Dodaj do ulubionych

BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!!

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 00:03
sprawa zostala juz poruszona w innym watku, ale warto jeszcze raz napluc na
scierwo>:((( zainteresowanych odsylam do watku "Dom Vikingów - Przepraszam czy
tu biją?", zaznajomionych z tematem zachecam zas do:

- olania tej MELINY
- antyreklamy wsrod znajomych, rodziny, w pracy etc.
- jesli ktos ma dojscie do jakis "prasowych" wtyczek, to niech sprobuje sprawe
pchnac w ten sposob
- zachecam sama REDAKCJE GW do "pochlebnego" artykulu na temat wspomnianej
meliny

nie uwazam, aby reakcja byla przesadzona - z opisu wynika, ze chamstwo i
brutalnosc sa w tej knajpie na porzadku dziennym. sprawmy zatem, aby
wlascicielom nie dawalo to tyle satysfakcji=zysku. pozdrawiam.

DOM VIKINGOW SUCKS>:(((!!!

PS moze jednak da sie cos zrobic akcja forumowa, moze...:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gregor Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 00:13
      Całkowicie popieram - ani grosza tam nie zostawię i nie dam też tego zrobić
      nikomu znajomemu. Do GW apeluję o reakcję!
      G.
      • Gość: couleur3 Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 00:30
        Jak najbardziej , trzeba próbować uderzyć tam , gdzie boli , czyli po kieszeni.
        Bojkot popieram !
        • Gość: PiotrB Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.au.poznan.pl 23.05.02, 09:25
          Popieram bojkot!!! Trudno jest przechodzić z chamstwem do codziennego porządku.
    • Gość: JP 2 Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.02, 10:33
      Mysle ze najlepiej poprosic muzulmanskich fundamentalistow oni wiedza jak to
      zalatwic .
    • fxx Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! 23.05.02, 12:37
      Spox, przekażę znajomym...
      • Gość: PiotrB Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.au.poznan.pl 23.05.02, 12:46
        Napisalem opinie tej knajpy (oczywiscie negatywna) w serwisie mlask.pl, gdzie prezentowane sa lokale w
        poszczegolnych regionach Polski. Przekaze tez znajomym.
        • Gość: Dzidka Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.datastar.pl 23.05.02, 13:57
          Zajrzałam tam, ale nie znalazłam miejsca dla wyrażania takich opinii, gdzie to jest?
          • Gość: canemuto otoz... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 14:15
            ...nalezy wejsc na:

www.mlask.home.pl/lokal.php?id=0&id_lokal=1075&lok=1&page=0&max=56

pod opisem lokalu znajduje sie okienko "Dodaj swoj komentarz". wpisujemy,
            podpisujemy sie i wziuuu - kolejny gwozdz do trumny;))) pozdro.
    • Gość: ddd Re: BOJKOT DOMU VIKINGOW NA STARYM RYNKU!!! IP: *.kki.krakow.pl 23.05.02, 13:50
      Czesc
      Co prawda mieszkam w Krakowie ale bywam w Poznaniu i kilka razy bylem w tej
      knajpie

Co mozna o niej napisac?
      Drogo, maly wybor piw i obsluga ktora oszukuje

Przylaczam sie do bojkotu, wiecej tam nie sie nie pojawie
      A co do bojkotu to mysle ze swiekszosc ludzi ktorzy tam przebywaja maja malo
      wspolnego z internetem i sie to tego protestu nei przylacza

Pozdrawiam

Ps. Jakie sa fajne knajpki w Poznaniu (z klimatem, bez karkow i tym podobnych)
      • Gość: canemuto BOJKOT SCIERWA>:((( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 14:07
        Gość portalu: ddd napisał(a):

> Czesc
        > Co prawda mieszkam w Krakowie ale bywam w Poznaniu i kilka razy bylem w tej
        > knajpie
        witam:) ehhh... Krakow i te knajpy wokol starego. jak dla mnie mistrzostwa
        swiata!

> Co mozna o niej napisac?
        > Drogo, maly wybor piw i obsluga ktora oszukuje
        jak zatem widac chamstwo niejedna ma twarz...

> Przylaczam sie do bojkotu, wiecej tam nie sie nie pojawie
        > A co do bojkotu to mysle ze swiekszosc ludzi ktorzy tam przebywaja maja malo
        > wspolnego z internetem i sie to tego protestu nei przylacza
        ale, ale... sam napisalem, ze internet tutaj nie pomoze - chodzi mi jednak o to,
        ze forumowicze maja swoich znajomych i rodzine, ci maja znajomych i rodzine itd.
        itd. i na tym moze opierac sie powodzenie akcji:) nie chodzi o wspolne hobby
        jakim jest internet, ale o wspolna niechec do chamstwa i oszustwa. jesli sie
        przylozymy, to fama sie rozejdzie.

> Pozdrawiam
        pozdro:)

> Ps. Jakie sa fajne knajpki w Poznaniu (z klimatem, bez karkow i tym podobnych)?
        polecam
        - "Hipokryzja Cafe" (na narozniku ul. wronieckiej i kramarskiej)
        - "Pod Korona" (kawalek dalej, na ul. Kramarska)
        - "Chelsea" (ul. Sieroca, odchodzaca od Paderewskiego),
        - "Charyzma" (ul. slusarska).
        - "Unreal" ul. Klasztorna (odcinek pomiedzy Wielka i Wozna)

a odradzam:
        - "Stare Kino" i "Pod Minoga" (kiedys klimat, teraz miejsce spotkan pseudo-
        awangardy i pijanej holoty, obsluga chamska, jedyny atut to godziny otwarcia,
        chyba najdluzej w okolicach starego rynku)
        - "Czarna Owca" disco z dziwnym klimatem
        - "Harrys Pub" (melina)
        - "Klepsydra" (melina)

tyle przychodzi mi do glowy w tym momencie. pozdro:)
        • Gość: Dzidka Moje typy żarełkowe :-) IP: *.datastar.pl 23.05.02, 14:10
          Polecam "Chimerę", róg Dominikańskiej i Żydowskiej. A z nie sródmiejskich: restauracja Fryga na Czarnej Roli.
          Niskie ceny bardzo, za to kuchnia fantastyczna, ręcznie robione pierogi i te sprawy. Wystrój może mało przytulny,
          ale też ma coś w sobie
          • Gość: canemuto moim... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 14:20
            ...numero uno pozostaje niezmiennie Tivoli - ach, ta pizza Tre Fromaggi mlask
            mlask:))) te zapiekanki (wuja franka), te zupy (serowa)... rozmarzylem sie:)))

jakas jeszcze? rzadko odwiedzam restauracyjki (z racji skromnego budzetu:)
            takze moja wiedza w tym teamcie nie jest zbyt wielka. mam pytanie - byl ktos w
            bazanciarni gesslerowej? faktycznie taki "wypas":)?
            pozdro.
            • Gość: bula Benelux IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 00:46
              Gość portalu: canemuto napisał(a):

> ...numero uno pozostaje niezmiennie Tivoli - ach, ta pizza Tre Fromaggi mlask
              > mlask:))) te zapiekanki (wuja franka), te zupy (serowa)... rozmarzylem sie:)))
              >
              > jakas jeszcze? rzadko odwiedzam restauracyjki (z racji skromnego budzetu:)
              > takze moja wiedza w tym teamcie nie jest zbyt wielka. mam pytanie - byl ktos w
              > bazanciarni gesslerowej? faktycznie taki "wypas":)?
              > pozdro.

Poprzednio była tam zajebista knajpka pt. BENELUX
              Szkoda że się skończyła.
              Powiem inaczej ja tam się wiele razy skończyłem :))))))
              smutny bula
              • Gość: canemuto mam wrazenie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 02:04
                ...,ze benelux byl po drugiej stronie starego rynku - w tym miejscu gdzie
                teraz jest bazanciarnia gesslerowej. chyba, ze mowimy o innym lokalu. pozdro.
                • Gość: Camara Re: mam wrazenie... IP: 217.96.35.* 24.05.02, 07:43
                  Bażanciarnia - zdecydowanie odradzam - drogo i kiepsko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka