ejkumkejkum2 22.12.14, 11:25 Witam samotne mamy. Jak spędzacie Sylwester, może jakiś pomysł na wspólne spędzenie tego wieczoru, oczywiście a maluchami, jeśli zajdzie taka konieczność:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: Sylwester samotnych mam 23.12.14, 23:40 maluchy odstawic do babci i przygruchac jakiegos tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: Sylwester samotnych mam 27.12.14, 00:57 Cieżko wyjść na basen, a sylwester to marzenie-ale jeszcze marze.Jestem właśnie na etapie poszukiwań fajnych samotnych mam z Poznania żeby coś robić rozem dla siebie i dzieci.Razem zawsze razniej.Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x lepiej poszukac fajnego faceta, IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 27.12.14, 05:23 zeby nie byc samotna mama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szutnick To swoją drogą - ale trudno tak na gwałt IP: *.icpnet.pl 27.12.14, 09:17 Tzn. na Sylwestra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x byl caly rok czasu na to ;) IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 27.12.14, 11:26 Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: To swoją drogą - ale trudno tak na gwałt 29.12.14, 09:20 Na "gwałt" nie jest trudno, trudniej na resztę życia. Faceci nie chcą wychowywać własnych dzieci a cudze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x matki tez porzucaja swoje dzieci, IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 29.12.14, 19:31 nie ma reguly na to. Po rozwodzie ja wychowywalem syna. Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: matki tez porzucaja swoje dzieci, 30.12.14, 01:14 To na prawdę szacun, mało jest takich facetów. W sumie to nie znam osobiście ani jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D 30.12.14, 15:33 A gdzie się poznaje dobre towarzystwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: bo sie obracasz w zlym towarzystwie :D 01.01.15, 15:08 marek52@web.de P.S. Bez gwarancji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: lepiej poszukac fajnego faceta, 28.12.14, 22:10 O fajnego faceta do tańca i nie tylko to ciężko.No ale rozmawiamy o zabawie sylwestrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x trzeba probowac a nie dusisc sie w towarzystwie IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 28.12.14, 23:02 samotnych mamusiek :D Fajny facet tez ma wymagania. Dla wiekszosci dziecko czy dzieci nie stanowia problemu, lecz osobowosc mamusi jest decydujaca. Wiem, co pisze. Sam jestem szczesliwie rozwiedziony od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 09:34 Myśle że jesteś fajnym mądrym mężczyzną w towarzysywie którego nie jeden wieczór skończyłby się za szybko.Życze Tobie wszystkim Mamom i Tatom ZDROWIA,CIERPLIWOŚCI I WIĘCEJ CZASU DLA SIEBIE .Będe wieczorem łączyć się z Wami myślami.aga Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 12:17 A i Ty Aga musisz być babką z jajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: trzeba probowac a nie dusisc sie w towa 30.12.14, 18:21 A uwierz ;że je mam- tak mnie życie już doświadczyło,a poza tym nie lubie ciepłych kluch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x zarumienilem sie z zaklopotania ;) IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:34 odwzajemniam zyczenia i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: Sylwester samotnych mam 30.12.14, 09:39 Sylwester z dzeckiem na ul.lodowej6/1-wczoraj to znalazłam i dziś na 16-tą jedziemy na bal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x oooo, to moja okolica! IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 30.12.14, 15:36 mieszkalem na Lukaszewicza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merrigold30 Re: oooo, to moja okolica! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.14, 17:33 Moja też, ale dzieci mam za duże na baliki ;( Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: oooo, to moja okolica! 30.12.14, 18:37 Co do baliku to sory-jedziemy jutro.Chyba zachciało mi się szybciej impry.a co do Twojego wyjścia na SYLWKA to nie rozumiem dlaczego nie idzesz skoro dzieci masz duże Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: oooo, to moja okolica! 30.12.14, 22:37 Bo znajomi mają małe dzieci, albo idą na imprezy/wyjazdy na jakie mnie teraz nie stać, lub spotykają się w kilka par i takim piątym kołem bym była... Zawsze kończę u sąsiadów ;) Pewnie będzie fajnie, ale wiesz każdy Kopciuch chciałby czasem być księżniczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x bycie ksiezniczka wcale nie jest fajne, IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 31.12.14, 06:08 spojrze na jej smutna mine: pl.wikipedia.org/wiki/Charlene_Grimaldi Najfajniej jest czuc sie dobrze we wlasnej skorze ;) Ale i Ty trafisz na swojego ksiecia! Tylko nie caluj kazdej zaby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: bycie ksiezniczka wcale nie jest fajne, 31.12.14, 23:01 Podzielam Twoje zdanie.Ma podobną mine do mnie-czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 01.01.15, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
j.9.9 Re: lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) 01.01.15, 19:48 Witam wszystkich w Nowym Roku z miną...chcielibyście ją widzieć-może pare osób bym zaraziła nawet radością.Po balu z maluchami stwierdziłam ,że jak tak ma wyglądać mój kolejny rok jak ta nastrój ,który tam panował to jestem ZA. Napiszcie co u Was, wiem ,że już po nocy Sylwestrowej ,ale każdy kolejny dzień przynosi coś nowego i czę sto tego nie zauważamy albo nie doceniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: lepsza taka mina niz sztuczny usmiech ;) 01.01.15, 23:34 Odnośnie miny, to chyba przyznacie, że mimo wszystko lepiej być smutnym w pałacu, gdzie się nie martwi o kredyt hipoteczny :) U mnie fajnie, mam świetnych sąsiadów, w sumie to moje dzieci były na imprezach, 16 lat na to czekałam i co...? Zadnych dzikich orgii ;) Wszystkiego naj, naj radosci i miłości Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś