patyczako 10.08.04, 15:13 szukam info na temat tego lekarza ktory przyjmuje na pl.Spiskim...czy warto do niego pojsc, czy to dobry lekarz , czy raczej odradzacie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anusia Re: dr Urbaniak - ginekolog IP: *.icpnet.pl 10.08.04, 20:47 Ja radzę iść pod ten sam adres ale do doc.Klejewskiego.Chodzę tam od 1,5 roku ,był moim 3 lekarzem w ciąży .Jakoś do innych nie miałam przekonania.Poleciła mi go przyjaciółka i to był strzał w 10 :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahi Re: dr Urbaniak - ginekolog IP: *.icpnet.pl 10.08.04, 20:55 chodzilam kiedys do klejewskiego prywatnie!owszem b. dobry lekarz...ale niestety wizyta 100zł.....teraz podbno 200zł.... to chyba lekka przesad. doc. ten pracuje na Polnej!!!napisz jak sie zdecydujesz na jego wizyte.... j atez nieustannie poszukuje dobrych gin. w poznaniu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: dr Urbaniak - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:02 Dziewczyny, daję link na białą listę ginekologów, w tym Poznań: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
new5 Re: dr Urbaniak - ginekolog 11.08.04, 16:47 co do postu 2,bo to ja go pisałam.klejewski przyjmuje na kasę na pl.spiski ,wymaz,usg,usg piersi wszystko za darmo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: dr Urbaniak - ginekolog 11.08.04, 21:29 ale ja pytalam o Urbaniaka...moze ktoras z was byla u niego... on przyjmuje raze z Klejewskim na pl.Spiskim... Odpowiedz Link Zgłoś