Dodaj do ulubionych

Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:00
Czesc!!! mamy do was ogromna prosbe... chodzi o to ze planujemy wyjazd do
manieczek na bibke no ale nie mamy pojecia jak z poznania dostac sie do
manieczek:) mozecie nam napisac co i jak??? aaaa i droga powrotna tez wchodzi
w gre... aaa i z gory dziekujemy... szybko prosimy o szybka odpowiedz...:)
pozdrawiamy...

Chełmno woj. kujawsko pomorskie.... taka wioska kolo torunia..:)

CZEKAMY PAPAPA
Obserwuj wątek
    • Gość: quito Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.09.04, 18:04
      najlepiej maluchem wyposazonym w glosniki robiące: umc umc
      • Gość: ania i tinka Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:10
        a skad wiesz ze takiego mamy? ale nie dojedzie tyle kilosow<ok 250??> no wiec
        bez zbitki kazdy slucha to co lubi... pozdrawiamy papa ps.chodzi nam o PKS

umc umc umc umc
    • kuszacy_witas Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 24.09.04, 18:12
      Juz widze te tlumy chlopaczkow w obcislych koszulkach- jak podjezdzaja
      sfatygowanymi BMW kupionymi za 50 euro. Blondyny beda kwiczec.

Zapomnialyscie tylko podac swoich wymiarow. To dla nich przydatna informacja.
      • Gość: ania i tinka Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:28
        my takie nie jestesmy i same sie nabijamy z tych durnych panienek na 1raz... a
        jak umiesz czytac to zwroc uwage ze PKS to nie to samo co BMW no wiec....
      • Gość: JA Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:28
        najlepiej jedzcie na dworzec w Poznaniu. Na główny i tam jest pociąg to maniek
        • Gość: ania i tinka Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:38
          DO JA: a nie wiesz moze czy z powrotem tez jest???
          • mantis77 Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 25.09.04, 00:03
            A www.pkp.com.pl nie łaska odwiedzić PKS też ma stronkę w sieci. Widać
            że znowu blondyny nawet z googla nie umieją korzystać. Nie macie co tam jechać
            siedzcie pod Toruniem jak was nie wołają. Co za ludzie pisać posty a na
            rozkładach się nie znać. Ja pier......
            • Gość: anai i tinusia Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:48
              a ty czytac nie umiesz? chodzi nam o pks z poznania do manieczek, analfabeto.
              blondynami nie jestesmy, a ty jestes dalnem. widze że strasznie mili ludzie w
              poznianiu mieszkaja...
              • kuszacy_witas Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 25.09.04, 10:15
                Ale przynajmniej rozgarnieci
              • Gość: BeMBeN Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.09.04, 17:13
                zapytaj google www.google.com/search?q=pks+pozna%C5%84
              • mantis77 Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 25.09.04, 17:32
                Widzę że blond czuprynka farbowana na czarno (wiadomo sztuczna inteligencja)
                troszkę się wkurzyła i paruje. Coś plątamy się w zeznaniach co? Niby jesteśmy z
                pod Torunia ale szukamy PKSu z Poznania. To się kobieto zdecyduj. Jak jesteś z
                pod Torunia to czymś do cholery do Poznania musisz dojechać tak??????? Więc Ci
                podałem Stronkę PKP a jakbyś miała umiejętności przeciętnego poznaniaka to byś
                znalazła to: www.pks.poznan.pl i znalazła sobie połaczenie. Masz nawet
                stronę PKS Toruń www.torun.pl/serwis/komunikacja/pks7-9.htm Ale cóż jak
                ktoś w głowie ma tylko sznurek łączący uszy żeby nieodpadły to cóż........

Poznajcie moje chamskie serce że was panienki wyręczyłem i poszukałem stronek.

P.S. Jak dla mnie dyska przreklamowana i stricte nastawiona na komerchę. Byłem
                raz i widziałem więc wiem jak wygląda. Bywałem w lepszych choć może mniejszych
                ale z klimatem.
                • Gość: tina Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:27
                  szukam polaczenia z poznania do manieczek. nie martw sie, wiem jak sie dostac z
                  torunia do poznania. p.s. nie jestem farbowana brunetka, a kolor wlosow nie
                  swiadczy o inteligencji, to w razie jakby ci tego mamusia nie mowila...
      • Gość: Piccolo_Jr Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.09.04, 00:45
        BMW nie dostaniesz w niemczech taniej niż za 300 euro misiu kolorowy no chyba
        że kupisz egzemplaż z uszkodzonym silnikiem lub skrzynią biegów - nie do jazdy
        za 200 euro.
        • kuszacy_witas Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 25.09.04, 10:14
          Widze, ze odnalazles w mojej wypowiedzi to co najistotniejsze...

50 czy 300 - co za roznica ? Tak czy inaczej- zlom.
          • Gość: lalala Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! IP: *.icpnet.pl 26.09.04, 10:06
            Na pytanie dziewczyn , odpowiedzieliscie jakbyscie byli oderwani grantatem od
            pługa.Gdyby ktos napisal ze slucha punk rocka to i Nirvany to byscie sie
            cieszyli i szukali oraz podpowiadali. A ja w Waszym stylu napisałbym :
            PRzepocone koszule , obrzgygusy w dlugich wlosach , smierdzacy potem i spici
            tanim winem. Tak zapamietalem fanow nirvany.. Pozdro pozdro dla
            genralizujacych. Szczegolnie dla Mantisa.
            P>S Nie wszyscy sa tacy w Poznaniu ze genralizuja tak jak mantis.
            • mantis77 Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 26.09.04, 19:19
              Generalizuje nie ze względu na styl muzyki (słucham wszystkiego od metallici po
              myzykę poważną z hip-hopem także), tylko subkulturę. Bywałem w dyskotekach i
              wiem jak to wygląda. Jeden wielki spęd i komercha. Dilerzy, ćpuny, panienki na
              jeden numerek i karki co patrzą komu dać w mordę. Jeśli to jest rozwój
              kulturalny to sorry ale bardziej mi to zalatuje wiochą i tak też jest że
              manieczki to mała dziura znana tylko z lokalu. Można słuchać takiej muzy także
              w domu i też takiej jak puszczją słucham. A nie rozumiem nie zaradności pewnych
              osób. Jeśli ktoś umie wejść na forum a nie umie wpisać "PKP" i "PKS" w
              wyszukiwarce to choćby nie wiem co mówił mogę go porównać z blondyną lub
              przygłupem. Sorry jak się chce z jakiejś techniki (czyt. Internet) korzystać to
              trzeba mieć wiedzę albo się nie zabierać za to wogóle. No chyba że ktoś robi to
              dla szpanu i takie można odnieść wrażenie. Mimo swego zdania jak widzisz
              pomogłem a nie olałem posta a nikt inny nawet nie ruszył d... czy palcem żeby
              poszukać dziewczynom adres. Cóż prawie każdy ma każdego w d... ale można się
              przywyczaić.
              • kuszacy_witas Re: Do wszystkich imprezowiczow EKWADORU!!!!!! 26.09.04, 19:50
                Otoz to. Podziwiam ze chcialo Ci sie to pisac ;-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka