Gość: haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:08 uważam, że będzie to jedna wielka porażka , kilku pederastów idących w zimnie chodnikiem ulicy św.Marcina. Żal mi tych osłów, tyłka bym nie ruszył przy tej temperaturze nawet gdybym był ciotom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:14 Jakich mniejszości??? Wszystkie prócz homusów się od marszu odcięły ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt I dlatego, nie warto robic zadymy 15.11.04, 23:28 I dlatego, nie warto robic zadymy. Niech sobie kilku głupków pospaceruje, a nawet nikt uwagi nie zwróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Więcej WAZELINY ! Rozdawać WAZELINĘ gejom i lezbijkom w Poznaniu IP: *.twmi.rr.com 15.11.04, 23:40 aby nasmarowali się RÓWNO w majtkach ... tzn. WAZELINA musi KAPAĆ z majtek, bo dobrego smarowania WAZELINĄ odbytnicy zależą uczucia miłosci gejów i PEDAŁÓW. Grobelny już ZAMÓWIŁ WAGON WAZELINY dla gejów i lezbijek na RÓWNE SMAROWANIE .... Na Starym Rynku koło Wagi Miejskiej bedzie pokaz SMAROWANIA WAZELINĄ tych .... "innstrumenów" aby dobrze GRAŁY .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk paszol won stąd ksenofobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:28 Umyj się bo jestes brudny, wazelino!!!!!!z Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość co za burak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:58 Znasz fizjologię kobiety mały człowieczku? Chyba nie, bo gdybyś znał wiedziałbyś, że lezbijkom wazelina potrzebna nie jest... Do szkoły ciemniaku... Albo chociaż kobiety sobie poszukaj i poćwicz trochę by nabrać praktyki zanim znów wariata z siebie zrobisz zabierając głos w merytorycznej dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej nasmaruj sie profesjonalnie wazelina... IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:50 bo sie wyraznie na tym znasz :) i wsadz sobie ten swoj post w du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej No wreszcie jakis madry IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:53 Glupkow sobie wypraszam, ale wreszcie ktos pojal, o co chodzi. Jak sie marsz nie podoba, to zostac w domu i nie patrzec. W koncu nie ma przymusu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 08:23 Jakich praw nie maja homoseksualiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Nietolerancja i ksenofobia popularna w Polsce IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 17:55 Gość portalu: M napisał(a): > Jakich praw nie maja homoseksualiści? Nie wiem jakich praw nie maja homoseksualiści w Polsce. Ale wystarczy przeczytac wypowiedzi na tym forum aby zobaczyc, jak wielu ludzi ich nienawidzi. "Bezinteresowna" nienawisc za to tylko, ze sa inni. Sytuacja sie poprawia jesli moga juz urzadzic demonstracje. Wprawdzie ryzykuja, ze faszysci z LPR obrzuca ich jajkami i ceglami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Analfabeto! mowi sie ciotą !nie ciotom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:35 jesli chcesz już kogoś obrazic!!!,Zasasadnicza szkola zawodowa, nie daje tobie praw, do publikowania tobie,twoich "mysli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Jakie jeszcze inne mniejszosci? Zoofile? IP: *.client.comcast.net 16.11.04, 08:56 No i jak tam Marto Jermaczek z komitetu organizacyjnego Dni Tolerancji i Równości. - Z waszych informacji wynika, że będą też przedstawiciele innych mniejszości - zaznaczacie. Jakie to mianowicie te inne mniejszosci? Czy beda zoofile? Czy beda nekrofile? Czy beda kaprofagi? Moze jakies jeszcze inne? Marto Jermaczek - prosimy o odtajnienie tych wiadomosci. Wszak tajnymi nie sa! Pozdrowienia $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Stefanie!! czy jestes aż tak glupi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:06 żeby pytac publicznie o takie rzeczy, czy kruchtowa propaganda, tak Cię otumanila??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ija Ijewna Piana i krzyk IP: *.mpips.gov.pl 16.11.04, 09:41 Nie uchybiając nikomu - nie wierzę, by "argumenty" którejś ze stron kogokolwiek przekonały. Primo, bo to nie są argumenty, czyli logiczne wnioski, a emocjonalne mieszanie drugiej strony z błotem. Secundo - nikt nie zamierza dyskutować, czy przekonywać, a tylko zdzielić oponenta w łepek ciężką obelgą. Jedyne, co pewne, to fakt, że demonstracja jest legalna. Można się brzydzić, można zachwycać, ale nie można odmówić prawa do niej. Chyba, że zmieni się prawo. Ani krzyczenie o "ciotach", ani o "prawicowych debilach" nie ma na to wpływu. Ludzi nie da się przekonać, znieważając ich. Najwyżej ich się utwierdzi w ich opiniach. Chociaż może o to chodzi? Wcale nie o dogadanie, ale o dokopanie? Jeśli można, ostatnia uwaga: Piana na pysku, krzyk, błędy ortograficzne w wypowiedziach, nieporadność stylistyczna świadczą o poziomie człowieka. Przynajmniej językowym. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Jestem gejem IP: *.devs.futuro.pl 16.11.04, 12:02 Witam! Jestem zdecydowanie przeciwny organizowaniu 'Parady równości' i przypinania wszystkim homoseksualistom etykietki lewicowych poglądów. Korzyści z tej zadymy osiągną tylko śmieszne organizacje 'walczące' o tolerancję 'wolność' i 'piękny świat' a najbrdziej o swoją popularność. Dla osób faktycznie mająych promlem z brakiem akceptacji środowiska taka parada to strzał do własnej bramki. Radykalizacja poglądów osób wcześniej nam niechętnych, nasilenie działalności ludzi nam wrogich... Popularność zdobywa akcja 'zakaz pedałowania'... Wychodząc na ulicę zmuszamy niedojrzałe jeszcze społeczeństwo do zabrania jakiegoś stanowiska, najczęściej wrogiego. Czy organizatorzy takich parad widzą coś więcj niż czubek własnego nosa!? On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieleniak Re: Jestem gejem IP: 217.97.244.* 16.11.04, 14:28 Jestem rowniez gejem dalekim od checi manifestowania czegokolwiek, ale postawa "ONego" wcale mi sie nie podoba. Jest to postawa zachowawcza... Siedzimy w domu pod wlasna kolderka i czekamy, az nam na glowe wejda.... Tutaj nie chodzi tylko o gejow...Chodzi o wszystkich "innych", ktorym jest w tym panstwie coraz bardziej duszno. Demokracja polega na obronie mniejszosci przez wiekszosc. Jak narazie wiekszosc pogardza mniejszoscia. Tak wiec trzeba owej wiekszosci PRZYPOMNIEC,ze mniejszosci istnieja...Gdyby wszyscy wychodzili z takiego zalozenia jak ON, swiat nie ruszylby sie z miejsca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej ja tez jestem, ale sie z toba nie zgadzam IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:48 Spoleczenstwo samo z siebie nie dojrzeje - w Niemczech do konca lat 60tych obowiazywal jeszcze hitlerowski paragraf o karalnosci homoseksualizmu. Zostal zniesiony, ale nie dlatego, ze niemieckie spoleczenstwo dojrzalo, a dzieki temu, ze srodowiska gejowskie aktywnie o to zabiegaly. Kazda nowosc napotyka na opor. Ale jak chcesz cos zmienic? Siedz i czekaj az LPR oglosi, ze gejom trzeby by jednak przyznac jakies prawa... Aha, jeszcze jedno. Jesli zazdroscisz organizatorom popularnosci (hmm, dosc dwuznacznej), to tez cos zorganizuj. Np. Zwiazek Gejow Polskiej Prawicy. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc Tylko uparta walka o rowne prawa przynosi sukces IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 17:49 Gość portalu: Przemo_gej napisał(a): > Spoleczenstwo samo z siebie nie dojrzeje - w Niemczech do konca lat 60tych > obowiazywal jeszcze hitlerowski paragraf o karalnosci homoseksualizmu .. W Teksasie homoseksualizm byl przestepstwem do ubieglego roku. Wtedy federalny Sad Najwyzszy uchylil to prawo obowiazujace w stanie Teksas. Stalo sie to w wyniku sprawy sadowej pary homoseksualistow przylapanych na "goracym uczynku" przez policje i ukaranych grzywna. Trzeci, zazdrosny, zatelefonowal na policje donoszac, ze w miszkaniu sa wlamywacze. Policja przyjechala, wlamala sie do mieszkania i zamiast wlamywaczy zastala pare w lozku. Ukarani apelowali kolejno do coraz wyzszych instancji i w koncu Sad Najwyzszy zmienil prawo w Teksasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosz Re: Jestem gejem IP: *.icpnet.pl 18.11.04, 16:47 JESTEM POD WRAŻENIEM Nie często spotkać można taką wypowiedź w gronie odmieńców (preferuję polskie słownictwo). Nie mam nic przeciwko Wam ale wojujących odmieńców nie cierpię. Korzystając z okazji chciałbym prosić BYŚCIE PAMIĘTALI CO TO JEST CISZA NOCNA (po 22 godzinie), gdyż mam pecha i mieszkam niedaleko waszego klubu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Polska Gejem Europy ? Na wlasne zyczenie ?! IP: *.cybernet.ch 16.11.04, 19:00 Polska Gejem Europy ? A to ci dopiero ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo_gej zostan w domu IP: 193.53.93.* 18.11.04, 09:35 ciesze sie, ze zostaniesz w domu, dla mnie zadna strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StanislawMackowiak Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: 195.94.213.* 18.11.04, 12:03 Dyskusja niestety na poziomie rozumienia swiata przez niektórych przedstawicieli katolickiego miłosierdzia bliźniego. Ludzie, to ma być manifa na rzecz wolności jako takiej, a z nią związanych praw i wolności każdego człowieka bez względu na preferencje seksualne, kolor skóry czy narodowość. Trzeba być, żeby pokazać swą niezależność oraz poszanowanie praw innych ludzi.Wszyscy jesteśmy dziećmi jednego Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator 18.11.04, 12:20 No stasiu, ale Ty gejem, nie jesteś. Leć do swoich panienek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 19:32 no tak jesteśmy dziećmi jednego Boga ale zostało naukowo udowodnione iż homoseksualizmi, biseksualizm itp. są ULECZALNYMI CHOROBAMI a więc dlaczego te placki nie pójdą się leczyć tylko chcą zaraz dzieci adoptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcc genetyczne zrodla orientacji seksualnej IP: *.client.comcast.net 21.11.04, 18:03 Gość portalu: - napisał(a): > no tak jesteśmy dziećmi jednego Boga ale zostało naukowo udowodnione iż > homoseksualizmi, biseksualizm itp. są ULECZALNYMI CHOROBAMI Gdzie to udowodniono? Podaj chociaz jeden odnosnik, nie do web site prowadzonego przez nzistow czy LPR, ale do czasopisma lekarskiego czy psychologicznego. Z tego co ja wiem homoseksualizm jest zdeterminowany genetycznie. Jesli jest on nietolerowany przez otoczenie to taki homoseksualista sie nie ujawnia, ewntualnie idzie do seminarium i zostaje ksiedzem katolickim. Jesli jest biseksualny to ewentualnie sie zeni. Niedawno ujawnilo sie, ze gubernator New Jersey, zonaty i z dwojgiem dzieci, jest biseksualny. W efekcie zdecydowal sie, ze po co ma sie dalej meczyc i udawac, ze jest tym kim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michele badre Re: Marsz Równości i Dni Tolerancji - organizator IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 19:56 Oprcz dluznikow. Dluznicy tacy jak Ty sa dziecmi gorszego Boga. Odpowiedz Link Zgłoś