esssencja 13.11.04, 10:15 Co kupić swojej sympatii na święta ? (Ha, zastanawiam się juz teraz, bo mam z tym zawsze bykaśne problemy ) Gdyby ktoś miał jakiś miluśny (i w miarę rozsądny pomysł) to wiecie ;-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikka Re: Co na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:13 to pytanie jest z gatunku tzw głupich pytan,bo skad niby mamy wiedziec co lubi Twoja sympatia?!nastepnym razem pomysl,zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkiKac Re: Co na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:18 vikka a co Ty taka zaczepna jestes...Tobie nie zdarza sie myślenie na drugim miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Co na prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:35 nie przypominam sobie...a juz na pewno nie na forach publicznych!! Odpowiedz Link Zgłoś
paula2191 Re: Co na prezent? 06.12.04, 08:19 ja też mam z tym problem....chce coś fajnego,oryginalnego, zaskakującego i niedrogiego.....hmmmmm...pomysłu nie mam:)mam nadzieje ze tu na formum ktoś nam podpowie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś