Dodaj do ulubionych

Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizatorzy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:08
uważam, że będzie to jedna wielka porażka , kilku pederastów idących w zimnie
chodnikiem ulicy św.Marcina. Żal mi tych osłów, tyłka bym nie ruszył przy tej
temperaturze nawet gdybym był ciotom.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:14
      Jakich mniejszości??? Wszystkie prócz homusów się od marszu odcięły !
    • pan.nikt I dlatego, nie warto robic zadymy 15.11.04, 23:28
      I dlatego, nie warto robic zadymy. Niech sobie kilku głupków pospaceruje, a nawet nikt uwagi nie zwróci.
      • Gość: Więcej WAZELINY ! Rozdawać WAZELINĘ gejom i lezbijkom w Poznaniu IP: *.twmi.rr.com 15.11.04, 23:40
        aby nasmarowali się RÓWNO w majtkach ...

tzn. WAZELINA musi KAPAĆ z majtek, bo dobrego smarowania WAZELINĄ odbytnicy
        zależą uczucia miłosci gejów i PEDAŁÓW.

Grobelny już ZAMÓWIŁ WAGON WAZELINY dla gejów i lezbijek na RÓWNE
        SMAROWANIE ....

Na Starym Rynku koło Wagi Miejskiej bedzie pokaz SMAROWANIA WAZELINĄ
        tych .... "innstrumenów" aby dobrze GRAŁY ....
        • Gość: Europejczyk paszol won stąd ksenofobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:28
          Umyj się bo jestes brudny, wazelino!!!!!!z Polski!!!
        • Gość: gość co za burak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:58
          Znasz fizjologię kobiety mały człowieczku? Chyba nie, bo gdybyś znał
          wiedziałbyś, że lezbijkom wazelina potrzebna nie jest... Do szkoły ciemniaku...
          Albo chociaż kobiety sobie poszukaj i poćwicz trochę by nabrać praktyki zanim
          znów wariata z siebie zrobisz zabierając głos w merytorycznej dyskusji...
        • Gość: Przemo_gej nasmaruj sie profesjonalnie wazelina... IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:50
          bo sie wyraznie na tym znasz :) i wsadz sobie ten swoj post w du...
      • Gość: Przemo_gej No wreszcie jakis madry IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:53
        Glupkow sobie wypraszam, ale wreszcie ktos pojal, o co chodzi. Jak sie marsz
        nie podoba, to zostac w domu i nie patrzec. W koncu nie ma przymusu...
    • Gość: M Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 08:23
      Jakich praw nie maja homoseksualiści?
      • Gość: jcc Nietolerancja i ksenofobia popularna w Polsce IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 17:55
        Gość portalu: M napisał(a):
        > Jakich praw nie maja homoseksualiści?

Nie wiem jakich praw nie maja homoseksualiści w Polsce. Ale wystarczy
        przeczytac wypowiedzi na tym forum aby zobaczyc, jak wielu ludzi ich
        nienawidzi. "Bezinteresowna" nienawisc za to tylko, ze sa inni. Sytuacja sie
        poprawia jesli moga juz urzadzic demonstracje. Wprawdzie ryzykuja, ze faszysci
        z LPR obrzuca ich jajkami i ceglami.
    • Gość: Europejczyk Analfabeto! mowi sie ciotą !nie ciotom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:35
      jesli chcesz już kogoś obrazic!!!,Zasasadnicza szkola zawodowa, nie daje tobie
      praw, do publikowania tobie,twoich "mysli"
    • Gość: $tefan Jakie jeszcze inne mniejszosci? Zoofile? IP: *.client.comcast.net 16.11.04, 08:56
      No i jak tam Marto Jermaczek z komitetu organizacyjnego Dni Tolerancji i
      Równości. - Z waszych informacji wynika, że będą też przedstawiciele innych
      mniejszości - zaznaczacie.
      Jakie to mianowicie te inne mniejszosci?
      Czy beda zoofile?
      Czy beda nekrofile?
      Czy beda kaprofagi?
      Moze jakies jeszcze inne?
      Marto Jermaczek - prosimy o odtajnienie tych wiadomosci. Wszak tajnymi nie sa!
      Pozdrowienia
      $tefan
      • Gość: Europejczyk Stefanie!! czy jestes aż tak glupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:06
        żeby pytac publicznie o takie rzeczy, czy kruchtowa propaganda, tak Cię
        otumanila???
        • Gość: Ija Ijewna Piana i krzyk IP: *.mpips.gov.pl 16.11.04, 09:41
          Nie uchybiając nikomu - nie wierzę, by "argumenty" którejś ze stron kogokolwiek
          przekonały. Primo, bo to nie są argumenty, czyli logiczne wnioski, a
          emocjonalne mieszanie drugiej strony z błotem. Secundo - nikt nie zamierza
          dyskutować, czy przekonywać, a tylko zdzielić oponenta w łepek ciężką obelgą.

Jedyne, co pewne, to fakt, że demonstracja jest legalna. Można się brzydzić,
          można zachwycać, ale nie można odmówić prawa do niej. Chyba, że zmieni się
          prawo.

Ani krzyczenie o "ciotach", ani o "prawicowych debilach" nie ma na to wpływu.
          Ludzi nie da się przekonać, znieważając ich. Najwyżej ich się utwierdzi w ich
          opiniach.

Chociaż może o to chodzi? Wcale nie o dogadanie, ale o dokopanie?

Jeśli można, ostatnia uwaga: Piana na pysku, krzyk, błędy ortograficzne w
          wypowiedziach, nieporadność stylistyczna świadczą o poziomie człowieka.
          Przynajmniej językowym.

Pozdrawiam ciepło.
    • Gość: On Jestem gejem IP: *.devs.futuro.pl 16.11.04, 12:02
      Witam!

Jestem zdecydowanie przeciwny organizowaniu 'Parady równości' i przypinania
      wszystkim homoseksualistom etykietki lewicowych poglądów. Korzyści z tej zadymy
      osiągną tylko śmieszne organizacje 'walczące' o tolerancję 'wolność' i 'piękny
      świat' a najbrdziej o swoją popularność. Dla osób faktycznie mająych promlem z
      brakiem akceptacji środowiska taka parada to strzał do własnej bramki.
      Radykalizacja poglądów osób wcześniej nam niechętnych, nasilenie działalności
      ludzi nam wrogich... Popularność zdobywa akcja 'zakaz pedałowania'...

Wychodząc na ulicę zmuszamy niedojrzałe jeszcze społeczeństwo do zabrania
      jakiegoś stanowiska, najczęściej wrogiego. Czy organizatorzy takich parad widzą
      coś więcj niż czubek własnego nosa!?

On
      • Gość: zieleniak Re: Jestem gejem IP: 217.97.244.* 16.11.04, 14:28
        Jestem rowniez gejem dalekim od checi manifestowania czegokolwiek, ale
        postawa "ONego" wcale mi sie nie podoba. Jest to postawa zachowawcza...
        Siedzimy w domu pod wlasna kolderka i czekamy, az nam na glowe wejda.... Tutaj
        nie chodzi tylko o gejow...Chodzi o wszystkich "innych", ktorym jest w tym
        panstwie coraz bardziej duszno. Demokracja polega na obronie mniejszosci przez
        wiekszosc. Jak narazie wiekszosc pogardza mniejszoscia. Tak wiec trzeba owej
        wiekszosci PRZYPOMNIEC,ze mniejszosci istnieja...Gdyby wszyscy wychodzili z
        takiego zalozenia jak ON, swiat nie ruszylby sie z miejsca!!!
      • Gość: Przemo_gej ja tez jestem, ale sie z toba nie zgadzam IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:48
        Spoleczenstwo samo z siebie nie dojrzeje - w Niemczech do konca lat 60tych
        obowiazywal jeszcze hitlerowski paragraf o karalnosci homoseksualizmu. Zostal
        zniesiony, ale nie dlatego, ze niemieckie spoleczenstwo dojrzalo, a dzieki
        temu, ze srodowiska gejowskie aktywnie o to zabiegaly.

Kazda nowosc napotyka na opor. Ale jak chcesz cos zmienic? Siedz i czekaj az
        LPR oglosi, ze gejom trzeby by jednak przyznac jakies prawa...

Aha, jeszcze jedno. Jesli zazdroscisz organizatorom popularnosci (hmm, dosc
        dwuznacznej), to tez cos zorganizuj. Np. Zwiazek Gejow Polskiej Prawicy.

Pozdrowienia

• Gość: jcc Tylko uparta walka o rowne prawa przynosi sukces IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 17:49
          Gość portalu: Przemo_gej napisał(a):
          > Spoleczenstwo samo z siebie nie dojrzeje - w Niemczech do konca lat 60tych
          > obowiazywal jeszcze hitlerowski paragraf o karalnosci homoseksualizmu ..

W Teksasie homoseksualizm byl przestepstwem do ubieglego roku. Wtedy federalny
          Sad Najwyzszy uchylil to prawo obowiazujace w stanie Teksas. Stalo sie to w
          wyniku sprawy sadowej pary homoseksualistow przylapanych na "goracym uczynku"
          przez policje i ukaranych grzywna. Trzeci, zazdrosny, zatelefonowal na policje
          donoszac, ze w miszkaniu sa wlamywacze. Policja przyjechala, wlamala sie do
          mieszkania i zamiast wlamywaczy zastala pare w lozku. Ukarani apelowali kolejno
          do coraz wyzszych instancji i w koncu Sad Najwyzszy zmienil prawo w Teksasie.
      • Gość: kokosz Re: Jestem gejem IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 16:47
        JESTEM POD WRAŻENIEM
        Nie często spotkać można taką wypowiedź w gronie odmieńców (preferuję polskie
        słownictwo). Nie mam nic przeciwko Wam ale wojujących odmieńców nie cierpię.
        Korzystając z okazji chciałbym prosić BYŚCIE PAMIĘTALI CO TO JEST CISZA NOCNA
        (po 22 godzinie), gdyż mam pecha i mieszkam niedaleko waszego klubu.
        Pozdrawiam
    • Gość: Lidka Polska Gejem Europy ? Na wlasne zyczenie ?! IP: *.cybernet.ch 16.11.04, 19:00
      Polska Gejem Europy ?

A to ci dopiero !

• Gość: Przemo_gej zostan w domu IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:35
      ciesze sie, ze zostaniesz w domu, dla mnie zadna strata.
    • Gość: StanislawMackowiak Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: 195.94.213.* 18.11.04, 12:03
      Dyskusja niestety na poziomie rozumienia swiata przez niektórych
      przedstawicieli katolickiego miłosierdzia bliźniego. Ludzie, to ma być manifa
      na rzecz wolności jako takiej, a z nią związanych praw i wolności każdego
      człowieka bez względu na preferencje seksualne, kolor skóry czy narodowość.
      Trzeba być, żeby pokazać swą niezależność oraz poszanowanie praw innych
      ludzi.Wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga!
      • pan.nikt Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator 18.11.04, 12:20
        No stasiu, ale Ty gejem, nie jesteś.
        Leć do swoich panienek!!
      • Gość: - Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 19:32
        no tak jesteśmy dziećmi jednego Boga ale zostało naukowo udowodnione iż
        homoseksualizmi, biseksualizm itp. są ULECZALNYMI CHOROBAMI a więc dlaczego te
        placki nie pójdą się leczyć tylko chcą zaraz dzieci adoptować.
        • Gość: jcc genetyczne zrodla orientacji seksualnej IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 18:03
          Gość portalu: - napisał(a):
          > no tak jesteśmy dziećmi jednego Boga ale zostało naukowo udowodnione iż
          > homoseksualizmi, biseksualizm itp. są ULECZALNYMI CHOROBAMI

Gdzie to udowodniono? Podaj chociaz jeden odnosnik, nie do web site
          prowadzonego przez nzistow czy LPR, ale do czasopisma lekarskiego czy
          psychologicznego.

Z tego co ja wiem homoseksualizm jest zdeterminowany genetycznie. Jesli jest on
          nietolerowany przez otoczenie to taki homoseksualista sie nie ujawnia,
          ewntualnie idzie do seminarium i zostaje ksiedzem katolickim. Jesli jest
          biseksualny to ewentualnie sie zeni. Niedawno ujawnilo sie, ze gubernator New
          Jersey, zonaty i z dwojgiem dzieci, jest biseksualny. W efekcie zdecydowal sie,
          ze po co ma sie dalej meczyc i udawac, ze jest tym kim nie jest.
      • Gość: michele badre Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 19:56
        Oprcz dluznikow. Dluznicy tacy jak Ty sa dziecmi gorszego Boga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka