Gość: Armand IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 15:43 Ludziska widzieliście to?????? Czy ktoś zginął?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukaszbandi Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 18:05 Wykolejenia tramwajów mają czasem miejsce i raczej od tego sie nie ginie tylko czeka, aż wstawia pojazd w szyny. No chyba, że tym razem był to jakis poważny wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-jo Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:18 Podobno zostały rozbite też przy tej okazji dwa samochody. O ofiarach nic nie wiem. Wiem tylko, że z Grunwaldu to ciężko było dzisiaj wyjechać, bo: a) Dąbrowskiego zakorkowane z powodu wypadku aż do Ogrodów, b) kolizja aut na Grunwaldzkiej, c) potrącenie chłopca na krzyżóce Bukowska - Przybyszewskiego. Czarna seria jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 18:08 Podobno wjechał do teatru nowego na wieczorny seans. Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 19:18 Jeszcze nie oszacowano strat w ludziach, wiadomo jednak ze ofiary beda liczone w setkach. Prawdopodobnie jeszcze dzis A.Kwasniewski po dobranocce poinformuje narod o tej straszliwej tragedii. Z tego co slyszalem to flagi polskie juz zostaly opuszczone do polowy, zza oceanu plyna oferty pomocy finansowej, a wszystkie gazety juz zaczely szykowac do wtorkowych wydan specjalne dodatki poswiecone tej tragedii. Laczmy sie w bolu z rodzinami ofiar. Zapalmy swieczke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO-jo Cha, cha, cha! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:22 Twój powalający dowcip rozłożył mnie na klawiaturze. Cha!! I jeszcze raz cha!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 21:14 Kurcze, a mnie uczyli,że z chorób i tragedii się nie żartuje, bo można je ściągnąć na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 23:48 A jaka to choroba albo tragedia spotkala pasazerow feralnego tramwaju ? Oprocz opoznien, oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 23:52 Na szczęście żadna. Ale w Twoim "nibyśmiesznym" poście napisałeś, takie cuda, że aż ciarki przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 11.01.05, 00:14 To rzeczywiscie straszne... Odpowiedz Link Zgłoś