Dodaj do ulubionych

Sylwester samotnych mam

22.12.14, 11:25
Witam samotne mamy.
Jak spędzacie Sylwester, może jakiś pomysł na wspólne spędzenie tego wieczoru, oczywiście a maluchami, jeśli zajdzie taka konieczność:)
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: Sylwester samotnych mam 23.12.14, 23:40
      maluchy odstawic do babci i przygruchac jakiegos tatusia.
    • j.9.9 Re: Sylwester samotnych mam 27.12.14, 00:57
      Cieżko wyjść na basen, a sylwester to marzenie-ale jeszcze marze.Jestem właśnie na etapie poszukiwań fajnych samotnych mam z Poznania żeby coś robić rozem dla siebie i dzieci.Razem zawsze razniej.Pozdrawiam aga
      • Gość: x lepiej poszukac fajnego faceta, IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 27.12.14, 05:23
        zeby nie byc samotna mama ;)
        • Gość: szutnick To swoją drogą - ale trudno tak na gwałt IP: *.icpnet.pl 27.12.14, 09:17
          Tzn. na Sylwestra ;)
          • Gość: x byl caly rok czasu na to ;) IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 27.12.14, 11:26
          • merrigold30 Re: To swoją drogą - ale trudno tak na gwałt 29.12.14, 09:20
            Na "gwałt" nie jest trudno, trudniej na resztę życia. Faceci nie chcą wychowywać własnych dzieci a cudze?
            • Gość: x matki tez porzucaja swoje dzieci, IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 29.12.14, 19:31
              nie ma reguly na to.
              Po rozwodzie ja wychowywalem syna.
              • merrigold30 Re: matki tez porzucaja swoje dzieci, 30.12.14, 01:14
                To na prawdę szacun, mało jest takich facetów. W sumie to nie znam osobiście ani jednego.
                • Gość: x bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:32
                  • merrigold30 Re: bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D 30.12.14, 15:33
                    A gdzie się poznaje dobre towarzystwo? :)
                    • vermieter Re: bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D 01.01.15, 15:08
                      marek52@web.de

P.S. Bez gwarancji ;)
                      • Gość: x nie wylogowalem sie IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 01.01.15, 15:12
        • j.9.9 Re: lepiej poszukac fajnego faceta, 28.12.14, 22:10
          O fajnego faceta do tańca i nie tylko to ciężko.No ale rozmawiamy o zabawie sylwestrowej.
          • Gość: x trzeba probowac a nie dusisc sie w towarzystwie IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 28.12.14, 23:02
            samotnych mamusiek :D
            Fajny facet tez ma wymagania. Dla wiekszosci dziecko czy dzieci nie stanowia problemu, lecz osobowosc mamusi jest decydujaca.
            Wiem, co pisze. Sam jestem szczesliwie rozwiedziony od kilkunastu lat.
            • j.9.9 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 09:34
              Myśle że jesteś fajnym mądrym mężczyzną w towarzysywie którego nie jeden wieczór skończyłby się za szybko.Życze Tobie wszystkim Mamom i Tatom ZDROWIA,CIERPLIWOŚCI I WIĘCEJ CZASU DLA SIEBIE .Będe wieczorem łączyć się z Wami myślami.aga
              • merrigold30 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 12:17
                A i Ty Aga musisz być babką z jajami :)
                • j.9.9 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 18:21
                  A uwierz ;że je mam- tak mnie życie już doświadczyło,a poza tym nie lubie ciepłych kluch
              • Gość: x zarumienilem sie z zaklopotania ;) IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:34
                odwzajemniam zyczenia i zycze powodzenia!
    • j.9.9 Re: Sylwester samotnych mam 30.12.14, 09:39
      Sylwester z dzeckiem na ul.lodowej6/1-wczoraj to znalazłam i dziś na 16-tą jedziemy na bal.
      • Gość: x oooo, to moja okolica! IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:36
        mieszkalem na Lukaszewicza,
        • Gość: merrigold30 Re: oooo, to moja okolica! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.14, 17:33
          Moja też, ale dzieci mam za duże na baliki ;(
          • j.9.9 Re: oooo, to moja okolica! 30.12.14, 18:37
            Co do baliku to sory-jedziemy jutro.Chyba zachciało mi się szybciej impry.a co do Twojego wyjścia na SYLWKA to nie rozumiem dlaczego nie idzesz skoro dzieci masz duże
            • merrigold30 Re: oooo, to moja okolica! 30.12.14, 22:37
              Bo znajomi mają małe dzieci, albo idą na imprezy/wyjazdy na jakie mnie teraz nie stać, lub spotykają się w kilka par i takim piątym kołem bym była... Zawsze kończę u sąsiadów ;) Pewnie będzie fajnie, ale wiesz każdy Kopciuch chciałby czasem być księżniczką :)
              • Gość: x bycie ksiezniczka wcale nie jest fajne, IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 31.12.14, 06:08
                spojrze na jej smutna mine:
                pl.wikipedia.org/wiki/Charlene_Grimaldi
                Najfajniej jest czuc sie dobrze we wlasnej skorze ;)
                Ale i Ty trafisz na swojego ksiecia! Tylko nie caluj kazdej zaby ;)
                • j.9.9 Re: bycie ksiezniczka wcale nie jest fajne, 31.12.14, 23:01
                  Podzielam Twoje zdanie.Ma podobną mine do mnie-czasami.
                  • Gość: x lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 01.01.15, 15:12
                    • j.9.9 Re: lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) 01.01.15, 19:48
                      Witam wszystkich w Nowym Roku z miną...chcielibyście ją widzieć-może pare osób bym zaraziła nawet radością.Po balu z maluchami stwierdziłam ,że jak tak ma wyglądać mój kolejny rok jak ta nastrój ,który tam panował to jestem ZA. Napiszcie co u Was, wiem ,że już po nocy Sylwestrowej ,ale każdy kolejny dzień przynosi coś nowego i czę sto tego nie zauważamy albo nie doceniamy.
                      • merrigold30 Re: lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) 01.01.15, 23:34
                        Odnośnie miny, to chyba przyznacie, że mimo wszystko lepiej być smutnym w pałacu, gdzie się nie martwi o kredyt hipoteczny :) U mnie fajnie, mam świetnych sąsiadów, w sumie to moje dzieci były na imprezach, 16 lat na to czekałam i co...? Zadnych dzikich orgii ;) Wszystkiego naj, naj radosci i miłości Wam życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka