Gość: Dzidka IP: 213.134.142.* 20.04.02, 11:00 Napiszcie. Bo ja poza tym że chodzę do pracy, to latam na spacery i wcinam kalarepkę - jednym słowem: mam wiosnę!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Co u Was słychać? IP: *.czerwonak.pl / 10.9.8.* 20.04.02, 13:18 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > Napiszcie. Bo ja poza tym że chodzę do pracy, to latam na spacery i wcinam > kalarepkę - jednym słowem: mam wiosnę!! :-)))) Nic ciekwego, siedzę u matki w pracy, siedzę w necie i czytam wyborczą, od czasu do czasu spoglądam na zegarek,uuuffffff za 15 minut muszę jechać do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Co u Was słychać? 20.04.02, 22:21 ucze sie jak idiotka, mam zawalony przyszły tydzień, pogodzilam sie z moim najlepszym przyjacielem po wielkiej niezgodzie, czuje sie ogromnie stara i wyeksploatowana Dzidka znikasz z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Co u Was słychać? IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 10:20 > Dzidka znikasz z forum Nieeee... problemy z przyłączem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Co u Was słychać? IP: *.piastlan.net 21.04.02, 13:37 U mnie wszystko dobrze, no prawie wszystko (szkoła), ale co tak nie tylko szkołą sie żyje. Niedługo wakacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Co u Was słychać? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 16:45 Praca , praca , prawie brak kontaktu z ludźmi , pozostał telefon i net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Co u Was słychać? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.04.02, 18:30 ryczkaj sie Odpowiedz Link Zgłoś