zdzicha 12.05.02, 22:46 Czy jest w Poznaniu ulica albo plac im. Jana Pawła II? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: ul. Jana Pawła II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 23:31 Jest. Ulica i pomnik. Pytać o takie oczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: ul. Jana Pawła II 12.05.02, 23:35 Gość portalu: lol napisał(a): > > Jest. Ulica i pomnik. Pytać o takie oczywistości Nie jestem z Poznania. Prowadzę ogólnopolską statystykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ul. Jana Pawła II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 20:53 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: lol napisał(a): > > > > > Jest. Ulica i pomnik. Pytać o takie oczywistości > > Nie jestem z Poznania. Prowadzę ogólnopolską statystykę :) > A tymczasem zmieniamy orły łyse na orły w koronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ul. Jana Pawła II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 00:03 zdzicha napisał(a): > Czy jest w Poznaniu ulica albo plac im. Jana Pawła II? oczywiście, przy rondzie Śródka, tj. zaraz przy Malcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: ul. Jana Pawła II IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 13.05.02, 21:05 zdzicha, profesjonalne firmy, zajmujące się statystyką wyposażone są w takie nowości, jakimi min. jest mapa miasta. wystarczy spojrzeć na alfabetyczny spis, i już wiadomo, czy dana ulica w mieście istnieje, a jesli tak, to, gdzie dokładnie się ona znajduję. Jak te wynalazki ułatwiają życie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: ul. Jana Pawła II 13.05.02, 23:30 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > zdzicha, profesjonalne firmy, zajmujące się statystyką wyposażone są w takie > nowości, jakimi min. jest mapa miasta. wystarczy spojrzeć na alfabetyczny > spis, i już wiadomo, czy dana ulica w mieście istnieje, a jesli tak, to, gdzie > dokładnie się ona znajduję. Jak te wynalazki ułatwiają życie... Olewam profesjonalne firmy i cudaczne wynalazki. Wolałam wyjśc z pytaniem do ludu :) zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: ul. Jana Pawła II IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 13.05.02, 23:33 aha, ty po prostu stymulujesz rozwój forum? czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ul. Jana Pawła II IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:48 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > aha, ty po prostu stymulujesz rozwój forum? czyż nie? Im więcej osób kieruje pytań do "ludu" tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś