Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Eniro Łódź

IP: *.toya.net.pl 25.09.09, 15:05
    Witam!
    Przeczytałam wszystkie wątki o eniro, niestety nigdzie nie ma nic o Łodzi.
    Chciałabym tam pracować, jednak znalazłam dużą ilość negatywnych opinii na
    forum o innych placówkach firmy i zaczęłam mieć watpliwości. Przyznam, że po
    wstępnym zapoznaniu się z ofertą firmy, bardzo mi się spodobała. No i te
    nagrody dla solidnych pracodawców itp. Myślę o stanowisku telekonsultantki.
    czy miał ktoś z was z tym do czynienia?

Dziękuję za wszelkie informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 25.09.09, 15:10
        Acha, prosiłabym o nie pisanie, że to oszuści i świnie, ale podanie czemu
        nazywacie ich oszustami i świniami. takie konkretne wiadomosci
        • Gość: fff Re: Eniro Łódź IP: *.chello.pl 25.09.09, 20:45
          firma która ma tak dużą rotacje pracowników sama sobie wystawiła
          ocene
          • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 25.09.09, 21:41
            Poszukują ludzi o wyjątkowych kwalifikacjach, których nie sposób ująć w
            wymaganiach lub sprawdzić podczas rekrutacji?

Prosiłabym o fakty z łódzkiego Eniro a nie zagadki.
            • Gość: ddd Re: Eniro Łódź IP: *.chello.pl 25.09.09, 22:01
              "Poszukują ludzi o wyjątkowych kwalifikacjach"

wydupiać PSEUDOPRACODAWCY wypier..lać !!!
              • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 26.09.09, 10:37
                Poziomem odpowiedzi przekonujecie mnie coraz bardziej do tej firmy. Skoro takich
                ludzi stamtąd wywalają, to widzę dużą nadzieję na pozytywną atmosferę ;)
                • Gość: r Re: Eniro Łódź IP: *.chello.pl 27.09.09, 15:26
                  Jestes pracownica tej firmy i dyskredytujac osoby narzekajace na te firme
                  starasz sie wybielic pracodawce? Ciekawy PR, nie powiem;)

Sama nie pracowalam w Eniro, mialam okazje natomiast przeczytac watek nt. Eniro
                  na portalu GoldenLine, gdzie zaczeli sie wypowiadac sami kierownicy i sposob w
                  jaki jeden z drugim odnosili sie do rozmowcow, niewiele odbiegal od zwyklego
                  chamstwa.
                  • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 27.09.09, 19:22
                    Z całym szacunkiem, ale z pierwszego Twojego akapitu wynika, że nie potrafisz
                    czytać ze zrozumieniem, z drugiego, że nie wiesz o czym piszesz.

Czy mam to napisać WIELKIMI literkami? Szukam faktów na temat łódzkiego oddziału
                    Eniro, bo myślę nad złożeniem tam papierów (i jestem coraz bliższa).
                    • princessofbabylon Re: Eniro Łódź 27.09.09, 21:49

No to złóż i wtedy przekonasz się na własnej skórze ;)
                      • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 29.09.09, 02:08
                      • Gość: D. Re: Eniro Łódź IP: *.toya.net.pl 29.09.09, 02:09
                        No i pięknie :)

A jeśli znalazłby się ktoś z łódzkiego oddziału, proszę o jakieś informacje.

Z góry dziękuję
                        • Gość: rookie Re: Eniro Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 13:27
                          Witam szukam kontaktu z byłymi pracownikami firmy eniro/panorama firm najlepiej
                          z dolnego śląska, wrocław i okolice, ale może być też każdy inne region kraju.
                          Nie jestem w żaden sposób związany z firmą eniro/panorama firm ;) po prostu
                          chodzi o jedno pytanie i powiem, że nawet zapłacę jakąś kasę za odpowiedź !!! :)
                          kontakt - prghunter@yahoo.com
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka