Dodaj do ulubionych

Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach

IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 15:43
Ludziska widzieliście to?????? Czy ktoś zginął??????
Obserwuj wątek
    • Gość: lukaszbandi Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 18:05
      Wykolejenia tramwajów mają czasem miejsce i raczej od tego sie nie ginie tylko
      czeka, aż wstawia pojazd w szyny. No chyba, że tym razem był to jakis poważny
      wypadek?
      • Gość: Jo-jo Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:18
        Podobno zostały rozbite też przy tej okazji dwa samochody. O ofiarach nic nie
        wiem.
        Wiem tylko, że z Grunwaldu to ciężko było dzisiaj wyjechać, bo: a) Dąbrowskiego
        zakorkowane z powodu wypadku aż do Ogrodów, b) kolizja aut na Grunwaldzkiej, c)
        potrącenie chłopca na krzyżóce Bukowska - Przybyszewskiego.
        Czarna seria jakaś.
    • Gość: M Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach IP: *.icpnet.pl 10.01.05, 18:08
      Podobno wjechał do teatru nowego na wieczorny seans.
    • kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 19:18

Jeszcze nie oszacowano strat w ludziach, wiadomo jednak ze ofiary beda liczone w setkach.
      Prawdopodobnie jeszcze dzis A.Kwasniewski po dobranocce poinformuje narod o tej straszliwej tragedii. Z tego co slyszalem to flagi polskie juz zostaly opuszczone do polowy, zza oceanu plyna oferty pomocy finansowej, a wszystkie gazety juz zaczely szykowac do wtorkowych wydan specjalne dodatki poswiecone tej tragedii.
      Laczmy sie w bolu z rodzinami ofiar.
      Zapalmy swieczke..
      • Gość: JO-jo Cha, cha, cha! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:22
        Twój powalający dowcip rozłożył mnie na klawiaturze. Cha!! I jeszcze raz cha!!
      • pan.nikt Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 21:14
        Kurcze, a mnie uczyli,że z chorób i tragedii się nie żartuje, bo można je
        ściągnąć na siebie.
        • kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 23:48
          A jaka to choroba albo tragedia spotkala pasazerow feralnego tramwaju ?
          Oprocz opoznien, oczywiscie...
          • pan.nikt Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 10.01.05, 23:52
            Na szczęście żadna. Ale w Twoim "nibyśmiesznym" poście napisałeś, takie cuda,
            że aż ciarki przechodzą.
            • kuszacy_witas Re: Tramwaj sie wykoleił na Jeżycach 11.01.05, 00:14
              To rzeczywiscie straszne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka