Dodaj do ulubionych

PSS Społem - Wasze opinie

03.03.09, 20:54
Witam
Kierowana przykrym doświadczeniem, chciałabym poznać Wasze opinie na
o tej sieci sklepów, a przede wszystkim obsługi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • shiva772 Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 22:00
      PSS w Dojlidach to mój codzienny sklep :) Panie z obsługi czasem
      mają przebłyski "normalności" z naciskiem na czasem. Z reguły są
      nadąsane, zajęte na innym stoisku albo udają, że mnie nie widzą.
      Najlepsza jest kierowniczka, ta istota mnie naprawdę wnerwia, reszta
      pań - no cóż nie najgorzej nie najlepiej ;)
      • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 22:10
        A mnie nie obchodzi obsluga,zwracam uwage na to co kupuje.- Produkty
        spozywcze sprzedawane w sklepach PSS,sa znacznie lepsze i
        smaczniejsze,od supermarketowych.
        • shiva772 Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 22:14
          Bardzo to zabawne co piszesz. Delicje wedla są takie same w Realu i
          w PSS. A taki sękacz Janzy, z tej racji że drogi zazwyczaj
          spleśniały jest w PSSie, fakt zwroty przyjmą bez problemu ale szlag
          mnie juz trafia, więcej sękacza tam nie kupię. Wędliny owszem w
          PSSie są przyzwoite, lubię i jem wyłącznie PSSowe ale owoce,
          warzywa, cały nabiał, produkty gotowe, pakowane, sypkie, wszędzie to
          jeden czort.
          • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 22:47
            Nie potrafisz przejsc na druga strone ulicy? - Tam u Kryszenia,mozesz
            kupic swieze ciasta,i przestan byc zabawna z tymi delicjami i sekacz-
            ami(swiezy i najlepszej jakosci,kupisz w Gibach).
        • grat.nowy Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 09:05
          a mi ostatnio sprzedali zjełczałą wędlinę, ha.
    • tygrysio_misio Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 22:45
      PSS jest bardzo mocno pilnowany przez wewnetrzne kontrole... oczywiscie w
      szczegolnosci te duze sklepy

dlatego wlasnie kilkuletni pracownicy PSS sa bardzo mile widziani wszedzie indziej
      • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 23:12
        Ostatnio na Mieszka reklamowałem knedle czy pierogi, już nie pamiętam. Rozpadły się w garnku w ciągu minuty. Reklamacja uznana na telefon( nie pierwszy raz), ale najśmiejszniejsze jest to, że na drugi dzień takiego porządku i tak równiutko poukładanych mrożonek to jeszcze nie widziałem :). Generalnie w Społem jest nienajtaniej, ale na pewno jakościowo lepiej niż w hiperach.
        • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 23:21
          Faktycznie,jestes specjalista od reklamowania watpliwego towaru,
          i fakt ten,sam potwierdzasz.
          Stajesz sie za kazdym postem,bardziej wiarogodny.
          • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 03.03.09, 23:39
            Inaczej niż głąbem nie mogę cię teraz nazwać. Jak mistrzu wg ciebie powinno odbyć się reklamowanie rozlazłych klusek w garnku? Pewnie w kieszeń lub skarpetę byś je wsadził i zaniósł do sklepu. Ja najpierw zadzwoniłem, przyjęto reklamację, a po kasę poszedłem z dwoma pustymi opakowaniami po trefnym produkcie. Masz jeszcze coś na temat wiarygodności do powiedzenia? Idź już lepiej spać Sherloku.
        • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 00:20
          Tego nie wziales dzielnie na klate,no coz,z chwaleniem sie bywa
          roznie.Zamierzles napisac;zlozylem reklamacje na...
          Sumienie ci dokucza,czy jeszcze cos z przeszlosci?,ze jestes,taki
          nie opanowany?
          • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 10:51
            Nie rozumiem teraz już zupełnie do czego pijesz. Wątek jest o Społem. Wyrażamy tu opinie i odpowiedzi na zadane na początku pytanie. Ja jej udzieliłem chyba więcej niż czytelnie. Czego jeszcze nie rozumiesz lub w co nie chcesz uwierzyc? Co ty z tą przeszłością i sumieniem? Ty masz pod deklem wszystko ok?
            • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 11:00
              Zrobiłem to special for you i przeczytałem mój pierwszy post jeszcze raz. Wydedukowałem, że przeczytałeś chyba tylko pierwsze zdanie, stąd ta riposta o reklamowaniu. To proszę, przeczytaj całośc. I napisz coś o Społem, bo inaczej to trolujesz aż miło.
              • pojebiszcze Zwyczajne oszustwo 04.03.09, 11:42
                Zwyczajne oszustwo. Ten sam towar podstawowej potrzeby:

Chleb 600 gram bochenek

Mieszka 1.68 zl

Warszawska 2.00 zł

Chleb pochodzi z tej samej piekarni PSS Spolem Pogodna

Oto dowod dla niedowiarkow:

img230.imageshack.us/img230/7179/copyofdsc01495.jpg
                • tygrysio_misio Re: Zwyczajne oszustwo 04.03.09, 13:20
                  Spolem nie dziala jako sieciowka, ale jako spoldzielnia dlatego, tez kazdy sklep
                  jest indywidualny i roznie nalicza marze...

wspolna cena ma byc tylko na to co jest w gazetce... reszta cen jest uzalezniona
                  od tego co w sklepiej sie lepiej/gorzej sprzedaje, od cen konkurentow
                  okolicznych itpe
                  • mk02 Re: Zwyczajne oszustwo 04.03.09, 13:33
                    ja jestem zadowolona, ze jest cos takiego jak PSS. w Centralu
                    przynajmniej mozna kupic plaszcz albo kurtke w cenie nie powalajacej
                    z nog i wygladajacej wlasnie jak kurtka czy plaszcz, a nie wytwor z
                    balu galganiarzy rodem. a niewiele takich sklepow w Bialymstoku
                    zostalo.
                    • iwonka50 Re: Zwyczajne oszustwo 04.03.09, 13:43
                      Zgadza się. Ja kupiłam dziecku w Realu kapcie do przedszkola. Po 2 miesiącach
                      zrobiły się z nich szmaty z przyklejoną gumą. Po przechadzce po kilku
                      okolicznych sklepach, zrezygnowana pojechałam do Centralu a tam wybór spośród
                      100 rodzajów kapci. Za to właśnie cenię Central.
                      • legeet Re: Zwyczajne oszustwo 04.03.09, 14:12
                        Ja w PSS osobiście nie kupuję ale moi znajomi, którzy przyjeżdżają to
                        podziwiają, że u nas jest tak dużo PSS-ów bo w ich miastach już dawno zostały
                        polikwidowane.

A czy to prawda, że PSS Central ma zostać sprzedany i przekształcony w Holel w
                        centrum miasta ?
              • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 21:29
                Rowniez specjalnie dla ciebie odpowiem,ze po przeczytaniu twego
                postu,przekonalem sie,iz jestes latwowierny.Byle jaki szmatlawiec
                potrafi pozyskac twoja wiare,i sklonic do kolportazu wiesci malo
                wiarogodnych.Pomyslalem...zwerbowano faceta do sklepowej reklamy
                produktow spozywczych,rozprowadzanych w sieci sklepow PSS Spolem.
                A facet tak przejal sie rola,ze az sam dal sie nabrac na produkt
                wadliwy.
                Twoje szczescie,ze dostrzegles wade przed jedzeniem,rozumiesz...wuko
                kosztuje duzo.A swoja droga,firma Spolem jest solidna,uznajac
                telefoniczna reklamacje.- Dlatego ja,w dalszym ciagu zakupy bede
                dokonywal w slepach PSS Spolem.
                • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 22:59
                  > Rowniez specjalnie dla ciebie odpowiem,... ciach

No widzisz. Gdybyś darował sobie prywatne wycieczki, uszczypliwości i początkowe insynuacje to napisałbyś od razu co sądzis o Społem i byłoby ok. Czegoś zawsze można się nauczyć, prawda?
                  • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 14:13
                    Zarzut twoj,nieco wczesniej skierowany do mnie,dotyczyl nieuwaznego
                    czytania twoich watkow.Wroc zatem do mego pierwszego postu,na tym
                    portalu.- Byc moze nauczysz sie gdzie jest granica,odzielajaca
                    stwierdzenie faktu,od uszczypliwosci i insynuacji.
                    • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 18:27
                      Granica kolego polega na tym, że wpisując swoją opinię nie na temat Społem, a na mój, zacząłeś trolling i tyle. Jeśli masz prywatne do mnie uwagi to wal na priv. Ocena przez ciebie moich upodobań i zachowań z moim czytelnym dla wszystkich postem było po prostu głupie. Powtórzę, jeśli możesz to wal "po sznurze" na priv.
                      • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 20:25
                        Z zaproszenia nie skorzystam - twoj sznur jest twoja prywatna sprawa,
                        mam inne zainteresowania,po prostu tam mi sie nie spieszy.
                        Zgoda,jestes czytelny dla wszystkich,i ja w zadnym watku nie
                        zaprzeczam temu.- Tylko nie wciskaj mi,ze opinia moja nie dotyczla
                        Spolem.Czytaj uwaznie,i mysl zamiast zapraszac na prajwat.
                        • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 20:41
                          Post z 03.03.09, 23:21. Wytłumacz jeśli możesz, po co go napisałeś? Może pojmę wtedy o co ci chodzi.
                          • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 21:10
                            Mogles wybrac post z 03.03.22:10,ale skoro wybrales trudniejszy
                            dla siebie...to tez odpowiem.- Zauwazylem,nie tylko ja,ze lubujesz
                            sie w powielaniu wiadomosci,wyczytanych z watpliwej jakosci publika-
                            torow.Robisz to z uporem maniaka,w jakim celu,co chcesz osiagnac?
                            I tu napisze ci wprost;jestes zleceniobiorca,robisz dla pieniedzy.
                            Rozumiesz?
                            • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 22:09
                              Ty zauważasz rzeczy niedotyczące właściwej treści wątku. Dalej bredzisz niepotrzebnie o dupie maryni. Wątek jest o SPOŁEM! Wkuj to na pamięć i nie tykaj mnie już osobistymi wycieczkami. Jesteś po prostu trollem. Prosiłem, jeśli masz uwagi osobiste na mój temat to masz do tego swojego i mojego maila.
                              • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 22:38
                                Twoje odpowiedzi typu;sugerujesz,ze nie jestem...
                                Dlaczego nie okreslasz sie,kim jestes?
                                - Odpowiedzi pytaniem,sa typowymi dla trolli.
                                • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 22:50
                                  No i dałem się wciągnąć. Masz widocznie doświadczenie.
                                  • 141288bs Co cie trzyma... 05.03.09, 23:09
                                    dlaczego nie wychodzisz?
                                    • competer1 Re: Co cie trzyma... 05.03.09, 23:32
                                      No jak to co? Kręcenie takim głąbem jak ty :D. Brniesz coraz dalej, pomimo, że ci już wytłumaczyłem, że to ani nie to miejsce, ani wątek do tego przeznaczony. Ale uwierz, w końcu to pojmiesz.
    • azp11 Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 16:01
      Niezależnie od doświadczeń, kieruję się zasadą kupowania w polskich
      sklepach, takich jak na przykład Społem. Nie jest mi obojętne, czy
      wydawane przeze mnie pieniądze trafiają na nasz rynek czy też
      wyfruwają za granicę.
    • berwona Re: PSS Społem - Wasze opinie 04.03.09, 18:41
      uwazam, że sklepy PSS Społem są dobrze zaopatrzone, produkty są
      świeże i bez strachu o żołądek można wyjśc ze sklepu z zakupami.
      • optimistic_przedszkolanka Re: PSS Społem - Wasze opinie 05.03.09, 19:41
        Lubie sklepy Społem,mimo,ze droższe od siupiermarkiecikuuuffff to
        duza roznorodność,świeżość i smaczność w przeciwienstwie do chłaamu
        z siupiermarkiecikuuff a obsługa w sklepie obok mnnie
        przesympatyczna.
    • inks Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 02:19
      Chodzę na zakupy do osiedlowego Społem od czasu kiedy miałem chyba z 7 lat...i
      dobrze że Społem istnieje, ale jest coś co mnie wkurza: na półce zaczyna
      brakować dajmy na to keczupu. I tak będzie go "brakowało" przez kilka tygodni od
      momentu zniknięcia( to może być też klej, jakiś rodzaj cukierków, wina- które
      zazwyczaj przez większość czasu są dostępne, ale mają też "okresy zanikowe" , bo
      dostawy realizowane są " zbiorczo" ( tak mi wyjaśniła sprzedawczyni). I rzecz
      druga- czy na stoiskach z warzywami nie można wprowadzić samoobsługowych wag?
      Poszukiwanie ekspedientki, żeby zważyć dwie cytryny to strata czasu i moja i tej
      biednej ekspedientki, która np akurat jak zwykle z umęczoną miną metkuje towar,
      który mógłby przecież mieć kod kreskowy, ale za dużo nie wymagajmy :-)
      • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 08:23
        W tych większych sklepach stoiska są już samoobsługowe. Chyba nawet sam kapuchę kiszoną i ogórasa w odpowiedniej formie możesz wygrzebać ;). A, i jeszcze jedno. Karta stałego klienta przy kasie to chyba 3% rabatu. Zawsze coś, pomimo wyższej ceny.
        • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 09:11
          Trzymaj swoje brudne lapy z daleka,od towaru w sklepach Spolem.
          Ja ci pogrzebie w ogorkach w kapuscie,jak zobacze to ci pourywam
          te malpie szpony,ty niedomyty koczkodanie.
          • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 09:34
            Buahahaa, tępaku, ja tego rękami nie robię tak jak ty trollu. Aleś mnie ubawił :D
            • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 09:56
              Tak ty robisz to nogami,cwoku niedomyty.Brudnymi lapskami
              przygotowujesz pyzy,nastepnie wmulasz je i dziwisz sie,ze sedes masz
              zapchany.- wypisujesz glupoty,trollu jeden,ze w PSS Spolem sprzedaja
              zepsute produkty.A naucz sie koczkodanie myc rece,przed i po prznaj-
              mniej.Pamietaj,ze mydlo sluzy do mycia rak,a nie do jedzenia.
              • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 10:13
                Kuźwa, ale mi pojechałeś. Jakiś taki rozstrzęsiony sie zrobiłeś. Ani interpunkcji, ani składni. Haos kolego, haos! Ale nic to, opowiedz nam tu lepiej, czym te ogórki w sklepie łowisz z głębokiej beczki? Tylko nie pisz, że rękawy zataczasz bo nie uwierzę :). Wiem wiem, czasami miła ekspedientka potrafi nas wyręczyć, ale.... No proszę, podaj insrukcję obsługi łowienia... Tylko już bez inwektyw, będziesz bardziej czytelny trolliku.
                • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 11:04
                  Haos...a coz to za zawolanie,czyzby od Chaweza.
                  Czym ci"pojechalem",ja jedynie stwierdzilem fakt.
                  "Wiem,wiem,czasami mila ekspedientka potrafi nas wyreczyc,ale..."
                  - Nie przypominam sobie,zebym kiedykolwiek razem z toba robil
                  zakupy.
                  • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 11:29
                    Nas klientów, głąbie. I chyba Chávez, ale niech będzie, jak tak ci się to kojarzy. Też mu pewnie ręce drżały. Już dobrze, uspokój się i nie łap mnie za słówka.
                    Właśnie wróciłem z Mieszka. Wiem, ze w poście zaraz mnie zlinczujesz, ale kupiłem Kindziuka mini. Droższy niż w oszołomie, ale wziąłem do piwa :).
                    • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 12:00
                      Teraz jest Wielki Post,a i piatek dzisiaj,powinienes powstrzymac sie
                      od miesa i z alkoholem ostrozniej postepuj.
                      • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 12:38
                        Uff, ekskomuniki się już spodziewałem, a tu miła dydaktyczna wskazówka. Dzisiaj tylko rano płatki, na obiad sola (kupiona też w społem), a na kolację.Hmmm..., może żona zrobi sałatkę grecką, tylko, że tam składnikiem kurczak chyba jest.
                        • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 16:31
                          Dla chrzescjan,to zadne pouczenie,a seksciarzom moze byc jedynie
                          informacja na wstrzymanie kaperownictwa.
                          • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 17:27
                            Ojoj, no normalnie z socjologią na ty..... Gdzieś tam wytykałeś mi jakąś literówkę. Sprawdzaj proszę teksty zanim klapniesz "wyślij". To może będzie jakieś pouczenie.
                            • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 17:59
                              Ahh, zapomniałem apropo postu dać linka do świętojebliwego Orzechowskiego:
                              miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6352932,Pijany_eksminister_Orzechowski_spowodowal_kolizje.html
                              • azp11 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 18:10
                                Ty Competer rzeczywiście masz kompetencje do pouczaniu innych, jak
                                należy trzymać się tematu wątku.
                                • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 18:24
                                  No sory, że ci tu tak śmiecę, ale wiesz... czasami człowiek da się wciągnąć. Ok już mnie nie ma :).
                            • 141288bs Re: PSS Społem - Wasze opinie 06.03.09, 20:01
                              Nie rozumiesz co to seksta,czy udajesz?
                              • competer1 Re: PSS Społem - Wasze opinie 07.03.09, 20:38
                                141288bs napisał:

> Nie rozumiesz co to seksta,czy udajesz?

Ale co? Sekstans chciałeś napisać? No wiem co to jest. Ekstra, to też wiem. Ekstaza też :). Czekaj, a może sekta? No nie, Społem to nie jest sekta, nie przesadzajmy. ;)
    • grat.nowy obsługa OK 06.03.09, 09:04
      obsługa, przynajmniej na bojarach, jest ok, wręcz coraz bardziej uprzejma.

tyle, że ostatnio sprzedali mi zjełczałą wędlinę, błeeee.... nie sądzę, żeby to
      było celowe, ale o czymś to świadczy zdaje się.

poza tym drogo-drogo-drogo.
      • gupik25 Re: obsługa OK 06.03.09, 16:15
        Mogliby jeszcze wprowadzić sprzedaż przez Internet, z odbiorem w sklepie już gotowych zakupów
        • 141288bs Re: obsługa OK 06.03.09, 16:21
          "...sprzedaz przez Internet,"- wiesz,ze to nieglupie.
          • inks Re: obsługa OK 07.03.09, 17:59
            Już sobie wyobraziłem dziarskich gońców na WSK-ach rozwożących kiełbasę białą
            surową i ogórki konserwowe :-))) Koniecznie z logo PSS na tyle skórzanej kurtki...
          • grat.nowy Re: obsługa OK 11.03.09, 10:05
            www.bdsklep.pl

do domu nawet przyniosą.
      • wiki35 Re: obsługa OK 23.08.09, 15:40
        grat.nowy napisał:

> obsługa, przynajmniej na bojarach, jest ok, wręcz coraz bardziej
        uprzejma.

W czym .... uprzejma? Akurat codziennie robie zakupy w tym sklepie i
        obsługa może i jest uprzejma, ale ....

> tyle, że ostatnio sprzedali mi zjełczałą wędlinę, błeeee.... nie
        sądzę, żeby to
        > było celowe, ale o czymś to świadczy zdaje się.

Miałam kolegę, który pracował w sklepie Społem i on (kolega)
        stanowczo odradzał kupowanie wędliny już wcześniej pokrojonej przez
        ekspedientki.
    • erin32 Re: PSS Społem - Wasze opinie 08.03.09, 08:08
      Obsługa rzeczywiście bardzo różna, zależy od sklepu.
      Wędlin staram się tam nie kupować, bo zaraz zaczynają zielenieć.
      Ale reszta rzeczy może być, tylko jest dość drogo. I w mniejszych sklepikach
      często dość ograniczony asortyment. Dlatego najczęściej robię zakupy w Opałku.
      • kwiatuszek999 Re: PSS Społem - Wasze opinie 09.03.09, 21:43
        jesli chodzi o towar w sklepach PSS to w moim przypadku bez wpadek,niestety nie
        jest najtaniej
        z kolei obsluga to istny koszmar, "mile" panie ekspedientki na klienta patrza
        jak na najwiekszego intruza, bywa ze zanim przyjdzie ktos by zwazyc
        owoce/warzywa lub ser zolty to czekam dobre 10 min, no to chyba cos nie tak, nie
        mowiac o sytuacji gdy stoje i czekam a panie ucinaja sobie pogawedke.zdarzyla mi
        sie tez sytuacja ze kupowalam ozrechy przy stoisku z owocami i warzywami i dwa
        orzechy upadly na ziemie, a pani ekspedientka podniosla je z ziemi i z powrotem
        swoimi lapskami wrzucila do reszty orzechow.masakra :/
        czasy komuny juz dawno sie skonczyly, ale w sklepach PSS beda chyba trwac
        wiecznie...
        • grat.nowy Re: PSS Społem - Wasze opinie 09.03.09, 21:52
          bez przesady, takie "sklepowe" to jednak ewenement, chociaż zauważalny bo ich
          specyficzne zachowanie mocno odstaje od dzisiejszych standardów. Opinię o
          ekspedientkach ze społem mam raczej dobrą, chociaż orły zdarzają się wszędzie.

główny zarzut to ceny, a raczej ich wysokość, nie na próżno pss społem białystok
          szczyci się bodajże najwyższym przychodem na 1m2 sklepu w kraju, skądś się to
          wzięło...
          • iwonka50 Re: PSS Społem - Wasze opinie 10.03.09, 09:34
            grat.nowy napisał:

> główny zarzut to ceny, a raczej ich wysokość,

Ja bym jeszcze dodała nieświeże mięso i wędliny. Przynajmniej w sklepie na
            Wygodzie. I nie mam na myśli tu jednego przypadku tylko kilka. Ja tam mięsa i
            wędlin nie kupuję po tych kilku wpadkach. Natomiast cenię Central za asortyment,
            trochę mniej za ceny.
    • anonim111.1 Mam dobrą opinnie o "Społem" 10.03.09, 22:28
      Mieszkałem kilka lat temu na "Bojarach". Znam więc sklep "społem".
      Ceny są wysokie, ale przynajmniej wybór i jakość produktów wyższa niż w
      "Biedronce". Nie zdarzyło się, aby pani ekspedientka "pomyliła" się przy
      wydawaniu reszty. W "Biedronce" zdarzało się to nagimnnie.
      Ponadto, młode panie ekspedientki ze "Społem" są bardzo sexy. DOceniłem to
      ,kiedy wyjechałem do Anglii.
      • kwiatuszek999 Re: Mam dobrą opinnie o "Społem" 11.06.09, 13:17
        anonim111.1 napisała:

> Mieszkałem kilka lat temu na "Bojarach". Znam więc sklep "społem".
        > Ceny są wysokie, ale przynajmniej wybór i jakość produktów wyższa niż w
        > "Biedronce". Nie zdarzyło się, aby pani ekspedientka "pomyliła" się przy
        > wydawaniu reszty. W "Biedronce" zdarzało się to nagimnnie.
        > Ponadto, młode panie ekspedientki ze "Społem" są bardzo sexy. DOceniłem to
        > ,kiedy wyjechałem do Anglii.

