Dodaj do ulubionych

Koncert na Starym Rynku

IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 10:20
Jak dla mnie porażka.
Mimo profesjonalnego nagłośnienia, oświetlenia i występów Lilith i Małgosi
Ostrowskiej.
Na poprzedni wiec na Rynku przybyło circa 500 osób, teraz było ich około 200.
Atmosfera też nie ta, wtedy rozentuzjazmowany tłum, hymny Polski i Ukrainy i
charczące megafony, teraz okrzyki były rzadkie i niemrawe a przerywniki
stanowiła muzyka m.in. Scorpions...
Studentów było tyle co kot napłakał, przynajmniej połowa osób była z łapanki,
tzn. zatrzymały się żeby popatrzeć i posłuchać. Gdyby nie to, to byłoby 100
osób max.

Co Poznaniacy, znudziła się już Ukraina?
Przydałby się inny temat?
Może nowa fryzura pani K. robiona w Paryżu po przelocie prywatnym odrzutowcem?

WSTYD!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: otpor Re: Koncert na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:40
      dla mnie porazka byla zmiana miejsca imprezy. po pierwsze, ruski konsulat za sie
      prosi o pomalowanie na pomaranczowo ;) a po drugi chyba nie wszyscy zdazyli
      dowiedziec sie o przenosce :/ ja w kazdym razie kwitlem (z paroma jeszcze
      osobami) na Bukowskiej... ;|

• Gość: stereo Re: Koncert na Starym Rynku IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 18:44
        dokladnie otpor, zupelnie sie z Toba zgadzam, pisalem juz zreszta o tym na innym
        watku, ale co tam, powtorze sie - nagana dla nzs za organizacje i trzesienie
        portkami przed Grobelnym, jak sie juz go przestraszyliscie, trzeba bylo miec
        resztki honoru i sie do tego przyznac, a nie mydlic nam oczy "remontem
        ulicy"...ludziom sie wcale nie znudzilo, tylko chcieliby zrobic "cos" a nie
        skakac sobie przy dzwiekach dawnej "gwiazdy"...ja tez bylem ze znajomymi na
        Bukowskiej, a kiedy sie dowiedzielismy, ze zamiast pikiety bedzie piknik, to
        wrocilismy do domow...takze trudno sie dziwic, ze frekwencja niska etc...
        • Gość: otpor Re: Koncert na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:04
          fakt - o co chodzi z tym remontem ulicy??? stanie w banie, ze tak powiem ;)
          ale prikaz to prikaz :[ tylko, czy na tym ma polegac manifestowanie? czy w tak
          waznej (dla nas rowniez) sprawie mamy byc uciszani przez jakis urzedasow? :(((
    • Gość: Fix Ale transparent był fajny! IP: *.icpnet.pl 30.11.04, 17:08
      Mi się podobał transparent Naszości, o tym, że zamiast seksu z konkubiną wolę przyjaźń z Ukrainą czy jakoś tak... Przynajmniej ożywił atmosferę!
    • Gość: Bankowy Re: Koncert na Starym Rynku IP: *.nzs.pwr.wroc.pl 30.11.04, 19:20
      a dzis we wrocku bylo albo 4 albo 4,5 tysiaca !!!!
      i nie kazda byla narzeczona lupusa ;)
    • Gość: Leszek Re: Koncert na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:31
      zimmno i okres przedswiatecznych zakupow juz chyba sie zaczal ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka