Gość: M IP: *.mercurypol.pl 17.02.05, 14:33 gdzie znajdę sklepy z odzieża indyjską, znam tylko ten na krakowskiej koło Starego Browaru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprice83 Re: sklepy indyjskie 17.02.05, 18:06 - na starym rynku jest jeden, po tej samej stronie co pub Dramat - w pasażu, nie pamietam nazwy, ale to pasaż przy Kociaku, taki z lustrami - koło rynku jezyckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:20 deptak(mniej wiecej na srodku)po tej stronie co SB 27grudnia w którejs bramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:15 Ale ten na 27 grudnia chyba nie prowadzi, a jedynie rozne mniejsze lub wieksze duperele - zreszta niektore bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:27 nie kłóć się;)ja mam zawsze rację;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: sklepy indyjskie 17.02.05, 23:52 > nie kłóć się;)ja mam zawsze rację;) I to cała Vikki. Ponowne wyrazy współczucia dla potencjalego "chłopa". Albo, bedzie miał chłopak przechlapane, albo trafi kosa na kamień, aż iskry polecą. Tylko uważaj, żebyście chaty nie spalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:02 ze mna zawsze jest ciekawie;)cokolwiek to znaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:04 a teraz spadam,bo zaraz bedzie maraton przez tel z moim ulubieńcem,wiec jak widac da sie ze mna wytrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:32 chwalisz się czy żalisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: sklepy indyjskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:42 zazdrościsz czy zazdrościsz??? Odpowiedz Link Zgłoś