Dodaj do ulubionych

Praca w Holandii

• Gość: aga Re: Praca w Holandii IP: 83.238.41.* 09.01.05, 13:34
      prosilabym bardzo o przeslanie mi ofert pracy!Moj adres szyszko66@wp.pl!Nie
      posiadam paszportu UE!
    • Gość: Krzysiek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:56
      Bardzo bym prosił o namiary pracy sezonowej w Holandii
    • Gość: donek Re: Praca w Holandii IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:59
      jestem zainteresowany praca w Holandii. To jest nr GG 7480167
      • Gość: Jolly Re: TO JEST JAKAS SCIEMA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:08
        LUDZIE OPANUJCIE SIE, PRZESTANCIE DOPISYWAC SWOJE ADRESY.
        NIECH KTOS ODPOWIE NA PYTANIE
        C Z Y J E S T T U K T O S , K O M U C R E S S P O M O G L ??????

• Gość: tomek609@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.wmc.net.pl 11.01.05, 09:24
      Cześć
      Jestem zainteresowany pracą w Holandii. Znam dobrze język niemiecki. Posiadam
      rozległą wiedzę ekonomiczną i prawnicża. Podejmę każdą pracę, w tym fizyczną .
      Pozdrawiam
      Tomek
      (tomek609@wp.pl)
    • Gość: wiki Re: Praca w Holandii IP: 195.136.246.* 11.01.05, 17:38
      jak moge wyjechać do Holandi nie posiadam wymaganego paszportu,chciałabym
      jechać do jakiejkolwiek pracy?Dziekuje.
      • Gość: Jimmy Re: Praca w Holandii - TO JEST OSZUSTWO !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:34
        Cress-odezwij sie, jesli nie jesyes oszustem!!
    • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 12.01.05, 15:53
      W tym miesiacu pare osob zaczyna prace w budownictwie.Jezeli chodzi o prace
      sezonowa to nie mam teraz mozliwosci na znalezienie czegos. Nie jestem
      oszustem ani naciagaczem.Nie moge jednak znalezc pracy dla wszystkich, ktorzy
      odpowiadaja. Jest tego zbyt duzo.Pozdrawiam
    • Gość: Zainteresowany Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:28
      Jestem zainteresowany pracą w Holandii. Jaką formę pomocy mogę uzyskać?
      • Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 14.01.05, 13:41
        moge podac ci nr telefonu do firm, ktore poszukuja pracownikow.Niestety teraz
        jest poczatek roku takze nic sie nie dzieje. Mam nadzieje, ze od polowy lutego
        pojawia sie nowe miejsca.Jezeli jestes zainteresowany napisz na moj e-mail.
        • Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 08:35
          oki dzięki tylko jeszcze bardzo Cię prosze o podanie adresu maila pozdrawiam
        • Gość: Ziolek Re: Praca w Holandii IP: *.cable.quicknet.nl 05.05.05, 15:32
          Witam
          Chcialbym cie prosic o te numeru telefonow firm ktore poszukuja pracownikow
          Dzieki
          moj mail to xziolek@o2.pl
          moje gg 1739843
    • ameryka21 Re: Praca w Holandii 14.01.05, 22:09
      Czesc,jestem zainteresowana czy moglbys cos wiecej napisac na adres
      ameryka21@op.pl.
      Dzieki
    • wwooww1 Re: Praca w Holandii 15.01.05, 01:32
      bardzo pilnie poszukuje pracy w holandii jakiejkolwiek najlepiej w okolicach
      Assen (mam tam rodzine) ale gdzies indziej tez moze byc.Praca dla dwuch osob
      (mezczyzna jest Holendrem)
      Z gory dziekuje
      • Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 08:40
        jeżeli mężczyzna jest holendrem to przecież może uzyskać prace przez biura
        pośrednictwa z tym nie ma najmniejszego problemu
    • ryszardos Re: Praca w Holandii 15.01.05, 17:16
      jestem zainteresowany odpisz na ryszardos@gazeta.pl
    • Gość: marcin grzywacz Re: Praca w Holandii IP: 217.96.12.* 15.01.05, 22:51
      jestem zainteresowany pracą w Holandii.jeżeli możesz to prosze o pomoc szukam
      uczciwego wyjazdu- mam na utrzymaniu rodzine także nie moge pozwolic sobie na
      wielkie ryzyko.jak możesz to odezwij się. mój adres:
      marcingrzywacz@poczta.onet.pl czekam na wiadomość. Do usłyszenia
    • Gość: sggzz Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 16.01.05, 12:01
      Jesteś oszustem,-dlaczego tak mówię,bo od pażdziernika czekam na jaką kolwiek
      informację na temat tej pracy i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem nic-zero
      odpowiedzi.Podawałem adres prywatny,aders meail i na gg,i takze nic.WEŻ SIĘ
      WYŁĄCZ I NIE OBIECUJ CZEGOŚ CO JEST NIE REALNE.
    • jerzy26 Re: Praca w Holandii 16.01.05, 19:59
      cześć jestem zainteresowany proszę jeżeli masz coś ciekawego napisz niedawno
      straciłem pracę jerzy26@gazeta.pl
    • Gość: magda Re: Praca w Holandii IP: *.arkonskie.v.pl 17.01.05, 17:53
      Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej na temat pracy w Holandii.Jaki to
      rodzaj pracy, gdzie, jakie wynagrodzenie itd.
      Dziękuję z góry
      p.s
      Mój adres mmarkiewicz23@op.pl
    • wwooww1 Re: Praca w Holandii 24.01.05, 23:49
      Poszukuje pilnie pracy w okolicach Assen.Mam narzyczonego holendra no i wlasnie
      w Holandii chcemy ulozyc sobie zyci.J.angielski b.dobry i poczatkowy
      j.holendersk.Podejme jaka kolwiek prace DZIEKUJE
      • cress Re: Praca w Holandii 25.01.05, 11:53
        Zadzwon pod nr 0620 73 99 90. To jest firma posredniczaca w zalatwianiu pracy.
        Bez zadnych oplat.Sa tam osoby, ktore mowia po polsku.Powodzenia
    • Gość: doris Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:46
      jestem zainteresowan praca na wakacje jesli to jest praca tak :-) to napisz czy
      musze znac jezyk i wogóle !!!
      • sulasia13 Do Cress 25.01.05, 18:18
        Czy pomagasz tylko w znalezieniu fizycznej pracy? Znam bardzo dobrze
        j.holenderski(egzamin panstwowy) i angielski, mam wyzsze wyksztalcenie (z
        Polski) i wszelkie pozwolenia. Mieszkam w Randstad. Odpowiesz mi? Pozdrawiam.
        • Gość: cress Re: Do Cress IP: 213.201.167.* 26.01.05, 09:48
          Jaka praca cie interesuje? Sam znam przewaznie oferty pracy fizycznej i pol
          fizycznej ale moze ktos z moich znajomych poszukuje pracownika ze znajomoscia
          jezyka polskiego i holenderskiego. sprobuj skontaktowac sie z Pania Malgorzata
          Bos-Karczewska (jesli dobrze pisze) ze "Stepu" wiem ze ona miala jakies
          propozycje pracy.Pozdrawiam.
          • Gość: cress Re: Do Cress IP: 213.201.167.* 26.01.05, 09:56
            Moi drodzy,
            firma EstEnter poszukuje od 1 stycznia 2005 koordynatora z bardzo dobra
            znajomoscia jezykow NL i PL.
            Zapoznaj sie z ponizsza oferta pracy! przeslij osobom zainteresowanym lub sam
            skontaktuj sie z Barbara Walentynowicz i podaj przy tym ref. STEP.
            powodzenia,

-----------------------------
          • Gość: elusive Do Cress - pytanie IP: 84.87.21.* 28.01.05, 00:37
            cress, it's all not that easy.
            Ja na ten przyklad mam dwa fakultety, w tym jeden z niderlandow, nie potrzebuje
            TVW (czy tam TWV), mam sofi, bank, adres, no cokolwiek i.... ni ch....!Lazenie
            po uitzenbureaus nie ma sensu, poniewaz albo SPECJALIZUJA sie w obsludze
            kelnerow (spawaczy, ogrodnikow, wozkarzy, kwiaciarek, sprzataczek* -
            *niepotrzebne skreslic) albo wiem za duzo (zart) wiec nie moga nic mi znalezc,
            ponadto - takich to oni juz tu maja na peczki, tych
            wszystkich "kordynatorow" "prodzekt menedzerow", "bord asistantow", ktorzy duzo
            zarabiaja i nic nie robia poza pisaniem maili i dzownieniem z komorek.
            Dwa: ja nawet pracowalem w holenderskiej firmie! Wiem mniej wiecej "o co loto"
            Ale np. NIE nie znam niderlendzkiego, bo zwyczajnei nie byl mi potrzebny. na
            studiach tez nie.
            I co Ty na TO?
            Mozesz jakos wspomoc?
            Ja sie tam zadnej pracy nie boje:)
            groetjes,
            El.

• Gość: cress Re: Do Cress - pytanie IP: 213.201.167.* 28.01.05, 13:07
              Sproboj moze zglosic sie w CWI. Oni przetlumacza twoje dyplomy i byc moze
              znajdzie sie dla ciebie jakies miejsce. Posiadasz paszport eu lub pozwolenie na
              prace w Holandii? Jakie skonczyles studia? No i jeszcze jaka praca by cie
              interesowala.Odpisz to postaram sie czegos poszukac.Pozdrawiam.
              • Gość: elusive Re: Do Cress - pytanie IP: 84.87.21.* 28.01.05, 13:25
                Cress,
                Pracy szukam jakiejkolwiek. Nie musze tlumaczyc dyplomow, poniewaz sa one tu
                uznawane. CWI? a cio to?
                Wiecej detali chetnie Ci podam, ale troche mniej publicznie.
                Owszem czekam na EU document. Na razie mam tylko wklejke w paszporcie, ale to
                wystarcza. Jest tam wyraznie napisane, ze NIE potrzeba mi TVW.

E_lusive@tlen.pl, jesli bylbys laskaw wyslac "gluchego" maila.
                Jestem inzynieem budownicta i (dodatkowo) ochrony srodowiska.
                Pozdrawiam rowniez,
                El.
                • Gość: cress Re: elusive IP: 213.201.167.* 03.02.05, 11:27
                  Napisz na moj e-mail cos konkretniej o sobie to sprobuje cos znalezc.
            • Gość: czechu EL DOBRA RADA IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 09:11
              POSŁUCHAJ MNIE NIE CHODŹ PO JAKIŚ TAM OGÓLNYCH BIURACH TYLKO UDAJ SIĘ DO
              KONKRETNEGO A JEST TO CAPAC TAM NAPEWNO COŚ ZNAJDZIESZ PONIEWASZ ONI STARAJĄ
              SIĘ INWESTOWAĆ RÓWNIEŻ W KADRY PODAJE CI ADREC INTERNETOWY I JEST TAM WERSJA
              TAKŻE PO ANGIELSKU www.capac.nl
              • Gość: elusive Re: EL DOBRA RADA IP: 84.87.21.* 03.02.05, 00:35
                czechu, Dank je wel!

Maar ik spreek en beetje Nederlands :)
                zooo, twee biertjes A.U.B.:):):)
    • percia6 Re: Praca w Holandii 26.01.05, 11:44
      Jestem zainteresowana.Bardzo proszę o telefon albo sms-a. Mój numer 607 191 351
    • keinam1 Re: Praca w Holandii 28.01.05, 09:18
      Ja szukam pracy dla dwóch osób na wakacje(lipiec - sierpień), więc jeśli mógł
      (a) byś pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Proszę o jakieś informacje. Dzięki.
    • Gość: adi Re: Praca w Holandii IP: *.eia.pl 29.01.05, 11:34
      adi!eia.pl tez chce do hollandii
    • Gość: ania Re: Praca w Holandii IP: *.kabaty.2a.pl 31.01.05, 20:08
      hipka@op.pl dzięki !
      • Gość: asik Re: do Cress IP: *.cable.wanadoo.nl 31.01.05, 21:44
        Czesc, pisalam do Ciebie juz wczesniej. Podales mi czyjes nazwisko i nazwe
        Step, ale niestety w wyszukiwarce nic nie znalazlam, czy moglbys podac jakis nr
        telefonu, moze na mojego maila?sulasia@hotmail.com
        Ps: mieszkam w Holandii i mam pozwolenie, znam holenderski i angielski.
        • cress Re: do Asik 02.02.05, 17:47
          Czesc.Postaram sie jak najszybciej podac ci ten nr telefonu.
    • Gość: wladek555@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:17
      proszę o bliższe na pracę w Holandii-ogrodnictwo
    • Gość: 1michpl2@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.02.05, 15:34
      chętrnie poznam szcegóły pozdrawiam michał 1michpl2@wp.pl
    • Gość: kaska Re: Praca w Holandii IP: *.speed.planet.nl 01.02.05, 16:50
      szukam pracy w okolicach almere, albo w amsterdamie,mam wize ale potrzebuje
      zezwolenioa na prace, mam doswiadczenie w barze,ogrodnictwie, jesli mog bys mi
      pomoc podaje swojego emaila kira201@poczta.fm
    • Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 01.02.05, 22:53
      prosze o podanie telefonu lub o kontakt na numer tel.0032 496 036 726 jestem na
      miejscu w belgii wiec to nie jest daleko znam jezyk
    • Gość: czechu CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 17:32
      ODEZWIJ SIE BO NIE MAM DO CIEBIE ADRESU JAK NIE CHCESZ PODAC TO MOŻE NAPISZ NA
      MOJ do_czeska@wp.pl
      • cress Re: CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE 02.02.05, 17:44
        cress@gazeta.pl
        • cress Re: CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE 02.02.05, 18:01
          020-4897636 dla ambitnych
          • Gość: elusive Re: CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE IP: 84.87.21.* 03.02.05, 00:36
            kurde, o TEJ porze nie bede sprwdzal czy to TWOJ numer:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka