Gość: aga Re: Praca w Holandii IP: 83.238.41.* 09.01.05, 13:34 prosilabym bardzo o przeslanie mi ofert pracy!Moj adres szyszko66@wp.pl!Nie posiadam paszportu UE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:56 Bardzo bym prosił o namiary pracy sezonowej w Holandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Praca w Holandii IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:59 jestem zainteresowany praca w Holandii. To jest nr GG 7480167 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolly Re: TO JEST JAKAS SCIEMA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:08 LUDZIE OPANUJCIE SIE, PRZESTANCIE DOPISYWAC SWOJE ADRESY. NIECH KTOS ODPOWIE NA PYTANIE C Z Y J E S T T U K T O S , K O M U C R E S S P O M O G L ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek609@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.wmc.net.pl 11.01.05, 09:24 Cześć Jestem zainteresowany pracą w Holandii. Znam dobrze język niemiecki. Posiadam rozległą wiedzę ekonomiczną i prawnicża. Podejmę każdą pracę, w tym fizyczną . Pozdrawiam Tomek (tomek609@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Praca w Holandii IP: 195.136.246.* 11.01.05, 17:38 jak moge wyjechać do Holandi nie posiadam wymaganego paszportu,chciałabym jechać do jakiejkolwiek pracy?Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: Praca w Holandii - TO JEST OSZUSTWO !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:34 Cress-odezwij sie, jesli nie jesyes oszustem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 12.01.05, 15:53 W tym miesiacu pare osob zaczyna prace w budownictwie.Jezeli chodzi o prace sezonowa to nie mam teraz mozliwosci na znalezienie czegos. Nie jestem oszustem ani naciagaczem.Nie moge jednak znalezc pracy dla wszystkich, ktorzy odpowiadaja. Jest tego zbyt duzo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:28 Jestem zainteresowany pracą w Holandii. Jaką formę pomocy mogę uzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Praca w Holandii IP: 213.201.167.* 14.01.05, 13:41 moge podac ci nr telefonu do firm, ktore poszukuja pracownikow.Niestety teraz jest poczatek roku takze nic sie nie dzieje. Mam nadzieje, ze od polowy lutego pojawia sie nowe miejsca.Jezeli jestes zainteresowany napisz na moj e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 08:35 oki dzięki tylko jeszcze bardzo Cię prosze o podanie adresu maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolek Re: Praca w Holandii IP: *.cable.quicknet.nl 05.05.05, 15:32 Witam Chcialbym cie prosic o te numeru telefonow firm ktore poszukuja pracownikow Dzieki moj mail to xziolek@o2.pl moje gg 1739843 Odpowiedz Link Zgłoś
ameryka21 Re: Praca w Holandii 14.01.05, 22:09 Czesc,jestem zainteresowana czy moglbys cos wiecej napisac na adres ameryka21@op.pl. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
wwooww1 Re: Praca w Holandii 15.01.05, 01:32 bardzo pilnie poszukuje pracy w holandii jakiejkolwiek najlepiej w okolicach Assen (mam tam rodzine) ale gdzies indziej tez moze byc.Praca dla dwuch osob (mezczyzna jest Holendrem) Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 08:40 jeżeli mężczyzna jest holendrem to przecież może uzyskać prace przez biura pośrednictwa z tym nie ma najmniejszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardos Re: Praca w Holandii 15.01.05, 17:16 jestem zainteresowany odpisz na ryszardos@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin grzywacz Re: Praca w Holandii IP: 217.96.12.* 15.01.05, 22:51 jestem zainteresowany pracą w Holandii.jeżeli możesz to prosze o pomoc szukam uczciwego wyjazdu- mam na utrzymaniu rodzine także nie moge pozwolic sobie na wielkie ryzyko.jak możesz to odezwij się. mój adres: marcingrzywacz@poczta.onet.pl czekam na wiadomość. Do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sggzz Re: Praca w Holandii IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.166.* 16.01.05, 12:01 Jesteś oszustem,-dlaczego tak mówię,bo od pażdziernika czekam na jaką kolwiek informację na temat tej pracy i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem nic-zero odpowiedzi.Podawałem adres prywatny,aders meail i na gg,i takze nic.WEŻ SIĘ WYŁĄCZ I NIE OBIECUJ CZEGOŚ CO JEST NIE REALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy26 Re: Praca w Holandii 16.01.05, 19:59 cześć jestem zainteresowany proszę jeżeli masz coś ciekawego napisz niedawno straciłem pracę jerzy26@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Praca w Holandii IP: *.arkonskie.v.pl 17.01.05, 17:53 Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej na temat pracy w Holandii.Jaki to rodzaj pracy, gdzie, jakie wynagrodzenie itd. Dziękuję z góry p.s Mój adres mmarkiewicz23@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wwooww1 Re: Praca w Holandii 24.01.05, 23:49 Poszukuje pilnie pracy w okolicach Assen.Mam narzyczonego holendra no i wlasnie w Holandii chcemy ulozyc sobie zyci.J.angielski b.dobry i poczatkowy j.holendersk.Podejme jaka kolwiek prace DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
cress Re: Praca w Holandii 25.01.05, 11:53 Zadzwon pod nr 0620 73 99 90. To jest firma posredniczaca w zalatwianiu pracy. Bez zadnych oplat.Sa tam osoby, ktore mowia po polsku.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:46 jestem zainteresowan praca na wakacje jesli to jest praca tak :-) to napisz czy musze znac jezyk i wogóle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sulasia13 Do Cress 25.01.05, 18:18 Czy pomagasz tylko w znalezieniu fizycznej pracy? Znam bardzo dobrze j.holenderski(egzamin panstwowy) i angielski, mam wyzsze wyksztalcenie (z Polski) i wszelkie pozwolenia. Mieszkam w Randstad. Odpowiesz mi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Do Cress IP: 213.201.167.* 26.01.05, 09:48 Jaka praca cie interesuje? Sam znam przewaznie oferty pracy fizycznej i pol fizycznej ale moze ktos z moich znajomych poszukuje pracownika ze znajomoscia jezyka polskiego i holenderskiego. sprobuj skontaktowac sie z Pania Malgorzata Bos-Karczewska (jesli dobrze pisze) ze "Stepu" wiem ze ona miala jakies propozycje pracy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Do Cress IP: 213.201.167.* 26.01.05, 09:56 Moi drodzy, firma EstEnter poszukuje od 1 stycznia 2005 koordynatora z bardzo dobra znajomoscia jezykow NL i PL. Zapoznaj sie z ponizsza oferta pracy! przeslij osobom zainteresowanym lub sam skontaktuj sie z Barbara Walentynowicz i podaj przy tym ref. STEP. powodzenia, ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusive Do Cress - pytanie IP: 84.87.21.* 28.01.05, 00:37 cress, it's all not that easy. Ja na ten przyklad mam dwa fakultety, w tym jeden z niderlandow, nie potrzebuje TVW (czy tam TWV), mam sofi, bank, adres, no cokolwiek i.... ni ch....!Lazenie po uitzenbureaus nie ma sensu, poniewaz albo SPECJALIZUJA sie w obsludze kelnerow (spawaczy, ogrodnikow, wozkarzy, kwiaciarek, sprzataczek* - *niepotrzebne skreslic) albo wiem za duzo (zart) wiec nie moga nic mi znalezc, ponadto - takich to oni juz tu maja na peczki, tych wszystkich "kordynatorow" "prodzekt menedzerow", "bord asistantow", ktorzy duzo zarabiaja i nic nie robia poza pisaniem maili i dzownieniem z komorek. Dwa: ja nawet pracowalem w holenderskiej firmie! Wiem mniej wiecej "o co loto" Ale np. NIE nie znam niderlendzkiego, bo zwyczajnei nie byl mi potrzebny. na studiach tez nie. I co Ty na TO? Mozesz jakos wspomoc? Ja sie tam zadnej pracy nie boje:) groetjes, El. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: Do Cress - pytanie IP: 213.201.167.* 28.01.05, 13:07 Sproboj moze zglosic sie w CWI. Oni przetlumacza twoje dyplomy i byc moze znajdzie sie dla ciebie jakies miejsce. Posiadasz paszport eu lub pozwolenie na prace w Holandii? Jakie skonczyles studia? No i jeszcze jaka praca by cie interesowala.Odpisz to postaram sie czegos poszukac.