Dodaj do ulubionych

Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oskarż...

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 01:13
Nauczyciele wynajmuja detektywa by skompromitował dyrektora szkoły.. Terzsa
to juzx dogłebnie sie ośmieszyli. Mam nadziej ,ze uczniowie pójda ta samą
drogą i zaczna szukać haków na swoich pedagogów jeśli ci wróca (oby nie ! )
do szkoły. Kto ogniem wojuje... swoja droga pytanie: którzy z
zawieszonych "pedagogów" wiedzili o wyczynach seksulanych K. Ci bowiem już na
pewno do szkoly wracać nie powinii...
Obserwuj wątek
    • Gość: ech Re: Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oska IP: *.ae.poznan.pl 08.12.04, 08:16
      Fantastyczne te tłumaczenia: "nie płaciłem dlatego że nie miałem z czego, a nie
      dlatego, że nie chciałem. Ale już o tym nawet nie pamiętam" Dziwnie
      przypominają słowa ludzi z Samoobrony. Pokazują zastraszającą ignorancję pana
      Braszki. Jak daleko ci ludzie są od spraw przeciętnych ludzi, którzy ledwo
      wiążą koniec z końcem, a płacą. Nie alimenty. Czynsz.
      • Gość: ania Re: Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oska IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 18:55
        nie mozna oceniac czlowieka nie znajac calej jego historii...poznałam dyrektora
        Braszke i tylko nie moge uwierzyc , ze gdy pojawia sie czlowiek z takim
        zaangazowaniem, dla ktorego priorytetem jest pomoc dzieciom, danie im mozliwosci
        rozwoju, zostaje wyeliminowany...nie moge zrozumiec tego swiata. Ludzoe
        zastanowcie sie, czy nie jest dziwne to, ze gdy zaczla ujawianiac finansowe
        przekrety szkoly nagle samochod, domek, pogrozki, jezeli ktos nie widzi
        zaleznosci jest po prostu glupi bardz slepy. Poieram w zupelnosci dyrektora
        braszke i zarazem podziwiam. Zycze powodzenia
        • Gość: Aram Re: Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oska IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 17:16
          A Ty kim jesteś, Robaczku? Szwagierką, siostrzenicą, a może np. przewodniczącym
          komitetu rodzicielskiego (łysawym z bródką). A może tylko "przyjacielem"
          dyrektorka?
    • pan.nikt I niech jeszcze ktoś powie...... 08.12.04, 09:22
      I niech jeszcze ktoś powie, że nie trzeba rozpieprzyć tej szkoły.
      Miejsca szczucia i nienawiści wśród dorosłych.

CZY SZKOŁA MA WYCHOWYWAĆ DZIECI DO NIENAWIŚCI????
      • Gość: Swiadek Re: I niech jeszcze ktoś powie...... IP: *.bg.am.poznan.pl 08.12.04, 10:53
        Panie Lehman! Nie ma przepisu, żeby żony nie można było zatryudniać u siebie,
        Nie ma przepisu, żeby korzystać z powiązań. Ale jest zasada, że nauczycielami
        a tym bardziej dyrektorami szkół powinni być ludzie godni i nieposzlakowani.
        Pan jest przykładem czegoś odwrotnego. Pan odpowiada za aktualny stan szkoły,
        którą należy dla dobra dzieci rozwiązać. Za wszystkie wyczyny nauczycieli ze
        szkoły pan też jest odpowiedzialny. Prokuratura powinna zbadać wszystkie
        przekręty, o których wspomniano w artykule, Czy prokurator Lehman jest pana
        krewnym?
        • Gość: mteulin Re: I niech jeszcze ktoś powie...... IP: *.man.poznan.pl 08.12.04, 12:07
          Nie oceniam pana Lehmana czy Braszki ale jeśli mają cos "za uszami" to wcale
          nie są wyjątkami. Moja żona pracowała w trzech szkołach i dopiero w tej
          trzeciej dyrekcja jest w miarę czysta. W miarę ale też nie do końca. A to co
          się działo w poprzednich dwóch - łamanie przepisów oświatowych, nie radzenie
          sobie z uczniami albo zatrudnianie krewnych i znajomych - przechodziło wszelkie
          pojęcie. Tylko kto ma z tym walczyć? Przedstawiciele wydziału oświaty na
          spotkaniach z nauczycielami otwarcie popierali postepowanie dyrekcji. A jaki
          nauczyciel w dzisiejszych czasach postawi się i dyrekcji i władzom oświatowym?
          • Gość: kibic Re: LEHMAN- ODEZWIJ SIĘ IP: *.bg.am.poznan.pl 08.12.04, 15:54
            Panie Lehman, wiem że czytasz forum. Odezwij się. Czenu się nie bronisz?
            Czy tylko umiesz walczyć ze słabszymi korzystając z pomocy innych.
            • Gość: Pan S Re: LEHMAN- ODEZWIJ SIĘ IP: *.bg.am.poznan.pl 08.12.04, 17:29
              Lehman się nie odezwie! On jest tylko silny wobez szłabszych i chorych. Potrafi
              tylko knuć. TerAZ JAST I BĘDZIE CICHO.
              • Gość: Alan Re: LEHMAN- ODEZWIJ SIĘ IP: *.icpnet.pl 14.12.04, 13:52
                Może będzie cicho bo nie chce się ośmieszać jak Braszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Styx Re: Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oska IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 17:30
      Gdybyś stanął przed widmem utraty pracy też szukałbyś pomocy, obojętnie, czy u
      detektywa, czy u kościelnego. A, jak widać, detektyw coś jednak znalazł, więc
      człowiek nie taki święty, jak się kreuje.

Poza tym, to nie żadne szukanie haków, tylko prosta zasada wzajemności - jeśli
      ktoś czegoś ode mnie żąda lub mi zarzuca, niech sam będzie wzorem albo trzyma
      dziób na kłódkę (nie przypomina się czasem coś o belce i źdźble, hm?).

Natomiast co do wiedzy pedagogów w kwestii pedofilii - wiedziało o tym pół
      miasta. Brudne łapska Wojciecha K. ściskał prezydent, niedogolony WC prezydent
      i cała masa innych notabli. Kto chciał w mediach, też wiedział. A i część
      rodziców też wiedziała (w końcu to nie tak trudno zauważyć rozkalibrowany
      tyłeczek latorośli). Taka jest prawda. O nich jakoś nie pamiętasz w
      swym "oburzeniu". A tak na marginesie - a Ty o niczym nie słyszałeś (-aś) nigdy
      wcześniej? Może i sobie należałoby strzelić w pyszczek, chociażby z otwartej
      rąsi?
      • Gość: Lex Re: Zdymisjonowany dyrektor szkoły chóralnej oska IP: *.visp.energis.pl 16.12.04, 21:12
        A co nyslisz o odpowiedzialnosci byłego dyrektora Lehmana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka