Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:56 Pracoholizm to choroba, którą trzeba leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login18 Re: Pracoholicy 02.06.02, 09:48 błeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: Pracoholicy IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 14:37 Chciałbym się zarazić nią na jakies pół roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Pracoholicy 09.06.02, 14:59 Gość portalu: PiotrB napisał(a): > Chciałbym się zarazić nią na jakies pół roku :-) Rozumiem, pracoholizmem. Ale z powodu goniących terminów, zrzędzenia żony, czy braku siana? Ja mogłabym być pracoholiczką, ale za kasę. Wstyd to pisać (o co zostanę posądzona), ale na nadmiar siana nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: Pracoholicy 09.06.02, 19:20 czarna_pantera_102 napisał(a): > Gość portalu: PiotrB napisał(a): > > > Chciałbym się zarazić nią na jakies pół roku :-) > > Rozumiem, pracoholizmem. Ale z powodu goniących terminów, zrzędzenia żony, czy > braku siana? Ja mogłabym być pracoholiczką, ale za kasę. Wstyd to pisać (o co > zostanę posądzona), ale na nadmiar siana nie narzekam. A co chciałabys robić czarna.....pantero? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Pracoholicy 09.06.02, 19:50 stanislaw.pak napisał(a): > czarna_pantera_102 napisał(a): > > > Gość portalu: PiotrB napisał(a): > > > > > Chciałbym się zarazić nią na jakies pół roku :-) > > > > Rozumiem, pracoholizmem. Ale z powodu goniących terminów, zrzędzenia żony, > czy > > braku siana? Ja mogłabym być pracoholiczką, ale za kasę. Wstyd to pisać (o > co > > zostanę posądzona), ale na nadmiar siana nie narzekam. > > A co chciałabys robić czarna.....pantero? > 1. pracować 2. czarna-pantera_102 to mój nick. nie zauważyłam by były tam jakieś trzy kropki. the end Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: Pracoholicy 09.06.02, 20:01 czarna_pantera_102 napisał(a): > > A co chciałabys robić czarna.....pantero? > > > > 1. pracować > 2. czarna-pantera_102 to mój nick. nie zauważyłam by były tam jakieś trzy kropk > i. > the end Jeżeli masz 102 lata to nie masz szans! Jeżeli umiesz 102 rzeczy to jestes super! Jeżeli spieprzyłas 102 sprawy to jestes OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Pracoholicy 09.06.02, 21:01 stanislaw.pak napisał(a): > > > > A co chciałabys robić czarna.....pantero? > > > > > > > 1. pracować > > 2. czarna-pantera_102 to mój nick. nie zauważyłam by były tam jakieś trzy > kropk > > i. > > the end > > Jeżeli masz 102 lata to nie masz szans! > Jeżeli umiesz 102 rzeczy to jestes super! > Jeżeli spieprzyłas 102 sprawy to jestes OUT! Miałam nie pytać ale spytam - szans na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Pracoholicy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 21:34 czarna_pantera_102 napisał(a): > > Jeżeli masz 102 lata to nie masz szans! > > Jeżeli umiesz 102 rzeczy to jestes super! > > Jeżeli spieprzyłas 102 sprawy to jestes OUT! > > Miałam nie pytać ale spytam - szans na co? Myślę, że na bardzo dobrze płatną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.pak Re: Pracoholicy 09.06.02, 22:21 Gość portalu: P.B napisał(a): > czarna_pantera_102 napisał(a): > > > > Jeżeli masz 102 lata to nie masz szans! > > > Jeżeli umiesz 102 rzeczy to jestes super! > > > Jeżeli spieprzyłas 102 sprawy to jestes OUT! > > > > Miałam nie pytać ale spytam - szans na co? > > Myślę, że na bardzo dobrze płatną pracę. To własnie miałem powiedziec P.B. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: Pracoholicy IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 13:43 Gonią mnie terminy, no i trochę forsy też by się przydało... Odpowiedz Link Zgłoś