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusive Re: Do Cress - pytanie IP: 84.87.21.* 28.01.05, 13:25 Cress, Pracy szukam jakiejkolwiek. Nie musze tlumaczyc dyplomow, poniewaz sa one tu uznawane. CWI? a cio to? Wiecej detali chetnie Ci podam, ale troche mniej publicznie. Owszem czekam na EU document. Na razie mam tylko wklejke w paszporcie, ale to wystarcza. Jest tam wyraznie napisane, ze NIE potrzeba mi TVW. E_lusive@tlen.pl, jesli bylbys laskaw wyslac "gluchego" maila. Jestem inzynieem budownicta i (dodatkowo) ochrony srodowiska. Pozdrawiam rowniez, El. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cress Re: elusive IP: 213.201.167.* 03.02.05, 11:27 Napisz na moj e-mail cos konkretniej o sobie to sprobuje cos znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu EL DOBRA RADA IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 09:11 POSŁUCHAJ MNIE NIE CHODŹ PO JAKIŚ TAM OGÓLNYCH BIURACH TYLKO UDAJ SIĘ DO KONKRETNEGO A JEST TO CAPAC TAM NAPEWNO COŚ ZNAJDZIESZ PONIEWASZ ONI STARAJĄ SIĘ INWESTOWAĆ RÓWNIEŻ W KADRY PODAJE CI ADREC INTERNETOWY I JEST TAM WERSJA TAKŻE PO ANGIELSKU www.capac.nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusive Re: EL DOBRA RADA IP: 84.87.21.* 03.02.05, 00:35 czechu, Dank je wel! Maar ik spreek en beetje Nederlands :) zooo, twee biertjes A.U.B.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
percia6 Re: Praca w Holandii 26.01.05, 11:44 Jestem zainteresowana.Bardzo proszę o telefon albo sms-a. Mój numer 607 191 351 Odpowiedz Link Zgłoś
keinam1 Re: Praca w Holandii 28.01.05, 09:18 Ja szukam pracy dla dwóch osób na wakacje(lipiec - sierpień), więc jeśli mógł (a) byś pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Proszę o jakieś informacje. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Praca w Holandii IP: *.eia.pl 29.01.05, 11:34 adi!eia.pl tez chce do hollandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca w Holandii IP: *.kabaty.2a.pl 31.01.05, 20:08 hipka@op.pl dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: do Cress IP: *.cable.wanadoo.nl 31.01.05, 21:44 Czesc, pisalam do Ciebie juz wczesniej. Podales mi czyjes nazwisko i nazwe Step, ale niestety w wyszukiwarce nic nie znalazlam, czy moglbys podac jakis nr telefonu, moze na mojego maila?sulasia@hotmail.com Ps: mieszkam w Holandii i mam pozwolenie, znam holenderski i angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
cress Re: do Asik 02.02.05, 17:47 Czesc.Postaram sie jak najszybciej podac ci ten nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek555@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:17 proszę o bliższe na pracę w Holandii-ogrodnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1michpl2@wp.pl Re: Praca w Holandii IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.02.05, 15:34 chętrnie poznam szcegóły pozdrawiam michał 1michpl2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Praca w Holandii IP: *.speed.planet.nl 01.02.05, 16:50 szukam pracy w okolicach almere, albo w amsterdamie,mam wize ale potrzebuje zezwolenioa na prace, mam doswiadczenie w barze,ogrodnictwie, jesli mog bys mi pomoc podaje swojego emaila kira201@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu Re: Praca w Holandii IP: *.access.telenet.be 01.02.05, 22:53 prosze o podanie telefonu lub o kontakt na numer tel.0032 496 036 726 jestem na miejscu w belgii wiec to nie jest daleko znam jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechu CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE IP: *.access.telenet.be 02.02.05, 17:32 ODEZWIJ SIE BO NIE MAM DO CIEBIE ADRESU JAK NIE CHCESZ PODAC TO MOŻE NAPISZ NA MOJ do_czeska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elusive Re: CREES ODEZWIJ SIE DO MNIE IP: 84.87.21.* 03.02.05, 00:36 kurde, o TEJ porze nie bede sprwdzal czy to TWOJ numer:) Odpowiedz Link Zgłoś