Gość: ika_ja IP: *.icpnet.pl 02.03.05, 15:52 Co sadzicie o aerobiku w wodzie. Zapisalam sie na basen w poznaniu na chwialkowskiego. Lepiej sie cwiczy na malym czy duzym basenie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikka Re: Aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:04 nie wiem czy w ogole na duzym tam prowadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika_ja Re: Aerobik w wodzie IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 16:21 spoko...bylam juz na pierwszych zajeciach...baaaaardzo super! Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
animal_planets Re: Aerobik w wodzie 17.03.05, 12:01 a jaki jest koszt takich zajec i jak dlugo trwaja? kiedy sie odbywaja? z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:29 www.posir.poznan.pl/baseny.html po lewej masz cennik:) Odpowiedz Link Zgłoś
animal_planets Re: Aerobik w wodzie 17.03.05, 18:37 Dziekuje bardzo Jakbys jeszcze mogla podpowiedziec, ktorego instruktora polecasz i jak liczne sa grupy to bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Aerobik w wodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:07 na ten aerobik nie chodziłam,tylko na basen,ale moim faworytem jest oczywiście Maciej M(ten w długich włosach):)))))Z tego co wiem,niestety nie prowadzi on aerobiku:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika_ja Re: Aerobik w wodzie IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 14:41 120 zl za 2 miesiace/ grupa do 10 osob pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś