Dodaj do ulubionych

Nowy sklep firmy Calzedonia

IP: *.catonv01.md.comcast.net 06.09.04, 15:25
A gdzie notka "Artykul Sponsorowany"? Czyzby dziennikarze GW poszli w slady
Trybuny (wczesniej znanej jako "Trybuna Ludu") i zaczeli publikowac artykuly
na zamowienie bez podawania tego faktu???
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebar No wlasnie, nie wierze ze artykul bez przyczyny $ IP: *.static.qsc.de 07.09.04, 08:57
      • redakcja Informacja 07.09.04, 09:39
        Szanowni Forumowicze

po raz kolejny informujemy Was, że teksty o różnych firmach (w tym sklepach)
        pojawiające się w dziale Rynek/Supermarket na papierze, a w portalu w dziale
        Handel w Poznaniu/Zakupy nie są artykułami sponsorowanymi. W tym dziale
        opisujemy nowości w sklepach, promocje etc. Trudno opisywać towar bez podania
        jego nazwy i miejsca, gdzie mozna go nabyć. Zapraszam na stronę handlową:

twojemiasto.gazeta.pl/poznan/0,39869,1127195.html
        Znajdziecie tam nie tylko opis sklepu Calzedonia, ale również sklepów z
        pieczywem i prasą, lodziarni, agd, rtv, meblowych, odzieżowych...

Ten dział informacyjny dla Was, pt. "Gdzie wybrać się na zakupy?!"

pozdrawiam
        Sylwia Śmigielska
        • Gość: george Re: Informacja IP: 211.114.68.* 08.09.04, 00:23
          A ja Szanowną Redakcję informuję, że nie po to płacę 2 zł, żeby czytać o
          gaciach. Jeśli brak Wam talentu i pomysłów, to zmniejszcie objętość i obniżcie cenę.
          • trola Re: Informacja 08.09.04, 13:24
            Gość portalu: george napisał(a):

> A ja Szanowną Redakcję informuję, że nie po to płacę 2 zł, żeby czytać o
            > gaciach. Jeśli brak Wam talentu i pomysłów, to zmniejszcie objętość i
            obniżcie
            > cenę.

A jak Tobie nie pasuje to nie kupuj Gazety i rzuc sie na Fakt. A w Gazecie od
            wieluuuuuuuuuuu lat jest Supermarket, w ktorym pisza o sklepach i dla Twojej
            jednej zachcianki nikt nie bedzie tego zmieniac. Bo wszyscy twoje zachcianki
            maja gdzies. Ja lubie strone (tak, bo jest tylko JEDNA) o Zakupach i Zdrowiu -
            jest ostatnia w Gazecie i traktuje je jako wytchenienie po garsci lokalnych
            informacji. To jedna strona - jak ci nie pasuje to ja omijaj a nie plec glupot.
            Jak nie masz co pisac to sie w ogole na forum nie udzielaj, bo nudzisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka