Dodaj do ulubionych

Klub z dobrą, muzyką i fajnymi facetami ok 30?

24.01.05, 10:53
Witajcie,
Szukamy z koleżanką dobrych klubów z muzyką przy której można zaszalec na
parkiecie - od afro, latino po dance i techno. Kubów, gdzie bawią się
normalni faceci ok 30, a nie same najarane małolaty. Wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Klub z dobrą, muzyką i fajnymi facetami ok 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:32
      Kiepskiej muzy Agnes słuchasz, ale rozumiem, że po prostu lubisz tańczyć, a
      muza jest mniej ważna, prawda? Facetów i muzykę jakiej szukasz znajdziesz w
      takich miejscach jak Charyzma, Zak, sądzę też że w Muchos Potatos (jak nazwa
      wskazuje i mają tam dużą salę tanczną na dole) W poszukiwaniu dobrej muzyki,
      (tańce rzadziej, ale zdarzają się), polecam też wybrać się do Kisielic. Tam są
      mężczyźni w tym sympatycznym wieku, ale muzyka cięższa, bardziej do słuchania
      niż do tańczenia, dje są jednak na bieżąco z nowościami. No i ja tam bywam ;-)
      • slogana Kisielice 25.01.05, 14:38
        W Zaku bylam tylko raz. Troche kiepska lokalizacja.
        W Charyzmie, o ile wiem, sa tance. Ale z cala pewnoscia to nie jest latino
        disco czy cos w tym stylu ;)
        W Kisielicach bywalam kiedys bardzo czesto - moze nawet sie "spotkalismy"
        Obserwatorze, kto wie :) Tam jest sporo kulturoznawcow i pojechanych
        artystow ;).

Do zobaczenia Obserwatorze :)

• Gość: RYŚ Re: Klub z dobrą, muzyką i fajnymi facetami ok 30 IP: 193.29.205.* 24.01.05, 16:26
      Sprawdźcie w Słodowni. Jest Esencja i Pub. Małolatów absolutny brak.
    • le_tigre Re: Klub z dobrą, muzyką i fajnymi facetami ok 30 24.01.05, 19:03
      polecam remizy osp
      • Gość: Lucyfer Re: Klub z dobrą, muzyką i fajnymi facetami ok 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:50
        A ja bar Przysmak na Podgórnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka