Gość: otpor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:27 podobalo mi sie kiedy tanczyli razem. ale nie jednoczesnie, ale razem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:58 piekielnie dobry spektakl; widziałem; moje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:44 Trzeba koniecznie coś zrobić, żeby ten spektakl mogła obejrzeć większa ilość ludzi.Bo to jest nie tylko bardzo dobre. To jest przede wszystkim piękna i uniwersalna historia, ktora daje nadzieję i wiarę, porusza i sprawia, że człowiek wychodzi podniesiony na duchu. Obowiązkowe dla wszystkich , duchowo i fizycznie połamanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria Re: Taniec z głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:59 W Poznaniu odbywa soię wiele b.fajnych spektakli baletowych.Podniecacie sie tym, że historia opowiada o autentycznym nieszczęsciu. Czy to nie jest trochę postawa jak z TVN - szuknie krwi i sensacji? Pogoń za nieszczęściem? Spektakl fajny ale z tym entuzjazmem to trochę wstrzemięźliwości przydałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Bez sensu 26.12.04, 22:30 O co Ci chodzi? Jakie nieszczęście? To że laska jest o kulach to jakieś wielkie nieszczęście. Może się zabrać za taniec na wózkach albo dalej robić "nie szablonowe" przedstawienia o kulach. Ludzie sami jesteście nieszczęśliwi wrzucając niepełnosprawnych i nieszczęście do jednego wora. Znów ten stereotyp. Sebastian M. - Poznańczyk, optymista. Od 28 lat na wózku, dwukrotny Mistrz Polski (2003, 2004) w tańcu na wózkach w kategorii Duo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowska Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:36 Jeszcze raz gratuluję spektaklu. I rzecz jasna tych czterech komentarzy przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś