Dodaj do ulubionych

Sylwester przed Zamkiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:51
Szykowałam się na sylwestra przed Zamkiem. Miała grać Drummachina.Członkowie
zespołu mówią, że Zamek w ostatniej chwili zrezygnował i zespół nie może
zagrać. Co się stało? Czy zawsze musi być jakaś zadyma z tym Sylwestrem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mark2 Re: Sylwester przed Zamkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:18
      lubię kolesi
    • vipunia Re: Sylwester przed Zamkiem 19.12.04, 20:35
      uuuu
      nastawiłam się na wyjście na drummachinę!
      to informacja tak na 100%?
      hmmm to co teraz...
      • majkau2 Re: Sylwester przed Zamkiem 21.12.04, 13:07
        juz wiadomo. wszystko sie odbedzie. okolo 23 zgra Perfect, ok. 1- Drum Machina
        • Gość: baba Re: Sylwester przed Zamkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:00
          Spotkałam chłopaków z zespołu i potwierdzili, że jednak grają.
          ok. 1 zaczynają.A więc grzaniec i w tango.
    • Gość: O A w Krakowie bawią się tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:48
      Bajm, T. Love, Wilki, Golec uOrkiestra i Skaldowie wystąpią podczas "Sylwestra
      z Gwiazdami na Rynku" w Krakowie. Uczestnikom zabawy rozdanych zostanie 2005
      obwarzanków. W tłumie hasać będzie 12 Lajkoników, a tuż przed północą kolędnicy
      poruszający się na szczudłach rozsypią 120 kg groszy, które mają przynieść
      szczęście. Jak zapowiedzieli we wtorek organizatorzy, tegoroczna zabawa na
      Rynku będzie największa i najdroższa z dotychczasowych. Jej koszt to milion
      złotych. "Ponad połowę tej sumy pokryją sponsorzy" - zapewniła Agnieszka
      Gilarska, dyrektor Krakowskiego Biura Festiwalowego. A co na to NATO? A co na
      to Poznań? Poznań na to nic!
      • Gość: sylwek a w Poznaniu brak sponsora! IP: 81.210.121.* 21.12.04, 16:38
        Kulczyk na przesluchaniu i nie ma kto zasponsorować
        • Gość: dr huckenbush Re: a w Poznaniu brak sponsora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:49
          No pewno, bo gdyby nie Kulczyk to w Poznaniu by sie nic nie dzialo, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka