Gość: grabina1 IP: *.mtp.com.pl / 193.23.51.* 16.09.04, 09:45 Może ktoś mógłby mi polecić dobrego stomatolaga w Poznaniu. Szukam też stomatologa dziecięcego. Z góry dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannabisek Re: szukam dentysty 18.09.04, 16:52 JA TEZ-ALE MUSI BYC MILY, BA BARDZOOOO MILY, BO CHOLERNIE SIE BOJE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: szukam dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:30 Co prawda nie jestem dentystą, ale mogę ci pomóc. Mam doświadczenie, tzn. też chodziłem do dentysty. Polecam leczenie bez znieczulenia. To kwestia tylko twojego nastawienia. Przyznam szczerze, że nie stosowałem znieczulenia, bo boję się ukłucia igły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: szukam dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:04 Polecam dr Zbyszkę Kasprzak tel.8234860 świetny fachowiec. super podejście do dzieci i dorosłych. a poza tym przemiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
panterra Re: szukam dentysty 09.10.04, 21:50 zapraszam do nowego Stomatologicum na Bukowskiej...stomatologia dziecieca tez jest tam przeniesiona i nie trzeba sie bac, ze bedzie to praca wykonana przez studenta:) jest to robione pod tak bacznym okiem asystentow(pelnoprawnych i wykwalifikowanych lekarzy stomatologow), ze opieka sumienna gwarantowana:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinezzz Re: szukam dentysty IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 29.04.05, 22:26 dr Kwiatek z Certusa Odpowiedz Link Zgłoś