roland_x 08.04.02, 16:50 to dziwne...ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Bydgoszcz za Poznaniem IP: *.echostar.pl 08.04.02, 16:55 Jak jedziesz do Gdańska to zdecydowanie za Poznaniem !!!! Co do innych kierunków to możemy naturalnie podyskutować ........ Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Bydgoszcz przed Poznaniem 08.04.02, 20:02 Czy zaproponujemy Anko obstawianie, kiedy wątek będzie musiał wylądować na oślej ławce? Mogę ufundować symboliczną nagrodę dla tego, który trafi z dokładnością do dwóch postów. Od tej chwili. Razem z postem-propozycją obstawiania będzie ich w tej chwili pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Bydgoszcz przed Poznaniem IP: *.echostar.pl 08.04.02, 20:15 Ech, coś tu nie tak . To jest chyba redakcyjna prowokacja (nie)kontrolowana. Ja obstawiam, kolega bluzga w określonym czasie. Nagrodę poroszę......... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Bydgoszcz przed Poznaniem IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 21:57 oka myślę, że to potrwa jeszcze jakieś 5 postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Bydgoszcz przed Poznaniem IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:00 a może się zalogować jako kto inny, nawypisywać bzdur i zgarnąć nagrodę? napisałam 5 postów od mojego wpisu. chłopcy jak narazie ignorują ten wątek lub traktują z humorem (michal, XXl) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Bydgoszcz przed Poznaniem 08.04.02, 23:27 ten wątek był założony z myślą o pobudzeniu poznańskiego forum i skierowaniu go na te same tory, którymi jedzie forum wrocławskie i warszawskie nie wiem skąd pomysł szanownej redakcji o oślej ławce to jakaś dziwna sprawa pewnie prowokacja mająca na celu to samo jeśli tak to mój typ jest taki: wątek nie wyląduje na oślej bo nie ma ku temu żadnych podstaw ja bym jednak popracował nad tym przepięknym miastem Bydgoszcz i podgonił troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Bydgoszcz to ćwoki......;-) 08.04.02, 22:12 redakcja napisał(a): > Czy zaproponujemy Anko obstawianie, kiedy wątek będzie musiał wylądować na > oślej ławce? Mogę ufundować symboliczną nagrodę dla tego, który trafi z > dokładnością do dwóch postów. Od tej chwili. Razem z postem-propozycją > obstawiania będzie ich w tej chwili pięć. ------------- z tymi ćwokami to żartuje po prostu chciałbym coś wygrać i jak szanowna redakcja ? Mam szanse ? hi-hi pzdr ps. pozdrawiam Bydgoszcz (mam tam daleka rodzinke ) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Bydgoszcz to ćwoki......;-) 09.04.02, 10:01 No nie masz szans, bo to Anka obstawiala, ze za piec postow (czyli dziesiaty w watku, czyli Twoj) pojawia sie bluzgi. Dlatego zapraszamy Anke do redakcji po symboliczna nagrode. Pozdrawiamy wszystkich, ktorzy powstrzymuja sie od bluzgow. Zreszta gdyby tylko takie bluzgi byly w necie, jak w tym watku, to osla lawka bylaby zupelnie zbedna. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi do Ani 09.04.02, 10:39 redakcja napisał(a): > No nie masz szans, bo to Anka obstawiala, ze za piec postow (czyli dziesiaty w > watku, czyli Twoj) pojawia sie bluzgi. Dlatego zapraszamy Anke do redakcji po > symboliczna nagrode. > Pozdrawiamy wszystkich, ktorzy powstrzymuja sie od bluzgow. > Zreszta gdyby tylko takie bluzgi byly w necie, jak w tym watku, to osla lawka > bylaby zupelnie zbedna. --------- jak widzisz Aniu dałem Tobie szanse wygrać wiec idź po te nagrode a jak da sie to podzielic to prześlij mi część na mojego maila ;-) he he buziaki Aniu aha, jak nie da sie tego podzielić to choć napisz co to jest i uwazaj by cie tam nie zbałamucili he he ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: hi-hi do Ani 09.04.02, 22:01 hi-hi napisał(a): > redakcja napisał(a): > > > No nie masz szans, bo to Anka obstawiala, ze za piec postow (czyli dziesia > ty w > > watku, czyli Twoj) pojawia sie bluzgi. Dlatego zapraszamy Anke do redakcji > po > > symboliczna nagrode. > > Pozdrawiamy wszystkich, ktorzy powstrzymuja sie od bluzgow. > > Zreszta gdyby tylko takie bluzgi byly w necie, jak w tym watku, to osla la > wka > > bylaby zupelnie zbedna. > > --------- > jak widzisz Aniu dałem Tobie szanse > wygrać > wiec idź po te nagrode > a jak da sie to podzielic to prześlij mi część na mojego > maila ;-) he he > > buziaki Aniu > > aha, jak nie da sie tego podzielić > to choć napisz co to jest > > i uwazaj by cie tam nie zbałamucili he he ;-) > > hi-hi > pzdr po nagrodę się nie wybieram hi-hi dzięki obstawiałam, że wątek znajdzie się w oślej ławce cóż nie mialam szans chociaz.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: hi-hi do Ani 10.04.02, 13:25 ciekawe co to jest. sprawdziłabym, ale nie mam czasu żeby się do was wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Anka nas nie odwiedzi IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 15:39 redakcja napisał(a): > Szkoda :(((( teraz to szkoda ;-) ale jeszcze będzieice mnie mieli dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Bydgoszcz przed Poznaniem IP: 62.233.187.* 08.04.02, 18:38 No masz całkowitą racje, Poznań jest za Bydgoszczą w alfabetycznym spisie miast :))) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Bydgoszcz przed Poznaniem 11.04.02, 08:53 roland_x napisał(a): > to dziwne...ale prawdziwe! Różnie w życiu bywa i nie jedno cię zadziwiiii, wątek do góry i czekamy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Bydgoszcz przed Poznaniem 11.04.02, 09:13 Czy was to naprawde ekscytuje ilosc postow przypadajacych na miasto i tworzenie takiego kretynskiego rankingu? Ja mieszkam i wychowalem sie w Berlinie i identyfikuje sie bardzo z "moim miastem",ale na zadnym niemieckim Forum nie ma takiej zalosnej,pelniej kompleksow licytacjii miedzy np. Berlinem,Monachium a Hamburgiem. Rozumiem,ze to moze byc wszystko "z przymrozeniem oka",ale widze,ze wiekszosc to traktuje na serio. Pozdrowienia zza Odry,Troy. Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Bydgoszcz przed Poznaniem 12.04.02, 09:14 troy-der-1 napisał(a): > Czy was to naprawde ekscytuje ilosc postow przypadajacych > na miasto i tworzenie takiego kretynskiego rankingu? > Ja mieszkam i wychowalem sie w Berlinie i identyfikuje sie bardzo > z "moim miastem",ale na zadnym niemieckim Forum nie > ma takiej zalosnej,pelniej kompleksow licytacjii miedzy > np. Berlinem,Monachium a Hamburgiem. > Rozumiem,ze to moze byc wszystko "z przymrozeniem oka",ale > widze,ze wiekszosc to traktuje na serio. > Pozdrowienia zza Odry,Troy. :)nerwowyś ;) a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa Re: Bydgoszcz przed Poznaniem IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.04.02, 11:50 Po pięciu latach w Poznaniu musiałem przenieść się do Bydgoszczy (i to na Fordon a pracuję w centrum). Jak na razie (od miesiąca) Bydzia sprawia przygnębiające wrażenie, za dużo nie remontowanego "soc-real'u" a i ludzie jacyś mało wyluzowani. Może się mylę, jak ktoś ma jakieś SENSOWNE sugestie apropos "cool side of Bydgo", to poproszę... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś