Dodaj do ulubionych

Koszykówka - historia Lecha Poznan

IP: *.icpnet.pl 04.01.05, 18:48
Wiem, że na tym forum wpisuje się wiele starszych osób, doskonale
pamiętających lata świetności koszykarskiej drużyny Lech Poznań. Szukałem
wszędzie wyników paru meczy w europejskich pucharach Lecha i niestety nie
znalazłem. Chodzi mi o wyniki następujących spotkań:
Lech Poznań - Fc Barcelona
Fc Barcelona - Lech Poznań
Lech Poznań - Fc Bologne
Fc Bologne - Lech Poznań
Lech Poznań - Panathinaikos Ateny
Panathinaikos Ateny - Lech Poznań
Z góry dziękuję Wszystkim pomocnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzichu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Cezary Re: Koszykówka - historia Lecha Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 09:06
      Dlaczego admin nie skasował jescze tego frajera-oszusta-statystyka?
      • redakcja Re: Koszykówka - historia Lecha Poznan 05.01.05, 20:07
        Już skasowałem. Dziękuję za obywatelską postawę.

pozdrawiam
        Błażej Wandtke
        • Gość: zbulwersowany Re: Koszykówka - historia Lecha Poznan IP: *.icpnet.pl 05.01.05, 22:38
          "Obywatelska postawa" ?? Raczej konfidenctwo lub właąenie w dupę no ale
          dziennikarze to lubią więc ok, niech już tak zostanie.

Co do tematu to generalnie jestem oburzony zachowaniem niby poważanego
          dziennikarza w Poznaniu. Czy Pan Wandke ma jakiś swój prywatny regulamin
          konkursu ?? Czy Pan Wandke nie przeczytał w swojej gazecie o tym iż sami
          dziennikarze zachęcają do skorzystania z różnych źródeł ?? Skoro ktoś kto
          próbuje zdobyć informacje jest tutaj traktowany w ten sposób to dlaczego inni
          są traktowani inaczej a nie na równi, przecież żyjemy w wolnym i równym kraju.
          Skoro wolno na tym forum pytać o podwyżke sieciówek, o pogode w przyszłym
          tygodniu, o to ile kawy się leje w sejmie to dlaczego nie można się spytać o
          coś ze sportu ?? Złe podforum ?? Przeglądałem forum sportowe i tam zostały
          wykasowane podobne tematy. Śmiech na sali. Czy szaradzista nie może skorzystać
          ze słownika synonimów ?? Czy lekarz nie moż skorzystać z encyklopedi
          medycznej ?? To co robi Pan tutaj, Panie Wandke to szczyt bezczelności a
          oskarżanie kogoś kto szuka informacji o oszustwo jest w ogóle jakimś
          nieporozumieniem. Następnym razem proponuje zrobić konkurs z jednym pytaniem na
          które nikt nie zna odpowiedzi, nikt nie wygra, dziennikarze Wyborczej będą
          wniebowzięci bo wygrali pojedynek z kibicami i nawet nie będzie potrzeby
          wyrzucać tematy z forum. Panie Wandke to jest zabawa, Pan widocznie w
          dzieciństwie byl wyrzucany z piaskownicy albo pana babki z piasku były deptane
          przez rówieśników ponieważ nie umie sie Pan sam bawić a w dodoatku psuje Pan
          zabawe innym. Współczuje Gazecie Wyborczej takiego dziennikarza. Nie pozdrawiam
          ale oczekuje jasnej i przejrzystej odpowiedzi i przeprosin dla ludzi których
          Pan tu bezpodstawnie oskarżył i neisłusznie skrzywdził.
          • Gość: Cezary Re: Koszykówka - historia Lecha Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:31
            Zbulwersowany! Jesteś zwykłym idiotą! I tylko tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka