Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:38 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Me Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 19:03 Stary, to już druga wpadka w ostatnim czasie... Zajrzyj czasem do słownika, jak nie wiesz, jak się coś pisze... Nie jest moim zamiarem dokuczyć Ci, ale to po prostu kłuje w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? 13.05.02, 19:06 Alkocholu nie pije wcale, natomiast z alkoholi - najczesciej pivo (Zywiec, Carlsberg, Heineken) i vino (czerwone polwytrawne). Mniam... :cp Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 19:09 No tak, pozostając przy temacie... Żołądkowa Gorzka, królowa wśród wódek! Misia, tym alkoholem to, zgaduję, oblewasz sukcesy maturalne? (Boże, ale ja już stary jestem!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 00:10 Gość portalu: Me napisał(a): > Stary, to już druga wpadka w ostatnim czasie... Zajrzyj > czasem do słownika, jak nie wiesz, jak się coś pisze... > Nie jest moim zamiarem dokuczyć Ci, ale to po prostu > kłuje w oczy... He, he wiem, jak się pisze i do słownika zaglądac nie muszę. Tak jak powiedziałeś wątek ten ma przykuwać uwagę i kłuć w oczy.Jak na razie się udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
cesar01 Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? 13.05.02, 19:17 Me zlapal Ciebie na drugiej wpadce. Pora jednak zajac sie ortografia. Oby analogiczne gafy nie zdarzaly sie Tobie w matematyce. PS. PB dobrze jest zwiekszac liczbe postow poprzez odswiezanie starych. Moze te starsze okaze sie bardziej interesujace od wyprodukowanych dzisiaj przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 19:51 pivo i to mocne (HEVELIUSZ KAPER FOREVER) -9,1 % Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 00:13 cesar01 napisał(a): > > Me zlapal Ciebie na drugiej wpadce. Pora jednak zajac sie ortografia. Oby > analogiczne gafy nie zdarzaly sie Tobie w matematyce. > > > > PS. PB dobrze jest zwiekszac liczbe postow poprzez odswiezanie starych. Moze te > > starsze okaze sie bardziej interesujace od wyprodukowanych dzisiaj przez Ciebie > . Ludzie nie bierzcie mnie za analfabetę, we wcześniejszym poście wyjasniam o co mi chodzi.Raz sie przydarzyło i na tym koniec!Skoro wszyscy biora to na powaznie to więcej tak nie będę robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.piastlan.net 13.05.02, 19:57 No chyba nie będe orginalny jak powiem, że piwo, ale co prawda to prawda piwo bije wszystkie alkohole na głowe. P.S Nie czepiajcie się P.B, wkońcu każdy człowiek może się pomylić. Gdybyście widzieli mój zeszyt od Polskiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.torgal.poznan.pl 13.05.02, 20:53 mocno zmrożona wódka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Jaki alkoHol najczęściej pijecie? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 13.05.02, 21:03 P.B będzie bardzo dobrym psychologiem społecznym. jak będziecie chcieli jego pomocy, on będzie naśmiewać się z waszych problemów... Ja lubie pic tylko piwo (Tyskie z Polska), a na specjalne okazje wypiję odrobinkę jakiegokolwiek zdatnego do picia szampana (albo szampanu) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Jaki alkoHol najczęściej pijecie? 13.05.02, 21:37 Me, jasne, ze oblewam maturke!!! ;cp Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 21:45 Po latach praktyki muszę powiedzieć, że nie ten alkohol najlepszy, który ma najwięcej alkholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto naturalnie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 21:56 ... ze to nie wszystko:))) wysoki poziom % musi sie "spotkac" z jak najnizsza cena;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: naturalnie... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:04 A im mniejsza pojemność tym szybciej dno widać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: naturalnie... IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 13.05.02, 23:40 tak, to niestety smutna rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: naturalnie... IP: 151.112.27.* 14.05.02, 03:12 piffo Me - zoladkowa gorzka jest istotnie swietna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: naturalnie... IP: *.au.poznan.pl 14.05.02, 09:43 Piwo (Bractwo lub Brackie, Heveliusz Kaper, Mocne Polskie, ciemne piwa) i wina, glownie biale wytrawne lub polwytrawne. Lubie tez kolorowe wodki i bardzo slodkie likiery i kremy, ale w bardzo malych ilosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
fxx Re: Jaki alkochol najczęściej pijecie? 14.05.02, 10:56 BEER: Lech Pils (najczęściej), winko białe półwytrawne, a jako ex-barman polecam czerwoną Finlandię z tonikiem albo Żubrowkę z sokiem z czarnej porzeczki, no i Martini Bianco z wódką i sokiem pomarańczowym. PS. cider Strongbow (czy jakoś tak) z beczki, też ok. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś