Dodaj do ulubionych

Bojkot nowej Lalki

23.09.26, 14:17
Mendia gl nurtu reklamują nową ekranizację lalki . Pytatnie tylko po co to zrobionovskoro już dawno została z powodzeniem zekranizowana ? Bo politycznie niepoprawna bo brakuje tam wątków feministycznych i lgbt ? I dlatego wolę te ekranizacje sprzed półwiecza . Nie zamierzam oglądać lewackiej ramowy okraszonej wulgaryzmami ! To nie jest żadna sztuka tylko antysztukę chamstwa mam dość na co dzień . A potem się dziwicie że tyle przemocy i chamstwa wokół ….
Obserwuj wątek
    • oszo-lom-z-rm Re: Bojkot nowej Lalki 23.09.26, 17:53
      znowu próbuje się nam Polakom zohydzić klasykę. Po co się kręci na nowo klasyki skoro już zostały wcześniej nakręcone i odniosły wtedy sukces? Jaki jest sens ponownego kręcenia tych samych dzieł? Tu chodzi o rząd nad polskimi duszami i o to w jaki sposób ma być kształtowana nasza mentalność. Za to właśnie wzięło się lewactwo obyczajowe mający swój rodowód w hedonistycznej rewolcie hippisów z 1968r. Po co wczęsniej nakręcono nową wersję w pustyni i w puszczy? bo uwzgledniała reguły politycznej poprawności! dlatego wycięto watek o Kalim i jego refleksje po przeczytaniu biblii. Co tym razem niepoprawnego znaleziono w Lalce?
      przede wszystkim zrobiono z tytułowej lalki żarliwą feministkę żywcem wziętą z antyaborcyjnych protestów sprzed kilku lat, Nowa Lalka jest wzorowana na Marcie Lempart! w filmie aż roi się od wulgarnych dialogów! Prus się w grobie przewraca! dlatego nie będę oglądał nowej ekranizacji lalki
      • l.george.l Re: Bojkot nowej Lalki 23.09.26, 21:34
        Co? Nie staje, że tak Ci feminizm przeszkadza?
        • oszol-lom-z-rm Re: Bojkot nowej Lalki 24.09.26, 12:15
          Feminizm to nowy płciowy rodzaj faszyzmu który był już obśmiany w seksmisji
      • kiks4 Re: Bojkot nowej Lalki 23.09.26, 23:46
        Jak domyślam się, nie widziałeś nowej adaptacji Lalki a potępiasz ją w czambuł. Jesteś jasnowidzem? Wiesz, co tam nakręcono?
        Może jednak zaciśnij zęby, obejrzyj a potem podziel się z nami swoja opinia.
        • oszo-lom-z-rm Re: Bojkot nowej Lalki 24.09.26, 08:01
          widziałem fragment w którym aż roiło sie od bluzgów to mi wystarczy , poza tym błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka