Dodaj do ulubionych

CIEKAWA POSTAWA NASZEGO POSŁA

19.11.04, 15:33
CIEKAWA POSTAWA NASZEGO POSŁA
Pęczak: Zamierzam się obronić!

Przeciwko wnioskowi głosowali Marian Janicki (UP), Ryszard Bonda i Andrzej Pęczak (obaj niezrzeszeni).

Wstrzymało się 3 posłów SLD (Bogdan Bujak, Zygmunt Ratman i Andrzej Szarawarski), 2 z UP (Bronisław Dankowski i Hanna Gucwińska), 8 z Partii Ludowo-Demokratycznej (Michał Figlus, Roman Jagieliński, Andrzej Jagiełło, Janusz Lisak, Jerzy Pękała, Józef Skutecki, Adam Woś i Leszek Zieliński). Lisak powiedział PAP, że PLD nie podjęła decyzji, jak głosować), 4 posłów niezrzeszonych (Zbigniew Witaszek, Józef Laskowski, Bożena Kozłowska i Stanisław Głębocki).

info.onet.pl/1011602,11,item.html
Pęczak: Zamierzam się obronić!

Przeciwko wnioskowi głosowali Marian Janicki (UP), Ryszard Bonda i Andrzej Pęczak (obaj niezrzeszeni).

Wstrzymało się 3 posłów SLD (Bogdan Bujak, Zygmunt Ratman i Andrzej Szarawarski), 2 z UP (Bronisław Dankowski i Hanna Gucwińska), 8 z Partii Ludowo-Demokratycznej (Michał Figlus, Roman Jagieliński, Andrzej Jagiełło, Janusz Lisak, Jerzy Pękała, Józef Skutecki, Adam Woś i Leszek Zieliński). Lisak powiedział PAP, że PLD nie podjęła decyzji, jak głosować), 4 posłów niezrzeszonych (Zbigniew Witaszek, Józef Laskowski, Bożena Kozłowska i Stanisław Głębocki).
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: CIEKAWA POSTAWA NASZEGO POSŁA 19.11.04, 15:41
      Mam nadzieję, że jacko nie pogniewa się za przeklejkę z WW. W dodatku dwa razy.
    • cezard Re: CIEKAWA POSTAWA NASZEGO POSŁA 19.11.04, 17:58
      Po pierwsze drażni mnie określanie tego Pana mianem "naszego" posła. Przecież
      jest on posłem SLD-owskim a nie wrzesinskim. Gdyby choć zrobił coś dobrego dla
      naszego (niby i swojego?) miasta, ale ja przynajmniej nie przypominam sobie nic
      takiego.
      Po drugie: cóż zrobić. Kolejny raz wychodzi szydło z worka.
      A szkoda. Nawet przy minimum wysiłku przez tyle lat można było cośkolwiek, no
      choćby tyci,tyci.. Niestety tylko MOŻNA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka