Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:02 :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 21:38 No co teraz? Przydałby się prawdziwy mężczyzna pod ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:49 no jest....ale kilka km dalej:((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 22:54 U mnie też bramka padła, więc to chyba ogólno gadu-gadany problem. Ja jednak jestem w gorszej sytuacji, bo moja żona też jest kilka km dalej, ale kilka tysięcy km. Oj, biedne my sierotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:59 ale wczoraj jak wyleciaalm z gg to chyba przez godzine nie mogłam wejść z powrotem:(((((((moi znajomi zreszta tez nie i fajne statusy sie pojawiły w związku z tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:04 Gość portalu: vikka napisał(a): > no jest....ale kilka km dalej:((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Sama wiesz, czemu dzisiaj tak jest ;-) Wytrzymaj te kilkanascie godzin, musimy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:06 nie wiem;) a czemu???;) hehehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:10 przepraszam,a co kogo obchodza Wasz sprawy?piszcie do siebie mejle jak Wam gg padlo,albo zalozcie blog,a nie zmuszajcie ludzi,by wchodzili na forum publiczne i widzieli mnostwo bezsensownych watkow!Robicie tu bajzel,a nie jest to Wasze forum prywatne. Proponuje troche powsciagnac ten ekshibicjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 23:19 Regulamin nie zabrania robienia bajzlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:28 a kto ci kaze to czytac???? watek zalozony dla pewnej osoby i ona wiedziala o co chodzi:) ty nie musisz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 23:21 Vikka, ufasz mu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:30 a cóż to za pytanie z gatunku osobistych???:) OCZYWIŚCIE,ŻE TAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 27.02.05, 23:44 To znaczy komu GG?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 27.02.05, 23:52 Dobre, omal się nie udławiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 01:04 GG czy G?;) temu drugiemu ostatnio ufam:P LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 28.02.05, 01:13 Jak daleko mu ufasz?, albo jak głęboko?? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Do VIKKI 28.02.05, 01:37 Teraz, tak sie zastanowiłe, bo to pora odpowiednia. A kto ci Vikki, tą bramkę tak dokładnie "skanował", że aż Ci ona padła?? uhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Do VIKKI 28.02.05, 11:54 Gość portalu: vikka napisał(a): > świntuch;) Dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Do VIKKI IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 10:28 Panie.Nikt, a żona wie co tu wyprawiasz z młodocianymi internautkami? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Do george 28.02.05, 11:52 A co ja takiego złego wyprawiam? Średniowiecze już dawno mineło. A ja jestem absolutnie wierny żonie. Aha z postów wynika, że VIKKA jest pełnoletnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Do george IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:00 może wg metryki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka my się z niktem dobrze bawimy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:12 i to najwazniejsze:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:03 ojjjj...baaaaaaaaaardzo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:10 na 20cm wgłąb;)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 22:11 Hmmmm, nieźle, nieźle... ładnych parę cm powyżej śrdniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:19 widziały gały co brały;) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 28.02.05, 22:56 Oj widzę, że dyskusja nabiera smaczku. Czy ktos tu mówił, że ja świntuszę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:01 ciekawe kto był tak bezczelny i nazwał Cię swintuchem:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 28.02.05, 23:14 No włąśnie!! Szczególnie, że przy Waszych dyskusjach, to ja wychodzę na purytanina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:29 no nie przesadzaj,to na widok Twoich zartów bym sie mogła zarumienic,gdybym niesmiała była:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 28.02.05, 23:35 Z Twoich wpisów wynika, że nieśmiałość nie jest twoją najmocniejszą stroną. Wrecz przeciwnie. Jesteś gorsza "świntuszka" niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:40 no nie jest,ale to chyba dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:03 Masz racje dobrze. Lubię kobiety bezpruderyjne, ale mądre. A te co się najbardziej rumienią, zazwyczaj.....ęeeeeee wiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:08 pan.nikt napisał: > A te co się najbardziej rumienią, zazwyczaj.....ęeeeeee wiesz!! tak,tak ...wiem....sa beznadziejne i kiepskie:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:15 Nie tylko to, ale też najczęście bez sensu d... dają i wpadają. Bo miały ochotę, ale nie wiedziały jak robić, żeby nie zrobić. Często sa tak wstydliwe, ze wolą wpaść niż poczytać jak się zabezpieczyć. Bo przecież dyskusja o antykoncepcji, to świntuszenie i wstyd. A że krew nie woda, to nawet zarumienione dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:17 no jak głupie i proste to co zrobic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:21 Aha. A te, które się nie rumienią i potrafiąmówić i zartować o seksie, bardzo często wbrew pozorą "nie są łatwe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:22 no wlasnie...trza miec klasę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 23:16 Cholera jasna, pralnię mi zalało. Akurat wtedy, gdy pierwszy raz, od czasu, gdy jestem na tym forum zaczyna się robić ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:30 podłóż reczniki i zapraszamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 23:51 Sytuacja opanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:57 no zona wyjechala,to od razu pralnia zalana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 00:08 Żebyś wiedziała. Ile razy jej nie ma, to jakiś kataklizm się przytrafia. A tu dzieciaki trzeba oprać, nakarmić, do szkoły zawieźć, przy lekcjach pomóc. Nie znajdzie się tu jakś ciocia do pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:16 na mnie nie licz,bo ja tez nic w domu nie robie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 00:22 dr huckenbush wie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka wie....i tak czy tak mnie kocha:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: wie....i tak czy tak mnie kocha:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:35 No wiadomo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:34 Gość portalu: george napisał(a): > dr huckenbush wie o tym? I sie nie przejmuje, bo: 1) pierze pralka 2) zmywa zmywarka 3) a najlepsi kucharze to ofkors mezczyzni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka moje kochanie jak zwykle wyrozumiałe:))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:23 To się ucz. Bo wstyd nie umiec w domu pracować. I taka nieumiejetość prania, prasowania, czy gotowania, to wcale nie emancypacja tylko UŁOMNOŚĆ, albo TRZYMANIE SIĘ MAMUSINEJ SPÓDNICY. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:25 i ZNÓW AHA Kobieta dobrze zarabiajaca nie musi prać, czy gotować, ale MUSI TO UMIEĆ, tak jak powinna umieć liczyc do 4 i zaspokajać swojego pana. To taka podstawa ogólnego wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:30 zaspokajac pana? hmm...dziwne okreslenie,ale niech bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 00:33 pan.nikt napisał: > [...] MUSI [...] zaspokajać swojego pana. No to masz teraz przechlapane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:39 ja i tak robie co chce....a ze nasze potrzeby sie pokrywaja to nawet lepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:52 Gość portalu: george napisał(a): > pan.nikt napisał: > > > [...] MUSI [...] zaspokajać swojego pana. > > No to masz teraz przechlapane. U KOGO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 01:03 Jak to u kogo? U szanujących się kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 01:21 Zaraz, zaraz. A co to jest szanująca się kobieta?? Dla mnie sznująca sie kobieta potrafi mówić i żartować o seksie, natomiast nie każdemu daje d.... Wiesz jak się dzielą kobiety. Damy, Nie Damy i Nie każdemu Damy. Taka, która nie umie mówić o seksie, to nie jest szanująca się kobieta, tylko "ciemna masa". Tak zaś, która nie chce mówić, to zwykla zakłamana istota. (nie mówię o intymnych szczegółach seksu, ale ogólnie o seksie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 10:53 pan.nikt napisał: > Zaraz, zaraz. > A co to jest szanująca się kobieta?? Tak, która nie pozwoli zamienić się w niewolnicę zaspokającą swego pana. Rozumiem, o co Ci chodzi, ale posłużyłeś się niestosowną frazeologią. Zaspokoić swojego pana to może pies przynosząc mu laczki w zębach. Kobieta, co najwyżej, może pozwolić na bycie kochaną i adorowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 11:03 Oj, to była taka metaforka w seksualny stylu. W sumie najlepiej (i tak powinno być), kiedy kobieta zaspakaja swojego (nie cudzego) Pana, a on Ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:38 I Vikka jak chce, to z wszystkim co wymieniles radzi sobie bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 01:10 Rozbieżność w zeznaniach. Czyżby potwierdzenie starej prawdy, że miłość jest ślepa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:26 uuuuuuuuuu:( a co to ma byc? tak,ulomnosc/lenistwo/niechec...jakkolwiek to nazwiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu Przesada IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 00:34 To jest forum POZNAŃ a nie jakiś prive! Jeżeli wchodzę na stronę forum to ciągle wyskakują mi te Wasze dyrdymały i to na pierwszej pozycji:( Miejcie trochę przyzwoitości w korzystaniu z przestrzeni publicznej i pogadajcie sobie na gg czy czymś podobnym. Bo ja się skrzyknę z paroma znajomymi i też zawalę stronę tylko nie jednym, ale dziesięcioma wątkami o d***e Maryni. Nie traktujcie powyższego jako szantaż, lecz prośbę i unaocznienie tego, ze do niczego nie prowadzą takie gaduchy w miejscu do tego nie przeznaczonym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:42 My sie nie skrzyknelismy, wychodzi piekny spontan. My nawet (oprocz Vikka-ja) nie mamy swoich mejli i gadu. Ot, prawdziwa forumowa znajomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Przesada 01.03.05, 00:44 Oj pogadać nie wolno? Zamiast narzekać, przyłącz się. Na poważnet tematy też dyskutujemy, ale nawet Papież lubi sobie pożartować. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:48 załóż swoj watek,pisz na nim co chcesz a od naszego sie....odczep:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord brak ogłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:38 ten wątek kojarzy mi się z wystawaniem pod czyimiś drzwiami w bloku i głośną rozmową. Jest tyle miejsc gdzie nie naruszając wspólnej przestrzeni można wysyłać posty, ale Wy musicie to robić akurat tutaj. Nie jesteście pępkiem świata, tak jak nie pali się papierosów w tramwaju, tak nie prowadzi sie dyskusji o byle czym na forum dla kilkuset tysięcy poznaniaków. Zamiast o problemach miasta dowiaduję się że gg Ci padło, dziewczyno hamuj swój egocentryzm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka to jest tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:51 Wszedles na watek,zalozony przezmnie.Juz sam temat Ci nie pasowal....wiec nasuwa sie pytanie-po co tu wchodziles???trzeaba bylo sobie odpuscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: brak ogłady 01.03.05, 11:57 Na jednej stronie tego forum jest coś około 50 poważnych wątków. Co komu przeszkadza jeden, czy dwa weselsze, takie o dupie Maryni?? A jak to się ma do rozmowy pod drzwiami?? Nijak. Jak ktoś krzyczy pod Twoimi drzwiami, nie masz wyjścia. Słyszysz (no chyba, że "stopery"). Tu nie musisz wątku otwierać i go czytać. Proste?? W każdy razie masz wybór. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WIĘCEJ ŻYCIOWEGO OPTYMIZMU. ZŁOŚĆ SZKODZI I URODZIE I POTENCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: brak ogłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:17 Wiadomo że nie jest to stuprocentowa analogia - tylko ze jak ktos by mi gadal pod drzwiami, to de facto nic zrobic nie moge i tu tak samo - a zlosc moja wynika z tego ze jak otwieram forum to zamiast dyskusji i polemik wyskakuje mi naglowek postu otwierającego dyskusję bo sobie wysylacie po pol zdania co 3 sekundy. Obiecuje ze moja noga tu nie postanie, ale jak mi nerwy puszcza to przylacze sie do postulowanego sabotazu forum i tez pozakladam dyskusje w stylu "uuuuuu, skonczyl mi się papier toaletowy" albo "łe tej komp mi się zawiesił - jajca nie???" żegnam ozięble i zycze by dopadly Was w zyciu takie nieznosne uporczywosci, jakie forumowiczom zgotowaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: brak ogłady 01.03.05, 12:22 Nie rozumiesz, że tu nie ma żadnego spamu, który chcesz wprowadzić. To tylko jeden wątek na stronie. To nie zawalanie stron spamem. A dyskusje poważne też tu zauważyłem. Ponowie życzenie: WIĘCEJ UŚMIECHU I OPTYMIZMU. ps a może się zaloguj, używaj stałego nicka. Zobaczymy co masz do powiedzenia na poważne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Przesada IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 01:07 Gość portalu: manu napisał(a): [...] > zawalę > stronę tylko nie jednym, ale dziesięcioma wątkami o d***e Maryni. [...] Serdecznie zapraszam. Dupa Maryni napewno ciekawsza niż nowe trasy tramwajowe, droższe bilety MPK, większe bezrobocie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 01.03.05, 00:37 Wiesz ja mam inżynieskie podejście do sprawy. Wiem, że jak inżynier nie wie, kto to był Mickiewicz, czy Matejko, to jest wstyd, a jak humanista mówi, przykładajac dwóźdź lepkiem do ściany że "ten gwóźdź nie pasuje do tej ściany, tylko do tej przeciwległej", to wstydu nie ma. Podobnie uważam, ze kobieta, która nie umie gotować prać itd, to zwykły WSTYD. Wstyd taki sam jak analfabetyzm. I powtórzę. Nie musisz lubic gotowac, ale powinnaś dla unikniecia wstydu UMIEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:44 pan.nikt napisał: > Wiesz ja mam inżynieskie podejście do sprawy. To dokladnie tak, jak ja. I z tego inzynierskiego podejscia do pewnych spraw czasem cos smiesznego wychodzi :-P A takj swoja droga, to inzynier z jakiej dziedziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:31 Gość portalu: dr huckenbush napisał(a): > To dokladnie tak, jak ja. I z tego inzynierskiego podejscia do pewnych spraw > czasem cos smiesznego wychodzi :-P jezeli masz na mysli to co ja....to wcale to zabawne nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 11:33 Przepraszam, co nie było zabawne?/ uhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:39 no nie mogę tak do końca napisac o co chodziło:P w kazdym razie doktorek ocenił mnie w iście inżynierskim stylu...hehehehehehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 11:58 Obierzył wzrokiem wszystkie zakamarki Twego ciała?? A może miarki użył??? Tylko takiej prawdziwej, czy tej, którą zawsze nosi przy sobie??? Uhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:01 ciiiiiiiiiiiiiiiiii;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 12:23 Rozumiem. Czyli nie jak inzynier, ale jak Ksiądz. Użył "grzechomierza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:00 niczego nie uzył;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 13:19 No, nie denerwuj się. Na żartach się nie znasz?? A wiesz Ty, co to jest grzechomierz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:49 a czy ja się denerwuję?!;) a co do grzechomierza to nie wiem,mam pewien typ,ale znów wyjdzie,ze mam mysli nieczyste:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 13:58 Myśli nieczyste? No tak, to chyba właściwy typ. "Grzechomierz", zwany czasami "szczelinomierzem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:38 tak też własnie pomyslalam,pierwsze co mi do głowy przyszło:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 16:03 Kurcze, ale tu chyba nikt inny nie zna się na szczelinomierzach. Albo nie chce się przyznać. Aswoją drogą ciekawe, jakie szczeliny i szczelinomierze lubicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: uuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:04 Panie inzynierze, pan ma kosmate mysli caly czas :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: uuuuuuuuuuuu 01.03.05, 19:11 Jakie myśli?? Kosmate?? EEEEEEEEEEEE mam myśli jak każdy zdrowy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka małe szczeliny i duże szczelinomierze:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P 02.03.05, 10:29 Czyli lubisz ścisk. Ciekawe, czy w tramwaju też?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:54 a kto nie lubi?!:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P 02.03.05, 18:39 No jak z tym ściskiem w tramawaju?? Aż taki duży, że "gdyby nie kobiety, to nie byłoby gdzie palca włożyć"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:53 nie wiem,rzadko jezdze:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P 02.03.05, 23:10 Coś dziś mało rozmowna jesteś. Zły humor, czy ktos zabronił Ci świntuszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:40 doktorek zabronił:P a powaznie to jestem przy kompie "z doskoku":) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: małe szczeliny i duże szczelinomierze:P 02.03.05, 23:51 A skąd doskakujesz? Z łóżeczka?? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: między innymi;)hehehe 03.03.05, 01:37 no,no, no I jak "ona była stała, tylko ich zmieniała" haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka tylko po co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:45 nie jest mi do szczescia potrzebne,doktorek dobrze "gotuje":P a ja jem mu z reki;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: tylko po co.... 01.03.05, 00:59 Czyli anegdotka o inzynierach potwierdza się. Inżynier musi znac swój zawód, matematyke, fizykę, jest wstydem, jak nie zna polskiego, obcego (języka, żeby nie było niedomówień), literatury, troche malarstwa, ekonomii i jeszcze misi umieć prać i gotować A humaniści, są od "wyższych rzeczy", jak nie przymierzająć Alutka z "Rodziny zastępczej" PS Inż Budowy Maszyn. Obrabiarki w Poznaniu i hydraulika siłowa w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Co to ma wspólnego z forum? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.03.05, 08:53 Przestań trollować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: NIE!!!....bo nie:) IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 12:46 Spokojnie Vikkusiu. Pewnie poirytowało go te 20 cm. Wiesz jak to jest z maluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: NIE!!!....bo nie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:59 no wlasnie nie wiem jak to jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: NIE!!!....bo nie:) IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 17:30 Ja też w zasadzie nie wiem. Moja wiedza w tym temacie jest czysto teoretyczna. No więc maluchy mają podobno straszne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: NIE!!!....bo nie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:25 no nie wiem,moj pan tez nie ma tego problemu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Doktorze, sprawdź jakie cycki ma Vikka IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 21:49 bo... "najbardziej namiętnie chcą się kochać kobiety z piersiami o kształcie gruszki, uwodzone chcą być właścicielki "arbuzów", a najwierniejsze są te z "ananasami" - odkryli naukowcy. Odwieczne pytanie: jak poznać naturę kobiety, zostało rozwiązane. Odpowiedź leżała jak na dłoni - choć lepiej powiedzieć: "jak owoc na talerzu"! źródło: www.efakt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Doktorze, sprawdź jakie cycki ma Vikka 01.03.05, 22:05 100 WPIS W WĄTKU HURRRRRRRRAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka bravo panie.nikt:))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tleniara Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:45 zainstaluj sobie tlena:) nie pada tak często jak gg i jest w ogole lepszy, a z ludżmi z gg i tak mozesz przez niego gadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:56 może to głupi powód,ale mi się nie podobały "buźki" na tlenie;) a tak jakos przyzwyczaiłam sie do gg,szkoda,że ostatnio coraz wiecej mam z nim problemów(i z tego co czytam nie tylko ja) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 02.03.05, 22:44 A ja preferuję WP KONTAKT. I tak naprawdę, nie wiem dlaczego. Może nawyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:54 może "buźki" ładne sa:))))) bo ja np tylko GG uzywam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlenowiec Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:30 no głupi powód, bo na tlenie możesz używać buziek z gg bezproblemowo (jest dostępne kilkadziesiąt zestawów różnych buziek):) ale wybór Twój, gg ogolnie pada caly czas, jak ktos lubi to luz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:55 zobaczymy,ktoś mi bedzie musiał to zrobić....i chyba nawet wiem kto:P ale "buźki" w znaczeniu słoneczka,czyli to co w statusie mi sie podoba na gg a na tlenie nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 03.03.05, 13:44 Hop do góry, żebyś nie zginał,nim szefowa tego wątku wyjdzie z łózka. Kurcze ale ma zdrowie, tyle czasu "w łóżku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:56 a wstałam juz dawno...najpierw ok 7.30....pózniej 10.0....póżniej(juz na dobre) ok 11.00 młoda jestem,muszę duzo spać;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 13:59 To, to się teraz nazywa "spać"??/ Kiedyś to się inaczej nazywało. Jak to było?? Aha. -Ile razy pani z nim spała?? - Z nim spać??????????? wysoki sądzie. A która by przy nim usnęła?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:13 ja mogę z nim spać albo...nie spać:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 14:19 Tak młoda i może "z nim spać"?? W tym wieku sen jest najmniej istotny. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:21 no ja muszę,on zresztą też,żeby mieć siły na ....spanie....hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 14:23 aha, czyli jak w XIII księdze Pana Tadeusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:35 no bez przeasady:( tresci dokładnie nie znam,tematykę-tak,ale ogólnie poziom kiepski:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 14:42 Zaraz, zaraz, to czytałaś , czy mama ci mówiła "nie czytaj, nie warto". Ale pewnie też móiła, nie "śpij". a ty i tak spisz. Oczywiście księga powstała w XIX wieku, tak, że jej poziom, nie jest tak "pornograficzny", jak dzisiejsze świerszczyki. Pewno Fredro, który ponoc ją spłodził, dziś wiele, mógłby sienawet od Ciebie, ponoc skromnej wiele nauczyć i nasłuchać. W każdym razie śmieszny tekścik, szczególnie, jak go czyta Olbrychski. ta, tak, była taka płytka. A czytanie idzie Olbrychskiemu lepiej, niż politykownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:58 z mamą nie rozmawiałam na ten temat:)ale kiedyś słyszałam na płycie/kasecie....i taaaaaaaaaaakie sobie:( to nie musi byc pornograficzne,to ma być ciekawe...a tam zabrakło dobrego smaku:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 16:05 A coto jest "dobry smak"?? Dla niektórych miłości, przy zapalonym switle, też brakuje "dobrego smaku" Ps. Z mama nie rozmawiałaś, o Księdze, czy o tym drugim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:17 no mówie,ze dokładnie nie pamietam tresci,ale cos było nie tak i NIE PODOBAŁO MI SIĘ kilka lat temu i nie podejrzewam,ze cos sie zmieniło w tej kwestii!!! a na temat tego "dzieła"nie rozmawiałam,bo nie widze takiej potrzeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 16:24 Oj migasz się pytania były o świtło i czy mama akceptuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:52 teraz to ja Cie nie kumam:((((((( wprost prosze najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) 03.03.05, 23:05 Oj dwa, czy trzy posty wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ejjjjjjjj:))))))))no kiedys trzeba spać;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 01:51 nie wiem jasniej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Postulat do Admina IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 09:22 Wątki na forum możemy przeglądać wg daty, autora, tematu, a mnie by jeszcze jeden parametr interesował. Chciałbym móc układać je wg nakładu, czyli inaczej wg liczby osób, które dany wątek przeczytały, bo to dopiero daje obraz jego popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:03 to wątki z moim udziałem będą najbardziej sławne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Postulat do Admina IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 11:12 Wcale w to nie wątpię i stąd właśnie w tym wątku moja prośba do administracji. W oparciu o liczby chciałbym dowiedzieć się jak bardzo jesteś poczytna. Takie minibadanie fenomenu absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:22 no jestem,jestem;) a z tym absurdem to nie kumam tak do końca:(czy chodzi o to,że piszę właściwie o niczym a i tak mnie lubią/czytaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:31 no taki mój urok;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:24 na sufit bo: -skacze z radosci??? -"urosłam"???;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Postulat do Admina 04.03.05, 15:34 Tak, tak sufit, no może ściany. Sufit, skoro tak rośniesz (dodając sobie, poziomu) Ściany, jeżeli rośnie Ci tylko nosek Pinokia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:37 czyli sugerujesz,że kłamię:( niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 15:56 ale czego? urody? błyskotliwego umysłu? a moze tego,ze mnie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Postulat do Admina 04.03.05, 16:01 O urodzie, wiem niewiele. Zakładam, że jesteś ładna i zgrabna. A dalej?? Sama sobie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:03 pan.nikt napisał: > O urodzie, wiem niewiele. > Zakładam, że jesteś ładna i zgrabna. ### no i bravo-prawidłowa odpowiedz > A dalej?? > Sama sobie odpowiedz ### a tutaj juz nie rozumiem....ale to co Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Postulat do Admina 04.03.05, 16:14 > > A dalej?? > > Sama sobie odpowiedz > ### a tutaj juz nie rozumiem....ale to co To jak jest z tą inteligencją?? NO, No tyle samokrytyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:25 a jak ma się inteligencja do odgadywania cudzych mysli,tym bardziej,ze mysli te: 1)nie są wyrazone wprost 2)należa do osoby,ktora zmienia nagle(bez powodu)front Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Postulat do Admina 04.03.05, 16:35 Ja zmieniłem front?? Przecież ciągle Cię lubię. A ten wątek, jest o d..e Marynii. Więc trochę żartuje. A swoją drogą ciekawe, że taki wątek o niczym ma już tyle wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Postulat do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:59 ale wyjechales mi z tym pinokiem i juz nie wiedzialam co jest:(wiec stad stwierdzenie o zmianie frontu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Jakie plany na dziś IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 10:52 ma nasza forumowa Gwiazdeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:49 nie śpi,bo właśnie wstała:)))))))) a sen to podstawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jakie plany na dziś 05.03.05, 14:15 > a sen to podstawa;)..... .....rozmnażania hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:23 a Ty znowu swoje;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jakie plany na dziś 05.03.05, 16:27 Bo to w życiu, jest najciekawsze (nie koniecznie najważniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:48 a dziś idziemy do esencji z doktorkiem(tak...tak.....to w naszym ulubionym starym browarze)....i jak się uda to do sq później;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Jakie plany na dziś IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 12:02 Takim to dobrze. Ale a propos SB. Miałem ostatnio gości z zagranicy i podczas Stadtbummel zaprowadziłem ich też do SB. Aby jednak ostudzić ewentualny zachwyt dokonałem wstępu i opowiedziałem o przekręcie z parkiem, o wiedeńskim obiedzie z ruskim szpiclem, o robieniu komisji śledczej w jajo itd., itp. A byście słyszeli jak obrzydziłem zakupy w SB szwagierce, która zjechała z wizytą do Poznania, to dopiero był popis. I wiecie, że nic nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:16 czyli zakupy w naszej "galerii" nie należały do udanych:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka&dr huckenbus Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 03:56 a my właśnie wróciliśmy.....i było słodziarsko:))))jak zwykle zresztą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? 06.03.05, 09:32 No, no. I teraz spanie do południa. To gdzie i z kim było tak słodko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:51 No jak to z kim?!z Dr H oczywiście:))))bylismy w Esencji,ale z nim jest dobrze gdziekolwiek:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? 06.03.05, 11:03 A w esensji, to się piję esensję (np hersbacianą), czy czerpie esensję z życia?? >...Dr H oczywiście:))))....,ale z nim jest dobrze > gdziekolwiek:P A gdzie najlepiej?? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:17 pan.nikt napisał: > A w esensji, to się piję esensję (np hersbacianą), czy czerpie esensję z życia? ### nie wiem czemu to tak nazwali,bo ani jedno ani drugie,ale jakos lubie tam chodzic:) > A gdzie najlepiej?? > hahahaha ### WSZĘDZIE:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? 06.03.05, 12:43 1. Co to jest ta esencja, gdzie, jakie klimaty, jaka rura (haha) itd. 2. > A gdzie najlepiej?? > > hahahaha > ### WSZĘDZIE:P ODPOWIEDŹ WYMIJAJĄCA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka&dr huckenbus Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:27 pan.nikt napisał: > 2. > A gdzie najlepiej?? > > > hahahaha > > ### WSZĘDZIE:P > ODPOWIEDŹ WYMIJAJĄCA?? Najlepiej w sypialni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: A Ty Vikki, gdzie?? Na baletach?? 06.03.05, 20:40 Nareszcie. I tyle musiałem ciągnąć za język Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt I co, nie dojdziemy do 200?? 07.03.05, 22:44 Jakie maja panie plany na Dzień Kobiet?? Proszę przyjąć moje życzenia i wirualne kwiaty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=21403533&a=21403649 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: I co, nie dojdziemy do 200?? IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 00:23 Poczwary idą na pochód, boginie pozostaną w naszych objęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: I co, nie dojdziemy do 200?? 08.03.05, 00:37 Pieknie powiedziane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: I co, nie dojdziemy do 200?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:02 a cos sie szykuje ciekawego???bo widzialam plakat,ze 8.03 wiedźmy organizuja jakas manife;) a tak w ogole to one sa jakies dziwne:///przynajmniej z lektury forum o feministkach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=212 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:58 tylko ostatnio nie siedze 24h w necie;) DZIĘKUJE ZA ŻYCZONKA I KWIATKI(ale ja nie chce wirtualnych,tylko prawdziwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 11:29 I co Ty na to Panie Nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:36 dojdziemy.....do 200postów oczywiście:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 13:26 Dobrze, że nie zabrakło tego suplementu, bo Pan Nikt byłby gotów pospieszyć z pomocą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:10 to zapraszamy....wspólnymi siłami dojdziemy:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dojdziemy....spokojnie;) 08.03.05, 14:30 Prawdziwe? No chyba nawet wiem od kogo i jestem pewny, że będą. Może nawet coś więcej, niz kwiatki. Może jeszcze jakiś motylek, albo pszczółka, która wie co się z takimi, jak, Ty kwiatkami robi. hah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:12 a skąd wiesz?;) dostałam kwiatki....i nie tylko od mojej pszczółki:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dojdziemy....spokojnie;) 08.03.05, 21:25 To gratuluję. A teraz rozumiem pszczółka bierze się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:27 pszczółka ma juz dosc:P Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dojdziemy....spokojnie;) 08.03.05, 21:41 Gość portalu: vikka napisał(a): > pszczółka ma juz dosc:P ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:58 no czego nie wiesz??? wymęczyłam pszczółkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dojdziemy....spokojnie;) 08.03.05, 22:00 o kurcze ale szczęściarz. tzn rozumiem, że nie wykonczyłaś go zakupami, tylko typowo pszczelą robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:02 ja tylko tak męczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dojdziemy....spokojnie;) 08.03.05, 22:06 TYLKO, NIE MÓW, ŻE WSZYSTKICH HAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dojdziemy....spokojnie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:09 ojjjjjjjjjjjj....gdyby nie to,ze wiem,ze zartujesz,to bym sie obrazila normalnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 01:33 Hej vikka i doktorze! przyjdzcie do esencji w środe, czyli w zasadzie dzis - będziem się uczyć salsy. No i browarek na miejscu. Pozdrawiam HeHe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 06:48 dzieki za zaproszenie,ale w nocy zmykamy stąd na kilka dni,więc trzeba się wyspać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Jakie plany na dziś IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 09:48 Uuuuu smutno będzie. To co? Mamy z Panem Nikt w duecie ten interes pchać do góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Jakie plany na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:33 no wiadomo,ze tak:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka hurra...jest 200:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:19 sorka,ze pozbawiłam Was tej przyjemności,ale nie mogłam sobie podarować;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: hurra...jest 200:))) 09.03.05, 21:07 To ja 2001. a dokąd, ten wypad?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka&dr huckenbus Re: hurra...jest 200:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:40 pan.nikt napisał: > To ja 2001. > > a dokąd, ten wypad?? > > Do Kletna (Kotlina Klodzka, kolo Stronia Slaskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: hurra...jest 200:))) 09.03.05, 23:47 1. Oczywiście 201. O jadno "ziobro" się walnąłem. 2. Kotlina Kłodzka? Bardzo ładne, ale trochę zaniedbane tereny. Ostatnio byłem tam zaraz, po słynnej powodzi w dodatku w strugach deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr huckenbush Re: hurra...jest 200:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:52 Ale za to jest www.czarnagora.com.pl - rewelacja nie jest, ale sa dwie trasy FISowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: hurra...jest 200:))) 10.03.05, 23:12 Ale super. Zajrzałem w listek Wyprzedaż Maszyn? I takiego cuda jeszcze nie widziałem: "Maszyna do uprawy śniegu " I nie chodzi o maszynę, ale "UPRAWA ŚNIEGU" brzmi super. www.czarnagora.com.pl/wyprzedaz/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 11.03.05, 21:34 Jeszcze troszkę i spadłoby z "1". I jak tam GG??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu 13.03.05, 09:13 I znowu. Gdzie jest mój programowy przeciwnik George??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: bramka nie dziala,gg mi padło w trakcie skanu IP: *.icpnet.pl 13.03.05, 18:10 Lustro nad monitorem sobie powiesiłeś i sam do siebie gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś