Dodaj do ulubionych

Anka9009 - prośba

19.04.02, 17:20
muszę napisac esej o Polakach. nie ma tematu. chodzi ogólnie o śmieszne
(szczególnie w porównaniu z innymi nacjami) i irytujące zwyczaje rodaków. nie
mam pojęcia co napisać. może że lubimy obrzucać błotem mieszkańców innych
miast. jak czegoś mądrego nie wymyślicie, to opiszę forum... a tak serio
pomóżcie
Obserwuj wątek
    • radca Re: Anka9009 - prośba 19.04.02, 17:29
      Chetnie Ci pomoge,jesli bedzie mozna.Idealne przyklady z zycia znajdziesz na
      forum GAZETY-Bydgoszczy.

pozdrawiam serdecznie
      radca
    • Gość: anka9009 Re: Anka9009 - prośba IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 21:21
      źle sformułowałam temat czy może nie macie pomysłów, a może wszyscy sie teraz
      bawią (w końcu piątek wieczór ;-)))))
      • Gość: michal Re: Anka9009 - prośba IP: *.piastlan.net 19.04.02, 22:27
        Pisząc o tym, że jak nic nie znajdziesz to napiszesz o forum to był żart, ale
        według mnie to nie jest głupi pomysł napisac o braku tolerancji między
        mieszkańcami róznych miast. Jest to temat "rzeka", a przykładów jest tu (na
        forum) bardzo duzo, mogła byś do pracy nawet jakieś cytaty dołączyć.
        • kotbehemot Re: Anka9009 - prośba 19.04.02, 23:26
          To jest to! Brak tolerancji. Ponadto napisz, że część naszych rodaków popiera w
          wyborach ludzi znikąd(np. Stanisław Tymiński), możesz też napisać o hipokryzji
          tych którzy narzekają na nieprzestrzeganie prawa a jednocześnie popierają
          Leppera. Zresztą posłuchaj sobie "Polski" Kultu, a może to Ciebie natchnie!
          pzdr:))))
          P.S. A na kiedy to wypracowanie?!!!!!!
          • Gość: anka9009 Re: Anka9009 - prośba IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:08
            michal to było całkiem powaznie powiedziane o forum. tylko widzisz ja nie
            jestem pewna czy potrafie opisac forum po angielsku ( tę cała dramaturgię
            dyskusji, te walki, tworzenie koalicji...).
            termin wybieram sama, bo zajęcia sa dodatkowe, ja za nie płacę (a raczej mój
            tata) i to mnie powinno zalezeć, żeby coś z tego wynieść. myśle, że oddam za
            trzy tygodnie. w tym tygodniu nic nie zdążę napisać, w przyszłym przepadaja
            zajęcia.
            • Gość: michal Re: Anka9009 - prośba IP: *.piastlan.net 21.04.02, 13:30
              No jeśli masz to napisać po Angielsku to raczej ci nie pomogę, nie dlatego, że
              niechce ale dlatego, że ja mam Niemiecki w szkole. A z Angielskim stykam się
              tylko podczas reklam w TV.
    • Gość: hehe Re: Anka9009 - prośba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 14:09
      anka9009 napisał(a):

> muszę napisac esej o Polakach. nie ma tematu. chodzi ogólnie o śmieszne
      > (szczególnie w porównaniu z innymi nacjami) i irytujące zwyczaje rodaków. nie
      > mam pojęcia co napisać. może że lubimy obrzucać błotem mieszkańców innych
      > miast. jak czegoś mądrego nie wymyślicie, to opiszę forum... a tak serio
      > pomóżcie

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=67&wid=79298&aid=79298&layout=2

• anka9009 Re: Anka9009 - prośba 23.04.02, 20:49
        i do góry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka