Dodaj do ulubionych

psychoterapeuta osobowosc histrioniczna

19.09.15, 17:44
Szukam psychoterapeuty specjalizującego sie w pomocy dla osób z osobowością histrioniczna. Podobno jest jakas specjalistka w Pzn, ale nie znam imienia, nazwiska ani żadnych danych, które mogłyby mnie nakierować o kogo chodzi.
Obserwuj wątek
    • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 17:48
      Tak Ci ciężko z tym?
      • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 17:59
        Skoro szukam psychoterapeuty to chyba logiczne, ze dlatego, ze jest mi z tym źle. Muszę zawalczyć ze swoimi demonami.
        • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 18:04
          Chyba jesteś zdecydowaną mniejszością.
          • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 18:21
            Zupełnie samodzielnie do tego nie doszłam. Na moja decyzje wplynely rozmowy z bliska mi osoba. Dużo sobie uświadomiłam, otworzyly mi się oczy na pewne kwestie i naprawde bardzo chcę sobie pomóc. Wiem, ze to będzie trudne, ale jestem gotowa walczyć.
            • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 18:25
              Ale jednak dobrze było Tobie przedtem.
              • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 18:50
                A tego nie powiedziałam. Wcale nie było dobrze. Tylko pewnych rzeczy nie chciałam przyjac, nie docieraly do mnie. Juz wczesniej szukalam pomocy, ale nie za bardzo umialam wspolpracowac z psychologiem, uciekalam, nie miałam takiego kontaktu ze sobą i tym co czuję. Dużo sie zmienilo. Pracuje nad sobą, staram sie myśleć, skupiać na tym co robię i co myślę, ale dluga droga przede mną. Dlatego szukam psychoterapeuty, który może mi pomóc w zmianach.
                • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 18:55
                  Tylko nie rezygnuj z prowokacyjnej seksualności.he
                  • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 19:07
                    Oj chcę zrezygnować. Ani to dobre ani potrzebne. Chcę stworzyć prawdziwą, wartościową relację z bardzo wazna dla mnie osobą.
                    • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 19:11
                      Jeden woli rybki,drugi akwarium.he
    • Gość: Georg von Sommer Ciezka praca czyni czlowieka wolnym od demonow... IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 19.09.15, 18:38
      Nie bedziesz miala czasu na glupoty... :):)
      • 0porzeczka Re: Ciezka praca czyni czlowieka wolnym od demono 19.09.15, 18:51
        Na brak pracy i obowiązków nie narzekam.
    • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 20:12
      Up
      • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 20:14
        Może mógłbym jakoś pomóc?he
        • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 20:21
          Pewnie. Jeżeli tylko znasz psychoterapeutę specjalizującego sie w moim problemie. Najchętniej kobietę.
          • franek Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 19.09.15, 20:24
            To zabieram swoje klocki.
    • 0porzeczka Re: psychoterapeuta osobowosc histrioniczna 21.09.15, 15:14
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka