Gość: @123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:02 Maciej Frankiewicz - nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LMB To ja jednak dodam IP: *.icpnet.pl 04.12.04, 10:41 .. że popieram Frankiewicza. Widząc co się dzieje w moim przedszkolu, jestem za zamknięciem połowy z nich. Przupominbam, miasto dopłaca ogromne pieniądze do każdego dziecka. Trzeba też sprywatyzowac jak najwięcej przedszkoli w centrum (bo te jets łatwiej kontrolowac i ew. zamknąć w przypadku naruszenia norm przez właściciela). Co do samej szkoły - przecież to szkoła nr 102. Dzieci chodzące do tej szkoły raczej nie zdobędą wyższego wykształcenia, nie dołożą się do społeczeństwa. Dlaczego mamy wydawać kolejne 3 miliony na edukację tych, którzy w większości pozostaną na naszym garnuszku? Jesteśmy tacy bogaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: To ja jednak dodam IP: 195.229.241.* 04.12.04, 12:14 A Ty taki madry jestes ? Przeczytaj to,co napisales ( las ) i pomysl, co za pierdoly opowiadasz !!! I co z tego, ze to SP 102 ??? Czy to wina tych dzeci, ze sa niepelnosprawne czy uposledzone ?!? Maja takie same prawo do edukacji fizycznej czy tez moralnej jak normalne dzieci bo to im gwarantuje konstytucja. A gdyby tak Twoje dziecko bylo jednym z uczniow 102 ? Tez bys pytal czy tacy bogaci jestesmy ? Jako pierwszy darlbys pape o ta sale gimnastyczna. Wiec pomysl zanim cos palniesz bo sie kompromitujesz i psujesz ludziom dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: To ja jednak dodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:23 to straszne, że reprezentant naszego miasta najpierw coś obiecuje a potem się z tego wycofuje. Jak strasznie jest okrojony budżet poznańskich szkół , kosztem np. budowy stadionu na którym ostatnio nic dobrego się nie dzieje. Może gdyby Frankiewicz i jego dzieci uczęszczali do szkół państwowych, tolepiej orientował się w problemach poznańskiej oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: replika IP: *.icpnet.pl 12.12.04, 19:40 Masz słuszność!!! Każdy człowiek to wartość o którą należy walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max LBM? a moze LSD sie nazarl ;) IP: *.crowley.pl 04.12.04, 14:26 Czytajac twoje wypociny mam raczej wrazenie ze wyszly spod piora grobelnego frankiewicza badz kruszynskiego albo jednego z ich przydupasow. Twoje prostactwo, buractwo brak poszanowania blizniego, powoduja moje obrzydzenie. Pogarda z jaka piszesz o dzieciach niepolnosprawnych spowodowane pewnie sa tym, iz sam pewnie skonczyles te szkole i wstydzisz sie teraz do tego przyznawac. Co do grobi, franca, kruszyny oraz figla (kumpli z jednej lawki) mam swoje zdanie - roztrwonic (nie napisze okr.ś. bo pozniej takie wypowiedz znikaja z forum) rozdac kolega, przy okazji czest tych pieniedzy laduje w ich kieszeniach. A prawda jest taka ze budynek tej szkoly to niezly kasek. Co do rozbudowy urzedu miejskiego to chyba ktos sie na lby pozamienial, powinnismy zmniejaszc koszta a nie zwiekszac. Poznanacy badzmy bardziej swiadomi co sie dzieje w poznaniu!!! Obligacje ktore bedziemy splacac z coraz wiekszymi oplatami, podatkami itp. Grunty ktore sa rozdawane , sprzedawane za bezcen, juz niedlugo nic nie bedzie do sprzedania. Skad wowczas UM wezmie pieniadze!!!??? Nieudolnosc prezydenta w zdobywaniu srodkow z UE!!! Pamietajmy to wszytsko przy nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Co będzie z przeprowadzką poznańskiej Szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:29 Nie dziwię sie , ze tak to wyglada. Taki sposob dzialania jest typowy dla p. Frankiewicza.Niekompetentny, interesowny, bez wyobraźni- niestety ma władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizelle Re: Co będzie z przeprowadzką poznańskiej Szkoły IP: *.icpnet.pl 05.12.04, 23:09 Ludzie, nie podniecajcie się tym co pisze LMB. Spojrzałam co ten symaptyczny kolo pisze w innych wątkach i szkoda sobie nim zawracac głowę. Oczywiście takie indywidua(lności) też mają prawo do życia (byle gdzieś na ubowczu). Zajmijcie się lepiej sensownym załatwieniem sprawy szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś