Dodaj do ulubionych

admin - czy to jest forum frondy???

06.12.13, 12:05
Wiem, że sam jestem w pewien sposób winien, bo odpowiadam na wpisy hipokryty, ale...

Od pewnego czasu jeden dyskutant zrobił sobie z poznańskiego forum tubę dla frondy ( i kilku podobnych mediów) wklejając masowo linki z jej portali i taktując miejsce wymiany opinii jako propagandową tubę. W większość przypadków wpisy te nie mają nic wspólnego z Poznaniem, a trudno nie odnieść wrażenia, że ten działacz PiSu tylko po to się na tym forum pojawia.

Czy już tak bardzo nikt nie chce zaglądać na portale niepokornych inaczej, że muszą się ładować z propagandą również tam, gdzie nie ich miejsce? Już wiele miesięcy temu pytałem o obecność admina na tym forum - no to może wreszcie się "dopytam"???
Obserwuj wątek
    • Gość: darz bór Re: admin IP: *.icpnet.pl 06.12.13, 14:34
      To zwierzę dawno już nie widziane w tych okolicach ;)
    • alfalfa Re: admin - czy to jest forum frondy??? 08.12.13, 23:41
      Skąd wiedza, że to "działacz pisu"? Gdzie ta europejsko-postępowa tolerancja? Wołasz o CENZURĘ? Sztandar wyprowadzić, i do lamusa.

A.
      • kazek100 Re: admin - czy to jest forum frondy??? 09.12.13, 08:47
        alfalfa napisał:

> Skąd wiedza, że to "działacz pisu"?

z jego własnych wyrażonych wprost deklaracji.
        to akurat nie była złośliwość, tylko stwierdzenie faktu.
    • piter_wlkp Maaamo ratuj 09.12.13, 00:15
      Gdy brakuje kontrargumentów w dyskusji , to trzeba wołać na pomoc admina ...
      • kazek100 Re: Maaamo ratuj 09.12.13, 08:48
        To znaczy - mamy dyskutować z tą setką linków do naszego dziennika, frondy etc?
        Na lokalnym forum???
        • pyrlander Re: Maaamo ratuj 09.12.13, 14:14
          Fakt i Oława w sąsiednim wątku. Tego nie wymieniłeś.
          • Gość: kazek histeryczka kazek to histerczyka w szkole udaje kobietea IP: *.icpnet.pl 09.12.13, 14:54
            takich facetow chowja wyborcza i palikot,placzki murczace pod nosem w realnym zyciu i dracy ryja w sieci..

musielibyscie zobaczyc z jakimi lamusami gra w pilke kaziu nauczyciel, same takie chucherka co to znowu na strszego czlowieka sie rzucic ale juz jak mysz tupnie to uciekaja

kazek przypomina salceson w perlach co byl na marszu jego Prezydenta Bula
          • kazek100 Re: Maaamo ratuj 09.12.13, 15:25
            pyrlander napisał:

> Fakt i Oława w sąsiednim wątku. Tego nie wymieniłeś.

hmmm, nie zrozumiałem???
    • lili_marleen Re: admin - czy to jest forum frondy??? 10.12.13, 06:35
      kazek100 napisał:

> Wiem, że sam jestem w pewien sposób winien, bo odpowiadam na wpisy hipokryty, ale...
      >
      > Od pewnego czasu jeden dyskutant zrobił sobie z poznańskiego forum tubę dla fro
      > ndy ( i kilku podobnych mediów) wklejając masowo linki z jej portali i taktując
      > miejsce wymiany opinii jako propagandową tubę.

Najlepszą metodą na bezsensowne wypowiedzi jest ich ignorowanie. Zapędy cenzorskie nigdy nie były i nie są dobrym rozwiazaniem. Tym bardziej, że gościu nikogo chyba ( nie wiem bo nie czytam tych wpisów) personalnie nie obraża, nie używa zdaje się słów wulgarnych. Brak reakcji na jego "produkcję" jest najlepszym sposobem na zniechęcenie. Nawet wariat widząc, że nie wzbudza zainteresowania, dostrzega w końcu daremnosć swych poczynań.
      • kazek100 Re: admin - czy to jest forum frondy??? 10.12.13, 08:10
        To prawda.
        Niestety jestem winien podejmowania z wariatem dyskusji. Niech będzie dla mnie wytłumaczeniem, że niekiedy bywał autentycznie zabawny.

Postaram się jednak poprawić. Od dziś, o ile w jego wpisach nie będzie konkretów, a tylko wklejanki do wariackich portali - niech sobie podyskutuje z lustrem.

A brak admina i tak uważam za błąd.
        • Gość: zul george To forum otyłej niemki,chudej konfidentki kazka IP: *.icpnet.pl 11.12.13, 14:10
          to jest twoje forum : forum volksdojczow czyli rodzina lily marlen, forum takich parowek jak ty niespelniony native speaker ktory gra z pilke z rownymi sobie ciotami i zula z suchego lasu co to lansuje tolerancje a wyzywa od pedalow.

Macie tez swoja zabaweczke niejakiego rene, on wam zawsze nogi umyje. pa paroweczko
        • pro.anty.k Re: admin - czy to jest forum frondy??? 12.12.13, 14:12
          Ja też to zauważyłem, na szczęście tenże osobnik jest w fazie końcowej zjadania własnego ogona, poszedł na ilość/ jakość wypowiedzi nigdy nie była jego atutem/ i generalnie jest kompletnie nudny i niewart zainteresowania.
          I w ogóle to chyba jakaś jednostka ze skłonnościami maniakalno-sadystycznymi więc tym bardziej nie ma co poświęcać mu jakiejkolwiek uwagi.
          Spróbuj - od razu Ci się poprawi nastrój ;)))))
    • Gość: betabeta Re: pytałem o obecność admina na tym forum IP: *.icpnet.pl 22.12.13, 20:42
      Pytaj zdrów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka