duch3 22.02.05, 10:44 Czyli jakiej szkoly nie konczyc aby nie byc bezrobotnym sredzianinem,jakie mamy cykliczne festyny i inne ciekawe wiadomosci... www.srodawlkp-powiat.pl/dir/zalacznik/wiadomosc/1170/s_srodawlkp.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 22.02.05, 11:29 Jakbym nie mieszkał w tym mieście to czytajac sobie "Sylwester w Środzie" pomysłabym sobie że to musi być jakaś ogromna impreza z artystami na scenie, godzinnymi fajeferkami ,mnustwem ludzi na rynku itd. Czy warto bylo wiec mydlic ludziom oczy wpisujac w imprezy Sylwester w środzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Sroda w statystykach. 22.02.05, 22:15 Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturalne. Średzkie Sejmiki Kulturalne Festyn bezpieczne miasto Sylwester na Rynku Festyn z okazji zakonczenia roku szkolnego Czwartki biblioteczne Dozynki No wlasnie Kormoranie. A na ilu z tych imprez byles? O krotkie uzasadnienie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 09:52 Na Sylwestrze na rynku bylem 2 razy w zyciu dlatego ze zawsze mam obawy ze przez przypadek ktos we mnie rzuci petarda. Bylem na spotkaniu w Bibliotece kiedy byl Pan Artur Barcis. Na Dozynkach bylem zawsze poczaszawszy od roku 1997 do 2003. W 2004 wiadomo dlaczego nie bylem:)Na bezpiecznym miescie bylem 2 razy a na festynie z okazji zakonczenia roku szkolnego to nie powiem czy bylem bo nie bardzo sie orientuje czy kiedykolwiek byl taki festyn:)ta nazwa nic mi nie mowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 12:01 Wiec moja doswiadczenia wygaldaja troche skromniej... 1 na sylwestra, pojedynczy udzial w SSK. A na "czwartki" chodzilem gdy w bilbliotece rzadzila jeszcze p. Bozena Urbanska. Taki to wyglada. Swoja droga ciekawe dlaczego nie wpisali Festiwalu Dzieci Niepelnosprawnych. Generalnie kiepsko to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Sroda w statystykach. 23.02.05, 12:27 Tez sie nad tym zastanawialem dlaczego nie bylo nic o Festiwalu Dzieci Niepelnosprawnych. To w sumie przeciez najwieksza impreza w naszym miescie. Mozna powiedziec ze gdyby jeszcze media o tym wspomnialy wiecej to bylaby ompreza na skale ogolnopolska Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Średzkie sejmiki kultury 24.02.05, 16:54 ooo. co to dzisiaj wyczytałam w prasie?? -----PERFECT--- Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Średzkie sejmiki kultury 24.02.05, 17:01 ŚREDZKIE SEJMIKI KULTURY (PIERWSZY CZERWCOWY WEEKEND) - PERFECT (5 CZERWCA NA STADIONIE) DNI POWIATU ŚREDZKIEGO (10-12 CZERWCA) - WILKI no no no... Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturalne 24.02.05, 17:07 Czwartki biblioteczne to kiedyś było coś... //"Zaliczyłam" z połowę rodziny Złotopolskich i Klan też:P, Madzię i Stefana Karwowskich - Czterdziestolatków, obu panów z "Miodowych Lat" i jeszcze pare osób...// > Średzkie Sejmiki Kulturalne > Festyn bezpieczne miasto > Dozynki - te znam, byłam > Festyn z okazji zakonczenia roku szkolnego ? nie kojarzę dokładnie, ale może coś kiedyś się dzialo na rynku z tej okazji, glowy nie daję Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 17.09.05, 21:12 ciekawe czy wybory miss na stałe wpiszą się w kalendarz wydarzeń kulturalnych w Środzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 17.09.05, 23:00 Oby nie... Odpowiedz Link Zgłoś
natala77 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 19.09.05, 08:35 Hahaha:P :) Ale może się tak stać, bo jakieś tam zainteresowanie- nie da się ukryć- wśród mieszkańców chyba przemawia na korzyść tej imprezy:| Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran7 Re: Cykliczne festyny i inne wydarzenia kulturaln 19.09.05, 12:07 Sredzianie maja sie na kim teraz wyzywac =>patrz forum gazety sredzkiej Odpowiedz Link Zgłoś