arh 07.02.05, 20:34 ZACHĘCAM DO SPOJRZENIA CO TO WSPÓŁCZESNA ARCHITEKTURA I JAK MOŻE SIĘ ONA WPISYWAĆ W OTOCZENIE.PROSZĘ NIE PORÓWNYWAĆ Z ARSENAŁEM I ALFAMI. www.fta.pl/?s=47&id=164&pr=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAUBER Re: JESZCZE RAZ DOMINIKAŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:22 Arh, to się nei wpisuje w otoczenie. Naprawdę. To nawet nie pasuje do PGK czy Collegium Altum. Wybacz ale ten projekt jest koszmarny, nie forsuj oszpecania miasta czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arh marcinek Re: JESZCZE RAZ DOMINIKAŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:26 brak tobie wrażliwości.czy ty wiesz co to znaczy się wpisać w przestrzeń.zadaj sobie sam to pytanie?zapewniam ciebie że kiedyś zmienisz zdanie, kiedy zobaczysz, że inni myslą tak jak ja.pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: JESZCZE RAZ DOMINIKAŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:28 Podoba mi się nowoczesna architektura, żałuję, że Deptak nie będzie miał formy "pieska", ale ten projekt jest moim zdzniem beznadziejny, albo wizualka słaba, taki klockowaty się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matiusz Re: JESZCZE RAZ DOMINIKAŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:31 Boze!!! Co za paskudztwo??? Odpowiedz Link Zgłoś