*u mnie wiele razy zdarzylo sie, ze jakis produkt zostal podwojnie nabity, przy
        wiekszych zakupach trudno sie zorientowac, gdy zauwazalam pomylke na paragonie i
        zawracalam sie do kasy nigdy nie uslyszalam nawet glupiego slowa "przepraszam"

*w ciagu ostatniego czasu zauwazylam zmiane kadrowa w warsie na warszawskiej, na
        wielki plus, nowe panie ekspedientki niezwykle mile i pomocne
    • departament_dekoracji Re: Sklep SOŁEM na Zwycięstwa 25 11.03.09, 07:33
      Jestem pełna podziwu dla obsługi. Panie są bardzo uprzejme, pomocne,
      klientów z dzielnicy pierwsze pozdrawiają przy wejściu. Poza tym
      mówią wyraźnie, a nie byrcza pod nosem. To osiedle starszych ludzi,
      więc tym bardziej miłe gesty są doceniane.
      • ida.lipcowa Re: Sklep SOŁEM na Zwycięstwa 25 04.05.09, 21:48
        Uwielbiam ich różnorodne chlebusie!
        • barakudaa Re: Sklep SOŁEM na Zwycięstwa 25 05.05.09, 17:19
          ida.lipcowa napisała:

> Uwielbiam ich różnorodne chlebusie!
          Ja też.
          • chinagirl Delikatesy na Suraskiej 07.05.09, 16:40
            Mieszkam w centrum od kilku lat i na początku też byłam bojowo nastawiona do Społem. Ale zauważyłam, że po pół roku, kiedy panie się oswoiły, to inaczej traktują stałych klientów. Zresztą to, co się wyrabia wieczorami na stoisku monopolowym, to rzeźnia. Panie tam pracujące powinny w kamizelkach kuloodpornych pracować! Ogólnie Społem: drogo jak diabli, ale jak zabraknie paru zł, to nawet się można u pan zapożyczyć i oddać następnego dnia resztę. 90% sympatyczne panie (zwłaszcza z warzyw i mięcha), uwaga na młodego kolesia z monopolowego!!!
            • greendobrawa Re: Delikatesy na Suraskiej 10.05.09, 08:46
              W Delikatesach mają chyba najdroższe ale i najlepsze eklerki w
              mieście,zprawdziwą bitą śmietaną a nie jakimiś kremami
              kremopodobnymi jak u prywaciarzy :-(
    • hankarumcajsa Re: PSS Społem - Wasze opinie 11.08.09, 21:41
      WITAM,
      BRZYDKO PISZĄC, OBSŁUGA DO BANI. PANIE Z DELIKATESÓW - MASAKRA! NIEMIŁE! STARA
      SZKOŁA, JAK ZA CZASÓW KOMUNY, KIEDY W SKLEPACH NIC NIE BYŁO, A SPRZEDAWCA W
      SKLEPIE TO BYŁ KTOŚ! CZASEM WRĘCZ ODNOSZĘ WRAŻENIE, ŻE ROBIĄ ŁASKĘ , ŻE COŚ
      SPRZEDADZĄ!NIESTETY CZASY SIĘ ZMIENIŁY!I WOLĘ JEŹDZIĆ DO AUCHAN CZY REALA, CHOĆ
      MIESZKAM RZUT BERETEM OD DELIKATESÓW.W CENTRALU PANIE TEŻ NIE WIEDZĄ CO
      SPRZEDAJĄ, A RACZEJ CO MAJĄ NA PÓŁKACH.ZAMIAST SIĘ ZAINTERESOWAĆ KLIENTEM , TO
      PLOTKUJĄ.OPRÓCZ OBSŁUGI TO JESZCZE TE HORRENDALNE CENY!I TO SIĘ NAZYWA WALKA O
      KLIENTA. ZRESZTĄ CO TU DUŻO PISAĆ.SKLEPY PSS OMIJAM SZEROKIM ŁUKIEM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka