Dodaj do ulubionych

poznan schodzi na psy!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:38
poznaniaki cieszymy się swoim starym browarem, który wcale nie jest wynikiem
naszej legendarnej gospodarności tylko licznych przekrętów.i co? stary browar
sobie stoi, jest miejscem jak każde inne i sama nie wiem, co mam o nim myśleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: n/n Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.crowley.pl 06.08.04, 21:56
      kogo to obchodzi, wazne ze stoi.
    • the_dzidka Re: poznan schodzi na psy!!!! 06.08.04, 22:06
      > poznaniaki cieszymy się swoim starym browarem, który wcale nie jest wynikiem
      > naszej legendarnej gospodarności tylko licznych przekrętów.i co? stary browar
      > sobie stoi,

Taaak, najlepiej go kurrrna zburzyć, takim urządzeniem z dużą kulą na sznurku,
      ty idiotko!!
      Gówniarze mają wakacje i wypisują pierdoły po trzykroć sobie przeczące... Tfu!!
      • Gość: ppp Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 22:57
        > ty idiotko!!
        > Gówniarze mają wakacje i wypisują pierdoły po trzykroć sobie przeczące...
        Tfu!!
        >

Az nie wiem, co powiedziec ;-P, Dzidko. Mam nadzieje, ze moj argument zabrzmi
        wystarczajaco groznie: to post w stylu george'a.

pozdrawiam ;-)

ps. a post o browarze faktycznie jest troche nie teges.
        • the_dzidka Re: poznan schodzi na psy!!!! 07.08.04, 08:24
          > Az nie wiem, co powiedziec ;-P, Dzidko. Mam nadzieje, ze moj argument zabrzmi
          > wystarczajaco groznie: to post w stylu george'a.

Spieszę donieść, że nie jestem george'm :)

> ps. a post o browarze faktycznie jest troche nie teges.

Przyznaję, że za ostro pojechałam z "idiotką". Niezaleznie od tego, dawno nie
          czytałam postu, który byłby tak kompletnie bez cienia logiki i każdym słowem
          zaprzeczał słowu poprzedniemu.

Pozdrawiam i spadam na weekend ;)
      • Gość: poznanianka dzidka to suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 02:30
        poznan to dziura, stary browar to syf!
        teraz nic niczemu nie zaprzecza.
        pozdro dzida
        • Gość: Browarnik Sam(a) jesteś suka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 09:10
          Ciekawe co nie jest dla ciebie syfem? Pewnie Kinepolis i drapacze chmur, co?
          • Gość: poznanianka phi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:59
            ale jestes durny, wiekszego durnia w zyciu nie widziałam, nie wiem skąd w ogóle
            taki trop, chyba z przedszkola dopiero co wyszedłeś palancie. mam takich jak ty
            w dupie, ty jestes dla mnie najwiekszy syf!
    • nowy.oszolom.z.r.maryja Re: poznan schodzi na psy!!!! 06.08.04, 22:54
      a no schodzi ale nie z powodu Starego Browaru..swego czasu Poznań był określany
      mianem stolicy afer napoczątku lat 90tych teraz taką stolicą jest Łódź ale ie
      zmienia to faktu że Poznań staje się coraz bardziej prowincjonalny że inne
      miatsa takie jak Kraków Gdańsk czy Wrocław gród Przemysłąwa wyprzedzają.. i o
      robotę coraz trudniej wbrew temu co twierdzi rząd i korupcja coraz większa,
      mało sie dzieje w mieście inwestycje uciekaja na prowincje ludzie też tams ie
      przenoszą albo do Warszawy..w innych miastach powstało tyle ciekawych budynkow
      architektonicznych a tu?? poza marketami tu nic sie nie buduje nowego!
      • ayoya Re: bo Grobelny to grób Poznania 07.08.04, 11:54
        Grobelny i jego kompani oraz idiotycznie głupi radni doprowadzają miasto do
        upadku
      • Gość: Adam Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:01
        heh, Gdańsk ? A niby w czym? Przecież tam się inwestycyjnie nic nie dzieje.
        Gdynia wyprzedza Gdańsk 5 razy. Wrocław? Odermontowana Starówka i Ostrów i co
        jeszcze? Kilka biurowców i centrów handlowych, których i tak w Poznaniu jest
        więcej. Kraków? starówka ok., a poza tym wieeelka prowincja. Widziałeś
        krakowskie albo wrocławskie przedmieścia? Syf, że szkoda gadać. W każdym z tych
        miast bezrobocie jest większe niż w Poznaniu.
        No, ale Poznań też taki idealny nie jest...
        • Gość: Ewa Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:35
          Taki sam syf na przedmieściach Krakowa i Wrocławia jak w Poznaniu. Ale w
          przeciwienstwie do Poznania te dwa miasta maja prawdziwe zabytki i
          architekturę. Zresztą widać to po ilości odwiedzającycj je turystów. Poznań
          omijają z daleka bo niby co tu zwiedzać..
          • Gość: łuki Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.icpnet.pl 07.08.04, 14:47
            no fakt, że zabytki maja ciekawsze od nas, ale to nie zasluga obecnie tam
            panujących. Kraków był stolicą Polski w jej najświetniejszym okresie , a
            Wroclaw ważnym niemieckim miastem i to oni zostawili po sobie piękną starówkę

Bez wątpienia Poznań jest po Warszawie najlepiej rozwiniętym gospodarczo
            miastem, a Wrocław i Kraków są najładniejszymi w polsce !
          • Gość: Rola Re: poznan schodzi na psy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:02
            No właśnie, budujmy zabytki w Poznaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka