Dodaj do ulubionych

Polecimy z Poznania do Berlina?

IP: *.icpnet.pl 12.01.05, 19:37
Z Poznania do Krakowa w godzinę?? Byłoby wprost rewelacyjnie!!! Często z
mężem bywam w Krakowie...bywalibyśmy częściej gdyby nie ten czas
podróży...Połączenie lotnicze jak najbardziej potrzebne- pytanie tylko, czy
nasze portfele to wytrzymają?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Polecimy z Poznania do Berlina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:59
      Nie ma juz połączeń lotniczych Berlina z Hamburgiem, ponieważ pociągiem
      dzielące te miasta 300 km pokonuje się w dwie godziny. Z centrum Poznania do
      centrum Berlina wygodnym ekspresem jedzie sę trzy godziny. Biorąc pod uwagę
      dojazdy na lotniska, odprawy samolotem wyjdzie na to samo, a będzie dużo
      drożej. Szkoda zwracac sobie głowę pomysłami z połaczeniem lotniczym Poznania
      ze stolica Niemiec, z góry wiadomo, że skończy sie to plajtą. Natomiast do
      Krakowa warto próbować, ponieważ sześć godzin w brudnym Wielkopolaninie to
      żadna przyjemność.
      • Gość: benek a ja kocham Rotterdam,kiedy tam za 50euro? IP: *.icpnet.pl 12.01.05, 23:34
      • Gość: RAUBER Re: Polecimy z Poznania do Berlina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:09
        To jest tylko 6 godzin. Pomyśl o podrózy do Zakopca, o połowę dłużej się jedzie.
        A waunków jazdy nie da się komentować ;)
    • Gość: Andy Co to za firma IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 13.01.05, 00:14
      adres tej firmy to www adviser-air pl
      oni nie maja zadnego doswiadczenia w rejsach kursowych
      • Gość: Rodak Re: Co to za firma IP: 142.94.86.* 13.01.05, 05:25
        Czy jest polaczenie lotnicze z Poznania do Frankfurtu nad Menem?
        To jest naprawde wazny port lotniczy. Tam mozna sie przesias i latac niemal
        wszedzie.
        Berlin sie nie liczy w polaczeniach miedzynarodowych.
    • Gość: Michał -ziutek Poznan-Dublin- ile jeszcze mamy czekać Panowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:42
      aqq
    • Gość: JANKA Re: Polecimy z Poznania do Berlina? IP: 195.205.51.* 13.01.05, 13:38
      JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!!!
    • Gość: ag Re: Polecimy z Poznania do Berlina? IP: *.atol.com.pl 13.01.05, 13:49
      Ponoć zgodnie z prawem nie wolno uzwac w nazwiskach "y" jak słychac "j". Czy
      dotyczy to jakichś wybrańców.
    • Gość: zofia Re: Polecimy z Poznania do Berlina? IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 14.01.05, 11:58
      BARDZO SIE UCIESZYLAM ZE BEDZIE POLACZENIE POZNANIA Z KRAKOWEM BO RAZ W ROKU
      JADE DO SIOSTRY DO NOWEGO SACZA I STRASZNIE SIE DLUZY TA PODROZ
      WIELKOPOLANINEM . NIESTETY MINA MI ZZEDLA GDY DOWIEDZIALAM SIE O CENIE MAM
      NADZIEJE ZE Z CZASEM CENA SIE OBNIZY .JAKBY KOSZTOWALO 200 ZL W OBIE STRONY
      TO WIELU BYLOBY STAC
      MAM NADZIEJE ZE DOCZEKAM TEJ CHWILI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka