Dodaj do ulubionych

Szybka Randka w Poznaniu

IP: *.ppresse.poznan.pl 27.04.02, 13:17
W środe 1 maja ma sie odbyc w Poznaniu szybka randka. I chyba jeszcze
następnego dnia. To jakaś moda ktora przychodzi z Warszawy. W ogóle ktoś
myslui, że jak coś jest dobre w Warszawie, to od razu musi sie przyjac w
Poznaniu. Ja tam wole, jak Poznań jest dfaleko od Warszawy i nie sciaga sobie
tych kretynskich zabaw. A swoja droga knajpa Charyzma (tam chyba maj byc te
diotyzmy) to jest niezly lokal, tylko czy to jest potrzebne...
Obserwuj wątek
    • Gość: guerra Re: Szybka Randka w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.04.02, 19:48
      nie wierzę by tzw. szybkie randki (rodem z USA) pasowały do polskiej
      mentalności. Po kilku pierwszych imprezach przewiduję krach tego "interesu".
      Nie mówię tego bezpodstawnie. Dostałem kiedyś propozycję organizowania
      dokładnie tego samego. Wstępne badania wykazały, że wszystko ok i pomysł się
      wszystkim podoba (nawet bezpośrednio zainteresowanym osobom samotnym) ale na
      pytanie - czy weźmiesz udział w zabawie (udział który kosztuje trochę grosza)
      wszyscy kręcili głowami- nie to nie dla mnie .....itp.
      • Gość: gkert Re: Szybka Randka w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.02, 23:04
        Ja myslę, że ludzie przyjda, tylko musza w sobie przezwyciezyc te strach przed
        nowowscia. Znam wielu ludzi, dla których na prawde jest to jedyna szansa na
        poznanie kogos. Ale z drugiej strony to moze byc tez niezly ubaw. Na Poznan to
        jest niezly pomysl, bo my tu jestesmy troche sztywni
    • Gość: witka_la Re: Szybka Randka w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.02, 23:07
      Ja przyjde, bo chce zoabczyc jacy faceci przyjda i przylacze sie, jak zobacze w
      tlumie jakiegos ciekawego czlowieka. Ja tez znam wielu ludzi, ktorych po
      prosytu nudza klasyczne randki, gdzie w zasadzie gada sie o bzdurach, a tu
      czlwoiek ma tylko 3 minuty i musi cos rozsadanego powiedziec...
    • Gość: wiciu_pi Re: Szybka Randka w Poznaniu IP: *.ppresse.poznan.pl 29.04.02, 10:10
      A może na szybką randkę wybrać się ze swoją dziewcyzna :)
    • Gość: Warschau Re: Szybka Randka w Poznaniu IP: *.matrix.pl 29.04.02, 10:16
      Gość portalu: GOLd napisał(a):

> W środe 1 maja ma sie odbyc w Poznaniu szybka randka. I chyba jeszcze
      > następnego dnia. To jakaś moda ktora przychodzi z Warszawy.
      > W ogóle ktoś
      > myslui, że jak coś jest dobre w Warszawie, to od razu musi sie przyjac w
      > Poznaniu. Ja tam wole, jak Poznań jest dfaleko od Warszawy i nie sciaga sobie
      > tych kretynskich zabaw. A swoja droga knajpa Charyzma (tam chyba maj byc te
      > diotyzmy) to jest niezly lokal, tylko czy to jest potrzebne...

W Warszawie taka impreza odbyła sie zdaje raz jeden (o ile wogóle sie odbyła) i
      chyba sie nie przyjeła, bo nic o tej "zabawie" nie słychać...Więc moda na
      tzw. "szybka randkę" nie przychodzi z Warszawy...a której się czepiasz...
      Cała ta zabawa wymyślona została przez Amerykanów, taka rozrywka na amerykańskim
      poziomie...W Polsce zdaje się coś takiego zorganizowano jeszcze we Wrocławiu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka