yomama 03.01.05, 16:09 Czy ktos zna....dobrego fachowca....????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: 193.29.205.* 03.01.05, 20:48 byl taki jeden - Pawel - w Kameleonie na wroclawskiej , w czesniej w laurencie w Kupcu. Ale zniknął. a to co robil z klakami i za jakia kaske to szok! ale przejdz sie do Kameleona - niektorzy troche sie tam od niego nauczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:22 Estravaganza - Maciej Alcina Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! 03.01.05, 21:34 Jeszcze cena:)))) ile kosztuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szycha80 Iza Bryze 04.01.05, 08:00 salon ISSE, ul.Słomiana 6, tel. 8269009, cena w zależnosci od tego co chcesz, zeby zrobiła. najlepiej zadzwoń i sie dowiedz. jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:44 Nia ma w Poznaniu dobrego fryzjera,najblizej w Gnieznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek 1944 Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:08 sprawdz mistrza zbyszka w salonie daga przy ul.mickiewicza super stylista Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! 04.01.05, 10:42 a ja jesrem bardzo zadowolona ze zwyklej fryzjerki osiedlowej. babka zawsze doradzi, zapyta i zrobi tak jak chce klientka, a to chyba wazne.... os. armii krajowej 101, babka ma na imie Gosia, tel 875-93-33 zwykle strzyzenie kosztuje u niej 20 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:56 wkurzyłes mnie!! najlepsza fryzjerka ? trenerka polskiej kadry fryzjerów to pani Maria z salonu renesans urody na mickiewicza- jest rewelacyjna - chodzę do niej od 2 lat i ludzie mnie wciąż zaczepiają i pytają kto robi tak świetne fryzury. szczerze polecam :)) dość często bywam w gnieźnie /mam tam teściów :))/ i nic rewelacyjnego nie widziałam na ulicach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry fryzjer w Poznaniu poszukiwany!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:58 Polecam pana Grzegorza - Studio Atelier (2 brama za Okrąglakiem na Mielżyńskiego). Tel. 851-71-90. Za strzyżenie bierze 50 zł(nie najgorzej), ale to co wyrabia z nożyczkami to majstersztyk. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś