Dodaj do ulubionych

Sroda w statystykach.

22.02.05, 10:44
Czyli jakiej szkoly nie konczyc aby nie byc bezrobotnym sredzianinem,jakie
mamy cykliczne festyny i inne ciekawe wiadomosci...

www.srodawlkp-powiat.pl/dir/zalacznik/wiadomosc/1170/s_srodawlkp.pdf
Obserwuj wątek
    • kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 22.02.05, 11:29
      Jakbym nie mieszkał w tym mieście to czytajac sobie "Sylwester w Środzie"
      pomysłabym sobie że to musi być jakaś ogromna impreza z artystami na scenie,
      godzinnymi fajeferkami ,mnustwem ludzi na rynku itd. Czy warto bylo wiec mydlic
      ludziom oczy wpisujac w imprezy Sylwester w środzie:)
    • duch3 Re: Sroda w statystykach. 22.02.05, 22:15
      Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturalne.

Średzkie Sejmiki Kulturalne
      Festyn bezpieczne miasto
      Sylwester na Rynku
      Festyn z okazji zakonczenia roku szkolnego
      Czwartki biblioteczne
      Dozynki

No wlasnie Kormoranie. A na ilu z tych imprez byles? O krotkie uzasadnienie
      prosze...
      • kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 09:52
        Na Sylwestrze na rynku bylem 2 razy w zyciu dlatego ze zawsze mam obawy ze
        przez przypadek ktos we mnie rzuci petarda. Bylem na spotkaniu w Bibliotece
        kiedy byl Pan Artur Barcis. Na Dozynkach bylem zawsze poczaszawszy od roku 1997
        do 2003. W 2004 wiadomo dlaczego nie bylem:)Na bezpiecznym miescie bylem 2 razy
        a na festynie z okazji zakonczenia roku szkolnego to nie powiem czy bylem bo
        nie bardzo sie orientuje czy kiedykolwiek byl taki festyn:)ta nazwa nic mi nie
        mowi:)
      • duch3 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 12:01
        Wiec moja doswiadczenia wygaldaja troche skromniej... 1 na sylwestra,
        pojedynczy udzial w SSK. A na "czwartki" chodzilem gdy w bilbliotece rzadzila
        jeszcze p. Bozena Urbanska. Taki to wyglada. Swoja droga ciekawe dlaczego nie
        wpisali Festiwalu Dzieci Niepelnosprawnych.
        Generalnie kiepsko to wyglada.
        • kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 12:27
          Tez sie nad tym zastanawialem dlaczego nie bylo nic o Festiwalu Dzieci
          Niepelnosprawnych. To w sumie przeciez najwieksza impreza w naszym miescie.
          Mozna powiedziec ze gdyby jeszcze media o tym wspomnialy wiecej to bylaby
          ompreza na skale ogolnopolska
          • natala77 Re: Średzkie sejmiki kultury 24.02.05, 16:54
            ooo. co to dzisiaj wyczytałam w prasie??
            -----PERFECT---
            • natala77 Re: Średzkie sejmiki kultury 24.02.05, 17:01
              ŚREDZKIE SEJMIKI KULTURY (PIERWSZY CZERWCOWY WEEKEND)
              - PERFECT (5 CZERWCA NA STADIONIE)

DNI POWIATU ŚREDZKIEGO (10-12 CZERWCA)
              - WILKI

no no no...
      • natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturalne 24.02.05, 17:07
        Czwartki biblioteczne to kiedyś było coś...
        //"Zaliczyłam" z połowę rodziny Złotopolskich i Klan też:P, Madzię i Stefana
        Karwowskich - Czterdziestolatków, obu panów z "Miodowych Lat" i jeszcze pare
        osób...//

> Średzkie Sejmiki Kulturalne
        > Festyn bezpieczne miasto
        > Dozynki
        - te znam, byłam

> Festyn z okazji zakonczenia roku szkolnego
        ? nie kojarzę dokładnie, ale może coś kiedyś się dzialo na rynku z tej okazji,
        glowy nie daję
        • natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 17.09.05, 21:12
          ciekawe czy wybory miss na stałe wpiszą się w kalendarz wydarzeń kulturalnych w Środzie...
          • kormoran7 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 17.09.05, 23:00
            Oby nie...
            • natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 19.09.05, 08:35
              Hahaha:P
              :)
              Ale może się tak stać, bo jakieś tam zainteresowanie- nie da się ukryć- wśród mieszkańców chyba przemawia na korzyść tej imprezy:|
              • kormoran7 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 19.09.05, 12:07
                Sredzianie maja sie na kim teraz wyzywac =>patrz forum gazety sredzkiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka