Dodaj do ulubionych

Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orientacji

27.09.15, 16:52
seksualnej?
Tak tylko pytam po zobaczeniu tego zdjęcia, z tym spojrzeniem skierowanym na Macieja Nowaka - wiadomo, że jedynie słusznej orientacji:

www.codziennypoznan.pl/artykul/2015-09-26/marsz-rownosci-teczowy-prezydent-jacek-jaskowiak
W sumie to mi to nie przeszkadza. Jego prywatna sprawa i nic mnie do tego. Najwyżej wyrażę pewien absmak wobec tego, że preferuje ludzi tej samej orientacji i załatwia im pracę. A podobno popiera równość.
Ciekawość jakoś mnie wzięła - wybaczcie.
;)
Obserwuj wątek
    • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 27.09.15, 19:09
      Też w oczach Jaśkowiaka wyczytałem pożądanie.he
      • atlass maciej nowak dyzurny gej 28.09.15, 11:45
        Kim jest naprawdę Maciej Nowak, dyrektor artystyczny teatru Polskiego w Poznaniu oibsadzony w ustawionyum przez związkowca konkursie? Kilka opinii. malina450 27 dni temu Oceniono 38 razy4 Współpracowałam z Nowakiem w teatrze Wybrzeże. Co to za "lewicowiec", który oszukuje współpracowników? Nowak jest najgorszym z możliwych dyrektorów. Zamiast teatru czyli świątyni sztuki, będzie prezentował publicystykę. Będzie też dążył po trupach do celu, tak jak to robił w teatrze Wybrzeże. Ludzie, którzy chcą się zajmować polityką, powinni być politykami lub publicystami, a nie zajmować się psuciem teatru, który jest powołany do tworzenia dzieł sztuki. Panie Nowak, do polityki! Przed nami wybory. Pokaż odpowiedzi (1) Odpowiedz malgosiazb 27 dni temu Oceniono 7 razy3 Szanowni komentatorzy, może dopuście do świadomości informację, że pan nowak był już raz dyrektorem teatru - w gdańsku i absolutnie nie poradził sobie z tym zadaniem pozostawiając teatr z wielkimi długami. Nie wspominając braku wykształcenia w jakimkolwiek kierunku - ani teatralnym ani menadżerskim. Odpowiedz 48paka 26 dni temu Oceniono 4 razy2 Maciej Nowak harcownik. Pod szyldem swojego gejostwa, robił w teatrze Wybrzeże w Gdańsku - poważne przekręty finansowe. Sprzedał budynek teatru z mieszkańcami aby pokryć długi z którymi nie potrafił się uporać. I to jest główny brak zaufania do niego, a On zaś podkresla gejostwo. Po prostu nie jest godzień zaufania.
    • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 27.09.15, 19:33
      Jaśkowiak wyznaje inną religię.
    • piter_wlkp Jest dużo gorzej 27.09.15, 23:22
      "Ten marsz traktuję jako formę protestu przeciwko wykluczeniu i brakowi tolerancji.
      Wracamy do Poznania pozbawionego homofobii i dyskryminacji ze względu na orientację seksualną, niepełnosprawność, wyzwanie czy narodowość - mówił do uczestników marszu Jacek Jaśkowiak.
      "
      To wszystko ŚCIEMA , Prezydent Jaśkowiak pełen górnolotnych deklaracji o "równości", jakoś nie umiał zmierzyć z problemem mobbingu w kierowanym przez siebie urzędzie. Co więcej chodzą słuchy że w Urzędzie Miasta (i podległych mu jednostkach) właśnie dokonują się czystki personalne na stanowiskach kierowniczych , a ich celem jest przygotowanie miejsca dla funkcjonariuszy jedynie słusznej partii po spodziewanie przegranych wyborach
      • franek Re: Jest dużo gorzej 27.09.15, 23:32
        > "[i]Ten marsz traktuję jako formę protestu przeciwko wykluczeniu i brakowi tole
        > rancji.
        > Wracamy do Poznania pozbawionego homofobii i dyskryminacji ze względu na orient
        > ację seksualną, niepełnosprawność, wyzwanie czy narodowość - mówił do uczestnik
        > ów marszu Jacek Jaśkowiak.

To wszystko populizmy.Liczy,aż na taką ciemnotę,naiwność Poznaniaków?
        • Gość: AAA Re: Jest dużo gorzej IP: 78.10.57.* 28.09.15, 00:23
          Każdy liczy na to czym sam dysponuje...

I tak mamy kolejnego pożytecznego idiotę w służbie rewolucji komunistycznej.
          • franek Re: Jest dużo gorzej 28.09.15, 16:21
            > I tak mamy kolejnego pożytecznego idiotę w służbie rewolucji komunistycznej.

Duża ta armia idiotów.
    • Gość: Georg von Sommer Dobrze Wam radze na przyszlosc.. IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 28.09.15, 04:38
      Pilnowac wartosciowe rzeczy w Ratuszu np. zyrandole,obrazy i inne zabytkowe meble - moga w przyszlosci zmienic wlasciciela..Ja od kilku godzin pilnuje (spolecznie z giwera) ksiezyca i nie widze zadnych POdejrzanych typow.. :):)
      • Gość: Georg von Sommer Sa juz pierwsze objawy kradziezy... IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 28.09.15, 04:55
        Na ksiezycu przyciemnili swiatlo na czerwono (jak w burdelu) i pewnie zachodza go od dooopy strony...

PS Sommer,trzymaj palec na cynglu i zielony laser kieruj w sama dyche...:):)
        • Gość: Georg von Sommer Przepraszam..Gesiarki nie upilnowalem.. IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 28.09.15, 05:17
          POszlem zrobic sobie kawe a >bul< w tym czasie ja POdiwanil i opylil na ebay-u - za 12 tysiakow..

PS POprosze zone o namalowanie drugiej - dusza artystyczna palce lizac...
          • Gość: Georg von Sommer POkraki maja dlonie upaprane w butaprenie... IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 28.09.15, 08:47
            Wszystko im sie przykleja...Nalezy zastosowac rygorystyczne prawo szariatu - obciac prawa reke... Za recydywe rowniez lewa...Taki macie klimat - inaczej sie nie da... Cza cza cza
    • kleha Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 11:44
      Słyszałem że episkopat organizuje pielgrzymkę śladami księży pedofili i homoseksualistów. Będzie to długa i wyczerpująca droga bo musza odwiedzić wszystkie parafie. Następna będzie pielgrzymka śladami dorosłych facetów w sukienkach żyjących na koszt biednych wioskowych społeczności.
      • Gość: xz Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.15, 20:11
        Masz nadzieję na skorzystanie?
      • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 20:12
        A kultura chrześcijańska nie docieka nawet,jak Jaśkowiak i Maciej Nowak ...ten tego...
      • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 30.09.15, 21:27
        > Słyszałem że episkopat organizuje pielgrzymkę śladami księży pedofili i homosek
        > sualistów. Będzie to długa i wyczerpująca droga bo musza odwiedzić wszystkie pa
        > rafie. Następna będzie pielgrzymka śladami dorosłych facetów w sukienkach żyjąc
        > ych na koszt biednych wioskowych społeczności.

Też uważam,że pielgrzymi z parad równości mają finezyjniejsze stroje i obyczajowość.
      • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 30.09.15, 22:30
        Następna będzie pielgrzymka śladami dorosłych facetów w sukienkach żyjąc
        > y

Rozumiem,że ateiści,komuniści, drwią również ze Szkotów,za te sexy spódniczki.
    • qwardian Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 15:08

> Maciej Nowak o Jaśkowiaku: „Rozumie, że jest prezydentem homoseksualistów”.
      • Gość: Georg von Sommer Jeden wlasciwie ustawiony CKM rozwiaze "problem".. IP: *.094.222.pools.vodafone-ip.de 28.09.15, 15:39
        Qwardek... Moge doradzic gdzie... :):)

Dziady z Budy Ruskiej oddajcie >Gesiarke< (obraz...) bo nie recze za swoj czyn...
    • qwardian Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 15:13

Z powyższym stwierdzeniem zgadzam się w całości, stąd wynika problem dla Poznania i mieszkańców...
      • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 17:19
        > Maciej Nowak o Jaśkowiaku: „Rozumie, że jest prezydentem homoseksualistów”.

To naturalne.Komuniści i geje mają podobną mentalność.
      • Gość: AAA Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien IP: 78.10.57.* 28.09.15, 19:17
        Postawa prezydenta jest delikatnie mówiąc szkodliwa. Popieranie elementów rewolucji komunistycznej, która realizuje się poprzez zniszczenie kultury, tradycji, obyczajów, moralności chrześcijańskiej - jest tym samym czym jest popieranie planu komunistów z UE, którzy siłą i przemocą chcą zasiedlić Polskę islamistami - po to by stworzyć nierozwiązywalne problemy, które już obecnie mają Niemcy, Francja i GB.
        Inaczej mówiąc - teraz jest czas obrony Polski przed utratą suwerenności, a nie czas paradowania w komunistycznych marszach...
        Teraz jest czas ujawnienia - kto jest patriotą, a kto współpracuje z wrogiem.
        • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 28.09.15, 22:05
          > Popieranie elementów rewolucji komunistycznej, która realizuje się poprzez zniszczenie kultury, tradycji, obyczajów, moralności chrześcijańskiej

Śliskie są tematy gejowsko-komunistyczne,jak sami zainteresowani.

• Gość: gość portalu Rene i jego ból du,py again... IP: *.marketingeeks.info 28.09.15, 16:38
      .
    • l.george.l Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 29.09.15, 00:12
      Orientacja poprzedniego prezydenta chodzącego w procesji z najsłynniejszym poznańskim pedałem jakoś nie zaprzątała Twojej uwagi.
      • franek Re: Czy Pan Prezydent jest jedynie słusznej orien 29.09.15, 15:55
        Ale ja nie interesuję się homoseksualistami i przez przypadek usłyszałem w mediach o kilku z życia społecznego.Tak się afiszowali swoją seksualnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka