Dodaj do ulubionych

Taniec z głowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 23:27
podobalo mi sie kiedy tanczyli razem. ale nie jednoczesnie, ale razem.
Obserwuj wątek
    • Gość: witek Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:58
      piekielnie dobry spektakl; widziałem; moje gratulacje
    • Gość: lilka Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:44
      Trzeba koniecznie coś zrobić, żeby ten spektakl mogła obejrzeć większa ilość
      ludzi.Bo to jest nie tylko bardzo dobre. To jest przede wszystkim piękna i
      uniwersalna historia, ktora daje nadzieję i wiarę, porusza i sprawia, że
      człowiek wychodzi podniesiony na duchu. Obowiązkowe dla wszystkich , duchowo i
      fizycznie połamanych.
    • Gość: beria Re: Taniec z głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:59
      W Poznaniu odbywa soię wiele b.fajnych spektakli baletowych.Podniecacie sie
      tym, że historia opowiada o autentycznym nieszczęsciu. Czy to nie jest trochę
      postawa jak z TVN - szuknie krwi i sensacji? Pogoń za nieszczęściem? Spektakl
      fajny ale z tym entuzjazmem to trochę wstrzemięźliwości przydałoby się.
      • mantis77 Bez sensu 26.12.04, 22:30
        O co Ci chodzi? Jakie nieszczęście? To że laska jest o kulach to jakieś wielkie
        nieszczęście. Może się zabrać za taniec na wózkach albo dalej robić "nie
        szablonowe" przedstawienia o kulach. Ludzie sami jesteście nieszczęśliwi
        wrzucając niepełnosprawnych i nieszczęście do jednego wora. Znów ten stereotyp.

Sebastian M. - Poznańczyk, optymista. Od 28 lat na wózku, dwukrotny Mistrz
        Polski (2003, 2004) w tańcu na wózkach w kategorii Duo.
    • Gość: ostrowska Re: Taniec z głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:36
      Jeszcze raz gratuluję spektaklu. I rzecz jasna tych czterech komentarzy przede
      mną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka