Dodaj do ulubionych

Poznań zwyciężył

22.01.15, 02:19
... w rankingu ludzkiej głupoty
wyborcza.pl/1,142808,17291251,MIS_2014__Poznanskie_osly_najlepsze_w_Polsce_.html
Paetz, Krolopp, Kaczyński i Macierewicz kawalerami orderu Przemysła II, Dudziakowa, Jezus nad Maltą. Ja pierd****, z kim ja tu mieszkam. Niech już zniosą obowiązek meldunkowy, bo mieć Poznań w dowodzie to obciach nie z tej ziemi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Georg von Sommer Re: Poznań IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 22.01.15, 02:43
      Tylko wspolczuc prawym i madrym obywatelom tego miasta,ze w swoich szeregach maja takie smierdzace gnidy jak : kazek100,dzordz,POZtrach,kiks4,Libicki i reszta nieznanch mi przyglupow... Az strach w to miasto wjezdzac...
    • lili_marleen Radna bez misia 22.01.15, 08:30
      To swoiste wyróżnienie roku dla dyrektora zologu jest nieco niesprawiedliwe. Facet odpowiada za instytucję, która utrzymywana jest z naszych podatków. Ich rozdział zależy od radnych. Oczywiście gościu mógł się wykazać większym charakterem, ale tu pani radna raczyła pokazać przewagę w rozmiarze swoich "cojones". Tyle, że wielkość owych typowo męskich atrybutów - jak to w życiu - nie idzie w parze z jakością pracy mózgu. Innymi słowy za bezczelnością nie da ukryć głupoty.

Tymczasem kowal zawinił, Cygana powiesili.
      • kazek100 Re: Radna bez misia 22.01.15, 08:44
        Musze się niestety zgodzić z Lilli. Wina dyrektora to faktycznie zwyczajny brak własnego zdania (wcale nie umniejszam), ale nie byłoby całej sprawy, gdyby nie obłęd pani Radnej.

Jak dla mnie zresztą i tak powinna mieć dopiero II miejsce, bo kandydata numer 1 z niezrozumiałych dla mnie powodów pominięto w zestawieniu. A jest nim oczywiście nasz arcychciwy arcybiskup Gądecki ze swoją słynną wypowiedzią o paskudnym Gender powodującym, że świat upada, bo chłopcy są zmuszani posprzątać po sobie.

Ale OK, nie zabierajmy pani Radnej tej odrobiny radości, przy jej abstrakcyjnym podejściu do świata jest szansa, że owo zwycięstwo odczyta jako faktyczny sukces i może raz w życiu szczerze się do kogoś uśmiechnie, spojrzy na innych ludzi nie jak na wrogów albo zrobi jeszcze co innego z rzeczy w PiSie niesłychanych.
        • l.george.l Re: Radna bez misia 22.01.15, 10:00
          Plebiscyt jak to plebiscyt - rządzi się swoimi prawami, bo jaką skalę głupoty w tym przypadku zastosować. Gądecki pewnie został pokrzywdzony i nie wygrał konkursu, bo jego wypowiedź nie rozeszła się aż tak szerokim echem po świecie jak wyczyn Dudziakowej.
          A dyrektor ZOO... no cóż ręce opadają. Wiem, że trudno komuś w oczy powiedzieć, że jest durniem, ale tu w końcu chodziło o dobro zwierząt, które są pod jego opieką.
          • kazek100 Re: Radna bez misia 22.01.15, 11:28
            No tak, to faktycznie racja. Głupota głupotą, ale jeśli się przy okazji krzywdzi zwierzęta, to już jest paskudne. Nie wszyscy jesteśmy tak durni, jak Terlikowski.
            • l.george.l Re: Radna bez misia 22.01.15, 11:35
              No cóż... wiary z rozumem nie da się pogodzić. Można by tę prawdę nawet dogmatem określić, ale byłoby to obraźliwe dla ludzi kierujących się rozumem i bluźniercze dla prawdy.
      • Gość: Georg von Sommer Lili... Jest mi bardzo przykro -wybacz.... IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 22.01.15, 13:16
        Ze zapomnialem umiescic w kolekcji "POzytywnie POkreconych".Niniejszym to czynie - lokuje miedzy POZtrachem a Libickim juniorem...

POzdrawiam
        • Gość: POZtrach Re: Lili... Jest mi bardzo przykro -wybacz.... IP: *.205.198.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.15, 15:25
          > Ze zapomnialem umiescic w kolekcji "POzytywnie POkreconych".Niniejszym to czyni
          > e - lokuje miedzy POZtrachem a Libickim juniorem...

Odezwał się smakosz win, z tekturowego kartonika.
          • Gość: POZtrach Ciebie jeszcze nie skasowano na przerob... IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 22.01.15, 16:19
            do Stoklosy...??? Dziwne....!!

PS Wybacz,zapomnialem - cukrzykow nie biora - transportuja Tarpanem do cukrowni... Cza cza cza...
    • Gość: AAA Re: Poznań zwyciężył IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.15, 17:36
      Spróbujcie to przeczytać:

„...wina dyrektora to faktycznie zwyczajny brak własnego zdania (wcale nie umniejszam), ale nie byłoby całej sprawy, gdyby nie obłęd...bo kandydata numer 1 z niezrozumiałych dla mnie powodów pominięto w zestawieniu...nasz arcychciwy arcybiskup Gądecki ze swoją słynną wypowiedzią o paskudnym Gender powodującym, że...chłopcy są zmuszani posprzątać po sobie...ale OK, nie zabierajmy pani Radnej tej odrobiny radości, przy jej abstrakcyjnym podejściu do świata jest szansa, że owo zwycięstwo odczyta jako faktyczny sukces i może raz w życiu szczerze się do kogoś uśmiechnie, spojrzy na innych ludzi nie jak na wrogów albo zrobi jeszcze co innego...plebiscyt jak to plebiscyt - rządzi się swoimi prawami, bo jaką skalę głupoty w tym przypadku zastosować...bo jego wypowiedź nie rozeszła się aż tak szerokim echem po świecie jak wyczyn... no cóż ręce opadają...wiem, że trudno komuś w oczy powiedzieć, że jest durniem, ale tu w końcu chodziło o dobro zwierząt...faktycznie racja....głupota głupotą, ale jeśli się przy okazji krzywdzi zwierzęta, to już jest paskudne....nie wszyscy jesteśmy tak durni, jak...to swoiste wyróżnienie roku dla dyrektora zologu...za instytucję, która utrzymywana jest z naszych podatków...oczywiście gościu mógł się wykazać większym charakterem, ale tu pani radna raczyła pokazać przewagę w rozmiarze swoich "cojones"...owych typowo męskich atrybutów - jak to w życiu - nie idzie w parze z jakością pracy mózgu. Innymi słowy nie da (się) ukryć głupoty....”

Z tego bełkotu tylko ostatnie zdanie jest prawdziwe....
      • Gość: aaa Re: Poznań zwyciężył IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.15, 12:26
        "arcychciwy Gądecki" jednak sypnie groszem:
        www.fakt.pl/wydarzenia/papiez-lubi-tvn-franciszek-oglada-polska-telewizje-sniadaniowa,artykuly,518946.html
        co prawda nie z własnej inicjatywy ale zawsze. Szkoda, że Papież jest tylko jeden
        • kazek100 zaiste, wielki dar! 24.01.15, 11:03
          o wielkie ci dzięki arcychciwy! Gądecki przekazał 30 tysięcy. Tyle, co kasuje za baletową w ciągu dwóch tygodni, zaiste, wspaniały dar arcybiskupie!

Gądecki za czynsz z każdej szkoły, którą w cyniczny sposób wyciągnął od oświaty, kasuje średnio około 70 tysięcy MIESIĘCZNIE, czyli w sumie miesięcznie około 200 tysięcy. Miastu za wynajem tych budynków, w których znajdują się szkoły katolickie, płaci po kilkanaście tysięcy złotych ROCZNIE.
          I co? Ten cyniczny człowiek myśli, że będziemy mu wielce wdzięczni za przekazanie niewielkiej w tej skali sumy, która tak naprawdę i tak pochodzi z kieszeni podatnika i została wyciągnięta z budżetu poznańskiej oświaty.

Wielokrotnie więcej arcybiskupie płacimy co miesiąc na twoich katechetów - tylko w tym mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka