciwko-promocji-ideologii-gender-i-homomanipulacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 14:21 AKOwcy zapominają, że też są mniejszością. Stukamy się w czoło, obserwując wyczyny tego tak zwanego środowiska akademickiego, które powinna cechować otwartość, a nie ciasnota umysłowa. Podkreślam, na szczęście jest to mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 14:25 oj byś się zdziwił. Tak, to jest mniejszość MEDIALNA. Szczególnie w GW Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 14:32 Jeśli masz rację, to znaczy, że środowiska LGBT wymagają wsparcia i ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 14:46 one dla siebie wymagają. To fakt. Bo one w ogóle pazerne są, a czasem płaczliwe, jak ZAWODOWY MĘCZENNIK BIEDROŃ Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 15:24 Spróbuj się wczuć w ich sytuację. Wyobraź sobie, że kogoś kochasz i nie możesz oznajmić to rodzinie, znajomym, bo nie wiesz, jak zareagują. Ty możesz z żoną iść po ulicy, trzymając się za rękę. Wzbudzisz podziwy, każdy pomyśli: tacy starzy, a się kochają. Wyobraź sobie teraz dwóch pięćdziesięciolatków trzymających się za ręce. Oni też mogą się bardzo kochać, ale jeśli to okażą, nie wszyscy to uszanują. Dlatego trzeba społeczeństwo edukować, walczyć z agresją wobec odmienności, nie tylko seksualnej, ale i rasowej, i światopoglądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 15:32 Nawet tacy starcy jak ja tolerują homoseksualistów. Starsi też to robili. Ale pomiędzy tolerować, a "POMPOWAĆ" jest przepaść. Nie rozumiesz tego?? A rasowo?? Mnie chcesz uczyć? Ja tam ciągle podziwiam piękne Hinduski :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: Ważny głos AKO IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.13, 16:47 Ja tam wole tchorzofretke - bardziej europejska i nie ma kropki na czole (tilaki) - tylko fajna dziurke ... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ważny głos AKO 01.10.13, 17:01 nie wszystkie mają kropki, tak jak nie wszystkie obrączki. Chociaż słyszałem głosy (nie sprawdzałem), że te zaobrączkowane i zakropkowane są lepiej ujeżdżone :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: Ważny głos AKO IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.13, 17:14 Zgadza sie...Slyszalem,ze te zaobraczkowane bywaja czasami wychlostane za lewizne z dzordzem... PS Dlaczego one a nie dzordz...?? :):) Odpowiedz Link Zgłoś