Gość: fgdf IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.05.02, 19:20 Czy poznaniowi i jego inwestycjom nie przydałaby się strona www z prawdziwego zdarzenia? Nawet zapyziałe katowice mają jakomś ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 19:48 Gość portalu: fgdf napisał(a): > Czy poznaniowi i jego inwestycjom nie przydałaby się strona www z prawdziwego > zdarzenia? Nawet zapyziałe katowice mają jakomś ! A o jakiej tematyce kolega chce mieć stronę?? Ogólnie o Poznaniu Inwestyje w Poznaniu Seris informacyjny Poznania Prosze sprecyzować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.05.02, 13:53 Inwestycje w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 17:47 Gość portalu: fgdf napisał(a): > Inwestycje w Poznaniu a to spokojnie, ja czyli P.B od lipca będę działał w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.policom.com.pl 25.05.02, 17:49 no to powodzenia i nie zapomnij o inwestycjach już ukończonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 19:39 Gość portalu: noc napisał(a): > no to powodzenia > i nie zapomnij o inwestycjach już ukończonych Spoko, sam jednak strony robić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdf Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.05.02, 19:02 Możesz na nas liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 21:35 Gość portalu: fgdf napisał(a): > Możesz na nas liczyć może się upomnę, no bo przecież nie będę biegał po całym mieście z cyfrówką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.policom.com.pl 28.05.02, 14:48 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: fgdf napisał(a): > > > Możesz na nas liczyć > > może się upomnę, no bo przecież nie będę biegał po całym mieście z cyfrówką ja się na tym nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Nowa strona o Poznaniu IP: *.wskiz.poznan.pl 29.05.02, 12:00 Gość portalu: noc napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: fgdf napisał(a): > > > > > Możesz na nas liczyć > > > > może się upomnę, no bo przecież nie będę biegał po całym mieście z cyfrówk > ą > > ja się na tym nie znam > > szkoda Odpowiedz Link Zgłoś