Gość: Sławek IP: *.pl / *.smsnet.pl 20.08.04, 22:57 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2241440.html poczytajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chyba_normalny Re: Lech dostał w dupe 21.08.04, 16:07 I co z tego - nie pierwszy raz i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Czy Lech jest nam potrzebny? IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 20:07 Nie było mnie jakiś czas w Poznaniu, więc o wyczynach Lecha dowiedziałem się ze szczecińskiego dodatku. Ależ kompromitacja. Swego czasu ktoś mnie tu przekonywał, że drużyna piłkarska jest nam potrzebna, by promować miasto. I co? Może wyszłoby taniej rozpędzić chłopaków i postawić, dajmy na to, na ping-ponga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Lech dostał w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:14 Ależ z Was kibice! Kiedy Lech wygrywał w lidze i w Pucharze, głośno krzyczeliście. A teraz wystarczy tylko chwilowa ospałość, żebyście na Lechu psy wieszali. Wolałabym nie mieć żadnych kibiców niż takich jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś