Gość: marcin IP: 193.29.205.* 27.12.04, 17:02 Zastanawiam sie wlasnie gdzie w Poznaniu znajduja sie miejsca w ktorych udostepniony jest darmowy dostep do internetu za pomoca sieci WiFi. Moze stworzzmy taka liste miejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:14 widzialem hot-spota w cafe Głos a reszte znajdziesz na stronie operatorów ja wiem ze na pewno era to udostepnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 27.12.04, 22:44 jest w budynku głównym Akademii Ekonomicznej (ul Niepodległości 10) na drugim piętrze. Jest bardzo dużo miejsca. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:38 Jeden w terminalu na Ławicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 04.01.05, 19:20 Centrum Finansowe, Pl.Andersa 5 Port Lotniczy Ławica Rynek Hotel Trawiński ul. Żniwna 2 Międzynarodowe Targi Poznańskie Salon Idea Wierzbięcicie Hotel Gromada Poznań Port Lotniczy Poznań Ławica Salon IBM Poznań Hotel Orbis Polonez Międzynarodowe Targi Poznańskie Salon Idea Poznań Hotel Mercure Poznań Hotel Merkury Hotel Pałac Wąsowo Hotel Park Hotel Polonez Hotel Poznań Lotnisko Ławica Międzynarodowe Targi Poznańskie Międzynarodowe Targi Poznańskie II Ratusz Salon firmowy sieci ERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:23 Restauracja Sioux na Starym Rynku. Nie wiem czy czasem w Starym Browarze (ale chyba nie w calym, a w jakis sklepach) nie ma WiFi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hot-spoty w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 05.01.05, 17:52 podobno cale 2 pietro w browarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stwórzmy liste takich miejsc IP: *.icpnet.pl 13.01.15, 12:38 Aktualną ;) Odpowiedz Link Zgłoś